-
ses krasnej
je proste uplne skvelej a at si rodice klidne rikaj ze ma pusinku jak zaba podle nas to neni pravda a ma tu nejroskosnejsi pusinku na svete monterky -
nenenenenenenene
Kotek a Mádl jsou hrozný vubec se mi nelibi jejich styl hrani ve filmu!!!!!ale vmim poradnicku nejhorsich hercu/herecek jsou az dru hened po Bloomovy!!!! -
Jirka je super!
Ja som ho ešte nestretla ale nie je to od vás pekné mu tu nadávať ! On je herec a to , že hral nejakého pubertiaka je iba jeho rola,, bože nerobte z neho hneď debila!Keď nechápete slovu herec tak si ho dajte do googla!
Myslíte, že keby bol taký sprostý, ako o ňom vravíte tak by bol na vysokej??
A určite nie je hnusný kvôli tomu, že nemá pre vás vysnívanú výšku.
Dôležité je to, že je skvelý herec,,a je strašne charizmatický!!! Minule som bola strašne smutná a pustila som si snowboarďákov a keď bola ta časť ako sedia v tom taxíku a začal smiať ja som ss musela tiež, pretože proste keď sa zahľadíte tak zistíte že z toho človeka ide energia a šťastie!! a to je super pretože na mňa takto pôsobí len jediný človek a to je JIRKA!!
*14* *14* *14* *14* *14* -
Jirka Madl
Kdyz sem ho vydela poprve,tak se mi zdal divnej,ale kdyz sem se na nej koukala vic a vic zacal se mi libit....Nekdy by sem ho chtela videt a popovidat si s nim...Vim ale ze je to nemozny,protoze kdo ze znamejch osobnosti by se mnou chtel kecat...ale opravdu by sem si to prala.... Je moc peknej... -
Čau lidi nebo spis holky. Vy asi Jirku hodne zerete co? Ja mam pro vas dobrou zpravu. Pred chvili sem se jirkou dost dobre pohadal (sem totiz jeho kamos) a rozhodl sem se udelat peknou svinarnu. Dam vam jeho cislo a vy mu piste jak divy. Ma pausal, takze by mel i odepisovat. Tady je to číslo: 604 824 021. Tak me holky nezklamte a piste mu.
-
g
Hráblovi hráblo,chce přemluvit stádo nemyslících lidí a už se snad prezidentem vidí !! *15* -
Ja jsem si ho tip na 16 a jemu uz tahne na 19! Kazdopadne vykon ve Snowboardacich byl kvalitni ;)
-
Jirka Mádl je superovej herec
-
jirko si super!!!kdys sem te potkala na Hradcansky tak sem se mohla zblaznit!!!si jeste nadhernejsi nez sem si myslela!PS:nadherne se usmivas!!:o))) lidi kdo ma na nej cislo tak mi ho napiste na mail!!
-
bomba
Madlík je super *14*