Přejít na výpis diskuzí

Jiří Mádl

OSOBNOST 31.12.2006 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj lidi nemáte někdo Jirky Mádla telefoní číslo? *14*
    • mám :P a jestli tenhle můj příspěvek bude mít 20 lajků, hodím ho sem. tak honéééém ;D
      • prosim te dej mi ho hned prosim na kolenach prosim
  • ???

Ahoj Jirko ses fakt super herec, hrozne fajn a srandovni *14* *15* ..........mas email??? napis pls *1* *1* *5* *5*
  • HRůZA

No ja jen pisu, ze je to hruza, tve herecke umeni neni zadne, je to vse strasne umele, proste neumis hrat, pouze se divim reziserum, ze si te obsazuji do filmu, proste jsi divny, hlavne by jsi se hodil do nejakeho ustavu jako predzvest downova syndromu, mas na to typicky ksichtik a mozna by jsi studentum slouzil jako mala ucebni pomucka a vzor. Filmy, kde hrajes, zasadne se svymi kamarady nenavstevujeme a ani se na ne nedivame, proste jsi umely a neumis byt prirozeny a pak ten zjev. Cau, myslim si, ze kritika je zdrava
  • menzliczka

Kde žijete ?

Přesně tak ! Holky už je ráno probuďte se do reality *7* Já osobně si myslím že Jiří ani nějákém osobnosti.cz neví *1* A i kdyby jo .. kolikrtá v řivotě na tenhle web zavítal ? jednou ? moc bych tomu nedávala jestli vůebc někdy *9* No .. Nebudu vám bránit .. věřte si že sem chodí a čte si vaše vyznání lásky atd.. ale podle mě už spíš chodí na ten svůj officialní web a to podle mě i tam jen zřídka *9* No .. Tak pište svojemu Jirkovi dál ... jen myslí že by jste se mohly nad sebou zamyslet *8* *1*
    • kacenka1jb

Re: Kde žijete ?

NEAsiI liIIp BycH to NERekLa :D...Asi By TRaViL VOLNej CAs NekDe NA NETu xD:..A DAvAnIm svYcH CiSEl :D..ABY hO FuRT NekDo OtrAVOVAL :D
  • Jo dobrej

Jirko odpovídáš nám? *10*
  • béčkovej herec a režisér stejně jako Kotek.

• aaahojjj vsichni mi obdivovatele

toto je me cislo 737314870 *4* .ale zavolejte mi pa pa *1* *1*
    • Re: aaahojjj vsichni mi obdivovatele

no jasnýýý, toto není jeho číslo!!! já ho ttotiž mám-ale toohle, hmm..to fakt není ono. *15*
      • Re: Re: aaahojjj vsichni mi obdivovatele

No né asi:D Zajímalo by mě která naivka to hned zkoušela a zavolala na to:D:D:D
      • kacenka1jb

Re: Re: aaahojjj vsichni mi obdivovatele

Joo ATY MAs JAkO PRAVY?:D...no to je Upec jedno myslim ze ten kdo to tam psal tak ze to fakt jirkovo cislo neni :D...nekdo si z vas dela prdel asi by sem ve volnym case chodil :D..a kdyby tak by asi daval cislo aby ho furt nekdo otravoval ne??:D
        • Re: Re: Re: aaahojjj vsichni mi obdivovatele

Jo, mam pravy..mamka ho licila a oblikala, i tereza voriskovou a dostala na nej cislo..jirka neni takovej blbec aby tu zverejnoval svy cislo.. *5*
          • Re: Re: Re: Re: aaahojjj vsichni mi obdivovatele

Přeeesně táák:)...To snad není nikdo takovej trouba, aby dával na net svý číslo:P

si skvělej!!! *14* *14*

díky jirko estě na rendy ho tedy na vojtu
  • mattie

??*??

Ahoj Jirko,,
    ak tu budeš tak pls niečo mi napíš :D!!,,, môžeš na moj mail roxi7329@email.cz,,,,
    • Re: ??*??

Tak coo ozval se?:D
  • Je to fakt skvělej herec...ve Snowboarďácích hrál výborně-Kotek na něj vůbec nemá!Je prostě SUPER!!!!!!!!!!
  • niky.hlavata

uuza

uplne kvááásnej uplne good si supeeer *4* *4* *1* *1* *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit