Přejít na výpis diskuzí

Jiří Mádl

OSOBNOST 31.12.2006 
409 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PRAVDIVÁ PÍSEŇ !!!

pravdivý text jedné písničky : Penize, penize hybou svetem.
    Přidej se a pak kulometem
    smíš určovat právo.
    Musíš si vybrat tu správnou stranu.
    Souhlasit a jít, nebo dostaneš ránu.
    Nechtěj myslet hlavou.
    Můžeme si dopřát výdobytky doby
    a do půllitru syčíme slova plná zloby.
    Jedovatý plivanec se stáva důkazem.Ten tohle má a ten má ješte víc! "A já to chci taky!", se rve z plnych plic.
    Co nás čeká? Kam nás donese řeka?
    Kam kráčí naše zem?
  • Luky1987
    Mádl s Kotkem jsou oba současné celebrity o ničem, který nevedí hrát. Pokud je nekdo uznávate, tak úprímnou soustrast !
  • shánim jirky podpis,když takminapište na mail potrhanyENDY@seznam.cz.dík a chcioriginál!!!někdotu psal že bydlí(jirka)ve stejný vesnici,tak mi aspoˇň dejte jehomail.dík!!!!!
  • hih...heh

vypadá na uuuuplně hafo moc pohodovýho borečka *3* prostě uleták *14* moc moc moc se mi líbí někdy aji slintám ale o tom pst!!! .....a hlavně nevypadá nafoukaně jako jiní raději nejmenovaní *9* prostě MNAMKY *1* *1* *1* *13*
  • *9* *9* *9* *9* *9*
  • Helov boj!

Noo, začnem len tým, že silne pochybujem, že si tieto riadky budeš raz čítať, ale skúsiť treba vše...?! Možno nakoniec aj motyka vystrelí...
    A ozaj, hehe, chcela som, že si fakt super herec!!! Moc Ti to na obrazovke sekne a ak si taký aj naozaj, tak to si fakt, že SuperBlázon!
    Minulý týždeň som sa dozvedel, že si mal 8. januára v Trenčíne autogramiádu a ja som o tom nevedela...:-/ Móóžno by som teď už doma mala foto s tebou - bolo by to fajn...
    Ništ to, hlavne, nech sa ti stále darí tak ako doteraz, z filmovej aj životnej stránky... Bolo by fajn niekedy ťa stretnúť,...:-)
    Zatim...;-)
  • zdary

Jirko seš jednička ve světě herců a to jako nepřehánim!!! *14* *3* *5*
  • neuveřitelný

Jak může někdo být tak blbej a psát sem Jirkovi v domnění, že si to tu čte.. Tahle stránka nabízí prostřednictvím příspěvků od uživatelů především informace, fotky, videa a jiné věci týkající se nějaké známé osobnosti.To by byla opravdu náhoda, když by se tu stavil. A odpověděl. To negramotný pako, co a vdává se za něj ať jde do pr*. Nefunguje to tu jako kontaktní server.Takže na stoprocent Vám on neodpovídá.Je fakt demence psat sem svoje telefonní číslo, mail a nebo naivní vzkazy typu - "ozvi se, potkala jsem tě dneska v metru - pamatuješ?". Kolik asi mohl za ten den potkat lidí v metru, a kolik z nich na něj asi tak čumělo? Jasně ..... on má asi dost času, prohlížet a odpovídat na příspěveky na netu, které jsou na něj směřovány. *1* *1* On komunikuje oficiánlněji, například přez server idnes.cz, kde měl domluvený určitý termín.... mno nic. Tak si tu s "Jirkou" kecejde dal.... *1* *1*
  • jiříček-miláček

jirka je maprosto nejúžasnější člověk na světě. Já ho naprosto miluju a kdyby neměl holku hned za nim jedu vím totiž kde bydlí PS:JIRKO KDYBYS SIS TO ČETL TAK NAPIŠ NA TENTO E-MAIL.nikolamachkova@post.czBYLA BYCH NEJŠĄTASTNĚJŠÍ HOLKA NA SVĚTĚ JEŠTĚ JEDNOU TI DĚKUJI ŽE SI NATOČIL SNOUBORĄDÁKY A KDYBY SIS TO ČETL TAK OOOOODDDDDEEEEEPPIŠ:-) MILUJU TĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Vážený pane Mádl, budete i nyní s Issovou přemlouvat bábu s dědkem, aby přestali kvůli pravici jíst? Nejsem levičák, ale po včerejším vystoupení MUDr.Gabriely Peckové a jejímu výblitku: "Senioři se přizpůsobí, narodili se za války... tak nejspíš učiním. Dokážete se nyní důchodcům, kteří celý život pracovali a nyní už nemohou nic ovlivnit, podívat do očí?
    • Myslim, že vim, kde bych měl tenhle příspěvek kdybych byl Mádl *1* Teda pokud bych si to vůbec četl.
      • Ty jsi prostě Emil, vypatlanej delil!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší