-
o ji
Ahoj jirko ty tvoje filmi jsou fakt supr třeba snoubordáky a raftáci tak ahoj odepiš. *14* -
jiřík:)
nejlepší seš:) *14* fakt ses powedl:) -
♥
prosim napis mi email! plosim!!!!!!
Dspark@seznam.cz!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ... -
nechápu pana Mádla, ale u demonstrace Milionu chvilek na Letné vyzývá aby vesničané ani nechodili k volbám, natož důchodci a nyní zvláštním návodem vyzývá mladé lidi, aby šli za důchodci, zeptali se co chtějí nakoupit, tento nákup přinést ke dveřím, odstoupit od dveří, pak si důchodce otevře dveře, kde si nákup převezme, peníze za nákup dá před dveře a zavře. Tento "kurýr" si peníze za nákup vezme a jde o dům dál. Tomu mám jako věřit, že to je z dobré vůle?
Promiňte pane Mádl, ale už se blížím důchodovému věku, tak mi tady něco asi už nedochází. Raději točte filmy, to Vám jde lépe. Děkuji senior čekatel.
-
Lidé.cz
Prosím všechny fanoušky Jirky ať zajdou na jeho diskusi na Lidé.cz aby nás tam bylo co nejvíc a mohli si o Jirkovi popovídat *3* -
A to ma byt vsechno???A kde se toho o Jirkovi dozvime vic???Je to fakt dobrej herec,myslim ze ve snowbordacich opravdu sqwele predvedl,co v nem je...no a neni toho malo:))))
-
heh:
MILUJU TĚ JIRKO JSEŠ FAKT SEXY -
Jirka:-*
Jirka je uplně nejvíc sexy. *4* *4* mám ho moc ráda jako herce moc.je prostě skvělý. *4* good:-*.Vůbec nechápu co proti němu nekteří máte:-( -
fanda
Ahoj Mádl je dost dobrej byla jsem na jeho autogramiádě a choval se úplně normálně je fekt v pohodě. -
SnowBoarĎáK :))
No,vsechny holKy se tu rozplivate,jak JirKu nemilujete,je sice fakt uzasnej:)ale nemuzu rict ze bych ho milovala.Ale jako herec je supa a preju mu viic podobnych filmu:)Rozhodne ma talent!A je fakt k nakousnuti=)