Přejít na výpis diskuzí

Jiří Paroubek

OSOBNOST 16.10.2010 
157 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jirka Paroubek

Myslela jsem, že se nedáte zlomit modrými ptáky a neustoupíte!Hodně jste toho v životě dokázal dobrého a jen nevzdělaný blbec Vás kritizuje.
  • Nemohlo by to komunistický,diktátorský prase ocestovat nadobro z týhle země, co třeba Mongolsko?Všechna ta obvinění a názaky z Kubiceho zprávy jsou pravdivá a on to ví.Je to adept na zastřelení. A co teprve Kočka, to se národ bude divit co všechno provedl!!!!!!!!!!§ *3* *13*
  • Jirko, držím ti palce, všechny je tam převálcuj, hlavně toho dědka co sedí na hradě
  • K čertu s ODS!

Topolánek a Bém jsou největší hovada! A Klaus je zakomplexovanej ódéesák. Idiot.
    • Re: K čertu s ODS!

Souhlas s tím prvním,z toho si vzal pravdomluva Paroubek příklad. Zvedá se mi žaludek, když čtu, jaké bahno se zvedlo při učinkování p. Paroubka v Praze. Jsem zvědav jestli voliči jednou dostanou rozum.
    • Re: K čertu s ODS!

Ten nejvetsi idiot si maximalne asi tak ty ´0
  • Skončíš v pekle hajzle!
  • Paroubku, Paroubku

Paroubku, Paroubku, vezmi si Ratha a Jandáka a založte společnost PARAJA,
    nechte si vytunelovat mozky a jděte k čertu.
    • Re: Paroubku, Paroubku

Ty jo tolik námahy, a potom k čertu?
      Můžeš si rovnou vlézt, ty žábo bradavcová, do své velké sadelnaté prdele!
      Přeji pěkný pobyt, neuklozněte a nezapomeňte lampičku, je tam tma.
      S pozdravem Natálie Krakonošková *4*
      • Re: Re: Paroubku, Paroubku

*1* *1* *7* Vy negativci to by vám šlo ale makat to ne Představte si že by v této republicce byli všichni vychovaní jako vy nechtěla bych to vidět ani ve scifi. Jsem ráda že tací lidé jdou mimo mne.Čí jste děti . To bybylo zajímavé vědět . Ještě že mám doma slušné i když ne bohaté . Snad budou mít šanci žít slušný život. *3* *3* at žije Čssd *8*
  • OSTUDA!!!!!!!!

OSTUDA!!!!!!!Bohužel,ne jenom těch co prezentují naši zem,ať jsou to "Modří,Ti s růží nebo komouši,socani je to jedno.Ve světě dělají ostudu NÁM VŠEM!!!!! *9*
  • prisera

fůůůůůůůůůůůůůj je to tlusty prase v prdeli hrabe se!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: prisera

Zničils mu účes. *7*
  • Hajzl

hajzl!!!!!myslí jenom na sebe!!!! *16*
    • Re: Hajzl

Proto používáme každý svůj hřeben. *8*
  • pravda

Jirko držim palce cele vaši straně a volit vás budu!
    • Re: pravda

Paroubek je lhář, šplhoun a diletant.
    • Re: pravda

A já budu zvracet! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit