Přejít na výpis diskuzí

Jiří Paroubek

OSOBNOST 16.10.2010 
157 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je hrozně 1.neschopnej
    2.tlustej
    3.špatnej manžel
    • Jak to víš že je špatnej manžel ? Ty mu pigluješ Petru nebo kdo ti to řekl.
  • Ahoj Páro ( Paroubku ). Můžu ti říkat Páro, že jo? Tak co politika?? Blbý, viď. Nic si z toho nedělej prostě na to nemáš. asi na to jsi moc hloupej. Tak se s tim smiř a už odsud vypadni. *15* *3* *10*
    • Re: odpoved

at vypadne ten vaš Topolanek lidi nemaj co jist hlavne ,ze on ma pandero plný....
  • Pražákům

Vy blbečkové co tady píšete asi jste ze Prahy žeee.Kdyby v Praze nedělali lidé z Moravy tak bi jste zdechli hlady. Ale já jsem z vesnice , také budu volit ne Paroubka ale ČSD.
    Já dělám za 12600kč a v práci se nadřu za ty prachy. Nemám kam jít za druhou prací.ODS z nás tahá jen prachy.
    *16* *5*
    • Re: Pražákům

Je to mylná informace, krabička cigaret stojí 2-krát víc než těch 30 korun regu-lačního poplatku, a co alkohol, s čím lidé tak rádi zničí své zdraví, lidé to stejně kupují, těch 30 korun je bagatel, jsem invalidní důchodkyně na vesnici, a vidím na co lidí utrácejí za nesmysly. ČSSD utrácí nejvíc za volební kampaň, skade bere na to peníze? *13*

Jo jo ...to je úděl vidláků, ano správně my v Praze jsme něco víc :-) ....to jen tak pro začátek, do práce jezdíme cca. hodinku, v centru se musíme prát o životní prostor s turistama a vidlákama co si přijeli vyfotit hodiny. Ono je to uplně úžasný....říkám to pořád, pojďte uděláme referendum a rozdělíme zemi...protože kdo volí ty rudý mrdky? Moraváci,nějaký poláci z Ostravy apod. Já jsem pro....a vy si třeba pěstujte obilí nebo co to tam na vsi vlastně děláte :-)
      • Re: Re: Pražákům

takovýhle arogantní hovada bych propleskla...co si myslíš?že ta tvoje Praha je střed vesmíru či co?a že ostatní slušný lidi ze všech koutů republiky jsou nějaký zaostalí,méněcenný vidláci?! *9* ty máš co řikat,všichni v tý vaší Praze ste protivný,neochotný,arogantní ani se neusmějete *9* a jezdíte jak prasata,hlavně že Prahu máte naježděnou ale když vyjedete "mimo" tak ste uplně v prdeli

Pražáci jsou namyšlení kreténi!!! A ČR je ostatním státům pro smích!
        • Re: Re: Re: Pražákům

ČR je pro smích světu díky Paroubkovi a ČSSD, kteří zcela nekonstruktivně, jen ze závisti zhodili vládu uprostřed předsednictví v Evropské Unii. *15*

A dost.MLČ TY JEDEN ZASRANÝ PRAŽANE.VYVYŠUJEŠ SE NAD VŠECHNY.PRAŽANI JSOU (KROMĚ V.KLAUSE)KOKOTI!BYL BYCH RÁD KDYBY LIDÉ VTRHLY DO PRAHY A VŠECHNO ZNIČILY.TY TAKÉ URČITĚ NEJSI EXTRA VZDĚLANÝ.A NEBO SY NEKULTŮRNI BURAN?TEĎ JSEM SY UDĚLAL OBRÁZEK O VŠECH PRAŽANECH DÍKY TOBĚ!

Ani nevíš, jak se to píše, ty udřená chudinko. Je to ČSSD, ne ČSD. *8*
  • přání

pane paroubek vše nejlepší a hlavně zdravíčko.hezký den
    • Re: přání

SPRÁVNĚ
  • Miluju tě!!!

Ahojky, Jiříku!
    Doufám, že se máš dobře. Každý den na tebe myslím, když onanuji. Jsi vážně hrzně sexy.

Klidně bych se ti poddal.

Tvůj P.Believer
  • :-)!!!

Možná je to týpek, ale ke kromydlu nepatří *13* jestli chce dělat show, tak ať si jde ke krampólovi, ale do politiky tenhle "na oko" veselý obtloustlý strejda nepatří. Premiér by měl mít v hlavě pořádek a měl by to být demokrat, a to Paroubek není. *13*
  • Největší strup historie se nazývá PAROPRASE *9*
  • K tomuhle člověku se nechci raději ani vyjadřovat *16*
  • Jyrka

Vo tomhle mi radši ani nemluvte... I když s těma ženskejma to pořešil dobře, to se musí nechat *5*
  • fajn

Demokracie je nejlepší způsob vedení státu. V kapitalismu je sociální nespravedlnost, bída a na druhé straně bohatství mála jednotlivců, kteří pak rozhodují o nejdůležitějších věcech bez ohledu na ty chudé. Nechci Langra, Topolánka ani ODS.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit