Přejít na výpis diskuzí

Jiří Mádl

OSOBNOST 31.12.2006 
409 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj!

Zdravím!!!!Holky máte smůlu,JIRKA JE MUJ!!!!!!Zkuste to příště
  • Vlastně stačí se podívat na počty a hlasy zdejších účastníků a je jasné že je to ubožák, jak to vidím i já. Pes po něm neštěkne. Ale viděl jsem ho v Praze na letišti, jak se rozkřikoval: "Já jsem herec Jirka Mádl" to byl opravdu vrchol Jirka Mádl v pohodě, ale herec??? Je fakt velice vtipný. *4*
  • Kotky, Madly a podobni kreatury mam na haku, na Snowboardaky sa neda koukat, ani na raftaky. A kvalita ceskeho filmu jede rapidne dolu, smerom do sraxek.
    • souhlas.mádl je obyčejný pablb a debil,který může oblbnout nějakou blbou 13.
  • Milý Jiříku:)Máš vážně vychytaný kukuč a v těch banánovej rybulkách jsi perlil, bylo to supr, brala bych tě hned:)
  • chces byt prezidentem-

nazdar
  • čau

Čau Jirko sem Terrza a je mi 16 let Nechceš mi napsat??? *14*
  • Ahojky

Ahoj Jirko,moc se mi libil film Jak se kroti krokodyly a Raftaci.Moc ti to tam sluselo *3* .Chtela jsem se zeptat-porad chodis s tou Ivetkou????Jses fakt desne hezkej,Kotek na tebe nema ani malickem,ale muze to bejt dobrej kluk... Jestli se ti bude chtit,tak mi napis na muj E-mail,prosim... *15* Diky Papa a mej se krasne... *3*
  • Itálie-Bibione a nákupy v Berti:-)

Ahoj Jirko, viděli jsme se v Itálii v prodejně s oblečením Berti..Byl jsi tam s bráškou. Chtěla jsem tě požádat o podpis, ale netroufla jsem si narušovat Tvoje soukromí. Zadívala jsem se na Tebe a myslím, že Ty taky ..Vzpomínáš si? Denisa.. *3*
  • D

Sirka Hrábl a Máňa Hnisová se můžou jít zahrabat !!! No můžou,spíš musí,protože se všem vážně hnusí !!!
  • ...

Byl to jednoznačně můj oblíbený herec,ale po "onom videu" se mi trochu zhnusil.Nejsem ta,co volí levici a nepovažuji to za vtipné,povedené video,ale za zesměšnění starých lidí a systému v ČR.Neříkám,že je tady vše v pořádku,to ani náhodou,ale uráží mě,když dva "puberťáci" budou radit koho volit.Nehledě na to,že o vzdělanosti tady u těchto dvou nemůže být řeč

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší