Přejít na výpis diskuzí

Jiří Paroubek

OSOBNOST 16.10.2010 
157 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přenluv bábu.

Chytráci,Paroubek vám nebyl dobrej,tak jste si zvolili ten póvl co teď vládne.
  • GJODA ALOSARS

ČAU ŠPINO TAK JAK TO JDE CO TY HOVADO NEVYŠOUSTANY TY NUKLERALNÍ HOVADO RADIOAKTIVNÍ AT ŽÍJOU ALOSAUŘI AT ŽIJE ALOSARSKÁ CIVILIZACE *1* *1*
  • nechces radej pridatlidem nebo odstranit ty hnusny neunosny poplatky¨¨atoto by chtelo byt jeste vys. ze se nestydis FUJ
  • Lékárny

Vážený pane! Co se týče poplatků v lékárnách, asi nemáte pojem o penězích. Předpokládám, že průměrná lékárna má 200 lidí za den. Minimálně. To jest na poplatcích 180000 za měsíc. Nájem a mzdy minimálně. A když to některým odpustíte, co mají dělat ti ostatní. Zamyslete se prosím a myslete logicky. Obyčejný občan který myslí ale nemá s lékárnami nic společného. Eduard Schober
  • chuj

To je chuj posrany!!
  • Umět se tak chovat

Co slušnost, schopnost naslouchat druhým, vzít jejich názor v potaz. Pane předsedo studenti gymnázia nejsou hloupé malé děti, ale naše budoucnost. Jestli je pošlete do cukrárny nebo jim dáte cuc na kládě, tak vy prosím jděte do přečasného důchodu, protože tam asi v tom případě patříte. Jsem zvědavá, jak budete sám vychovávat svoje dítě, asi nebude mít právo na vlastní názor. *16* *16*
  • Ani do toho pekla Tě nebudou chtít *16*
  • Avyboje co jsi za blba.Na tebe by měli vzít bykovec a praštit tě po tvoji pitomé hlavě,aby se ti trochu prosvětlil mozek.Toto může napsat jenom primitiv.Pochlub se co jsi pro republiku udělat ty,kromě blbých řečí.... *1* *1* *1*
  • :-D paroubek
    • Re:

Je mi na bliti z toho, co tady nekteri uzivatele pisou za nesmysly. Je mi jasne, ze jste jeste mladi a nic nechapete. Beztak vetsina z vas, co tu pisou ty sproste nesmysly nema vic nez 18 let vy pubertaci >]. Takove trapne reci bych nechal stranou. Jedini, kdo se tu chova jak deb*l jeste vy, co tu pisete sproste nesmysly. *15* *15*
      • Re: Re:

Mně již dávno není 18, jsem v invalidním důchodů, ale vždy jsem se zajímala o dějiny a pochopila jsem, že komunisté po-užili sociální sliby jako beranidlo, aby se dostali k moci. Co všechno naslibovali a jak to,tu potom vypadalo bídně. To jisté dělá Paroubek, naslibuje všechno možné, jen aby se dostal k moci, je ochoten spolčit se s komunisty. Jistě, mě by taky by zišel větší důchod, ale musíme se dívat na společnost z větší výšky, než jen ze svého smetiště, uskromnit se, nežrat tolik masa, nehonit se za dalšími a dalšími hmotními statky. *13*
        • Re: Re: Re:

Tak proč jsi utekla ze Slovenska. Mečiar a Slota jsou přeci pravdomluvní a čestní.
          • Re: Re: Re: Re:

Jestli to nebylo proto, ze tusila a spravne odhadla prichod Fica a jeho vlady Smeru ... ktera jen sproste vyuzila predchozich reforem ke sve popularite ...
  • Vzkaz

Pane Paroubku měl by jste už být v opozici.Vaše vláda je pouze jen demagogický spolek a máme Vás dost a neotravujte nám politické ovzduší,jsme z Vás unaveni a dále Vás už nemusíme. Nedělejte z nás pitomce,titul ing.Vám nedává právo dělat z nás hlupáky. *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší