Přejít na výpis diskuzí

Jiří Mádl

OSOBNOST 31.12.2006 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Seš fakt moc super kluk.
  • Jika Mádl

Je užasnej,krásnej,prostě BOŽÍ!!!!!!
  • Hele holky nemyslíte, že to s tim trochu přehánite? Jako je Jirka Mádl je dost v pohodě a umí docela dobře hrát, ale to sem píšete, tak to je docela síla číst. Před půl rokem to byl Sámer Issa a teď je to on. Hlavně ho znáte jenom zvenčí a nevíte jakej doopravdy je. Nevim příde mi docela zvláštní, že vám jde především o vzhled. Kdyby to byl hnusnej kluk, tak o něm nenapíšete ani čárku. A určitě by vás nezajímalo, že třeba dobře hraje. Uvědomte si, že v životě nejde jenom o to jak máš hezkej obličej ale jde o mnohem víc. Neberte to jako nějakou buzeraci, ale jako můj názor. Díky
  • vzkaz

Milý pane Mádle,myslela jsem si že od dob Snowborďáků či Rafťáků z vás vyrostl dospělý muž ! Teď však vidím,že jsem se zmýlila ! Jste ještě nevyzrálejší než dříve,ale už se na to nedá ani koukat ! Prosím,udělejte se sebou něco (nemyslím tím že máte jít na plastiky,i když ani to by nebylo od věci),vaše názory vám neberu,klidně je projevujte,ovšem slušnou formou a nikomu je nevnucujte,jako by byly jediné správné !! *8*
    • Re: vzkaz

Jááj vy si myslíte že tohle bude Jirka číst ? On nemá čas na takový kraviny.. A neurážejte ho je určitě hezčí než vy..!! A vy jen závidíte že to dotáh tak daleko..!! A to jak se chová do toho vám nic není !! A ještě k tomu vy to ani nemůžete vědět když ho neznáte!! A nevim co proti nám mladejm furt máte si hleďte radši svýho sakra.. si můůžem dělat co chcem!! *8*
  • Luky1987

Mádl s Kotkem jsou další naše současné celebrity o ničem, katastrofa

• super kluk i snowboardista
  • pozdrav

čauky jirko poslal by si nám 2 podepsaný fotky s věnováním???????????????????? pro Báru,Lenku na tuhle adresu:Bára Helebrantová Družstevní 716 Kralovice 331 41 posli je prosim co nejdřív předem díky!!!!!!!!!!!!!
  • Jirka

Ahoj Jířo I LOVE.
  • Fičáák

Filmy s Mádlíkem stojí vážně za to.....Rafťˇáci budou fakt fičááááák *5*
  • awojky jak se mas? *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit