Přejít na výpis diskuzí

Jiří Paroubek

OSOBNOST 16.10.2010 
157 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 56

Teprve 56, doufame, ze to pujde rychleji. Momentalne dovolena Zurich, bojime se vratit. Proste ostuda!!!! FUJ!!!
  • vrd

je to VRD. *5*
  • Chyba, velmi špatná analýza.

".. značnou část veřejnosti si popudil nevybíravým zákrokem policejních složek na technoparty CzechTek."
    Tohle je velmi zavádějící, právě díky silným demonstracím proti zásahu byla díky jemu ČSSD poslána u následujících voleb do role outsidera a tím v podstatě umožnil, aby ODS tak Zelení volby pak vyhráli a Zelení se dostali do parlamentu. Díky němu máme Julínka, Stehlíkovou a další v čele státu!

Pokud by měl být někdo z ČSSD vyhozen za to, co ji negativního způsobil, byl by Paroubek kandidátem č. 1
    • Re: Chyba, velmi špatná analýza.

Jo,jo.Proti té bandě dementních feťáků,kteří melou něco o kultuře(jestli střílení si sraček do žil a hopsání v transu okolo repráků je nějaká kultura,tak to mě teda poser),měli nasadit OT s TK a Mi-17 s Napthetic Petrol Acid Palmitate.
  • ---------

podle mě je dobrý. *15*
    • Re: ---------

Ing.Jiří Paroubek a MUDr Davi RATH to jsou nejlepší politici v ČR A pan Paroubek by měl být naším novým prezidentem a David RATH by měl být naším novým premierem ´držím vám palce a at je Česká Srana Sociálně Demokratická
      • Re: Re: ---------

Jako kdyby to napsala maminka Jirky Paroubka. Vcelku pologramotá.
        • Re: Re: Re: ---------

S Vasilem.
      • Re: Re: ---------

sio drewSvGRFEAYDJSRXZTGUCJVKBJL *9*
  • Borec !!!

Náhodou Jirka je týpek !!! xDD *5* občas má dobrý hlášky xDD *14*
  • Paraoubek = Kapr

Připomíná mi kapra *15* Nejenže má mozek velkej jako on ale i tak čumí *15*
  • Paroubek- Hovado!!!

Paroubek je největší hovado v Česku!!!!! Ve vládě nám nedělá nic jinýho než ostudu! Stejnej kretén je taky vojtěch filip! CSSD SHIT SHIT SHIT SHIT SHIT SHIT SHIT SHIT SHIT SHIT SHIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pičus

čssd jsou všichni dementi ale on je z nich nejvetší..tlustoprd *1* *1*
  • vetsinA z vas sou DEBILOVÉ!!!

PROC si vetšina z vás myslí,že je špatnej???Ste vůbec Normální???ODS tu chce zavést školný a všem všechno snižovat(peníze)!!A to byste jako CHTĚLI??To ste fakt tak blbý??Paroubek pracuje pro LIDI!!!Topolánek PROTI lidem!A jestli vám to ještě NEDOŠLO,tak ste fakt P*Č*S*VÉ!!! *13* *15* *15* *9* PÍČUSOVÉ!! *15* *15* *15*
  • POMOC

Já už jsem už na pokraji zhroucení a někdy pomýšlím i na práškami , ktré by mě zbavily mých starostí. Nutně a již urgentně potřebuji
    peníze na splacení kredit.karet,které jsem si myslela že nikdy nepoužiji. Ale vzhledem k situlaci kdy šlo opravdu o život v rodině,jsem přistoupila i na toto řešení. Bohužel nyní se dostávám do platební neschopnosti tyto docela velké splátky hradit a nerada bych se dostala ještě dál .Peníze scháním již 4 měsícem a stále platím nějaké poplatky na 100% sliby,ale žádné skutky,a tak
    se více a více propadám do beznaděje,už nemám pomalu ani na jídlo.Ty peníze jsem použila mému tatinkovi na docela závažnou operaci a dlouhodobou léčbu,která byla snad "zatím" úspěšná"-nikdy toho litovat nebudu!!!Starám se o své rodiče.A takou dobu ,ve které žijem jsem si nevybrala.
    Jsem sice ještě vdaná ,ale doufám ,že před rozvodem ,jelikož manžel si šel užívat beztarostný život s ženou mladšího ročníku.Mám 2děti,které studují-syn na vysoké škole a dcera je ve 4.tém ročníku střední .Všude a za všechno se platí-obracím každou korunu.
    Každý večer myslím ,že kdybych ukončila můj život , ukončila bych i moje trápení , ale myšlenka na děti a rodiče , kteří jsou na mě docela závislí mě z toho vždy probere.Mám své stálé zaměstnání, a ještě občas beru brigádu po večerech jako je hlídání dětí , uklízení ,pokladna v Tescu apod,jenom abych to všechno zvládla.
    A tak všude prosím pokud můžete pomoc,pomozte-už nevím jak dál,ale ještě vás oberou o to málo co vám zbylo.Stydím se že čtyřicet let žiju v česku a nemůžu s tím nic dělat.I zákony jsou na takové lidi krátké.Momentáleně mám na 14dní do výplaty ca 800kč.a prostě musím s tím nějak vyjit.Ale pořád a stále bojuji s tou ošklivou myšlenkou nebýt.
    Lenka
    • Re: POMOC

Milá Lenko, já jsem taky byla několikrát nervově zhroucená, chtěla jsem umřít, byla jsem i v léčebně. Měla jsem to štestí, že jsem se dostala k józe a k vegetariánské stravě, je tomu již 16 let, teď, když mám vyše 50 let, jsem v omnoho lepším zdravotním i psychickém stavu jako před 20 lety. Strava a jóga pomáhá, to mi věř, a na stravě se dá hodně ušetřit, kolikrát vystačím jen s ovesnými vločkami. Vřele doporučuji Jógu v denním životě, to je nejlepší ze všech směrů.Hore hlavu, nic není ztraceno.
    • Re: POMOC

Lenko rád Vám pomůžu! Ozvěte se na email vymrdam.te.za.dvacku@seznam.cz

S pozdravem,

Amir,
      Brno
      • Re: Re: POMOC

ta siska patri tobe ty hnupe

Dostala jsi odpověď od českého stáda - hovada.
        • Re: Re: Re: POMOC

za tu neslusnou odpoved co je ta pani na okraji sil bych te velice rad strcil do ryti borovicovou sisku hnupe

Tohle to neni spravna reakce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit