-
mgr?
Někde jsem viděl jeho jméno a před ním titul Mgr.Byl to překlep nebo je opravdu študovanej??? -
-
Re: mgr?
NEVÍM,MOŽNÁ TO BYL JEHO JMENOVEC...JIRKA ASI TAKOVÝHLE TITUL NEMÁ,MÁ MOŽNÁ JINÝ.. *15* -
-
Re: Re: mgr?
Má za sebou přeci DAMU, tak je jasný že musí mít titul přece... ) -
-
ale z DAMU nebude mít titul Mgr !! *1*
-
-
-
-
ostuda
Soužití s Bartošovou mu jen uškodilo.Udělala mu pořádnou ostudu. -
-
Re: ostuda
Nechápu,jak takový krásný chlap se mohl zahazovat s hysterkou Bartošovou.Jirko,máš na lepší!
-
-
Přeji panu Jirkovi vše nejlepší, hlavně zdraví, toho teď potřebuje nejvíce. Držím palečky! Myslím, že už si toho špatného v životě také prožil dost. *3*
-
Zdravím vás a ráda bych vám jen sdšlila,že existuje informační medicína 21.století a velmi účinná se spojením léčby s lékařem,podud tuto informaci budete čist,můžete se dostavit do hotelu Top v nedeli 2.7 ve 12 hodin,kde bude konference s lékaři,vědi a biologyna téma jak tento preparát se chová v těle člověka,v této společnosti pracuji a je mi ctí,že mám tu možnost.Vám přeji at vám vše dobře dopadne a jste zdravý.Helena
-
Jirka je v první řadě svůj. Dnes je jeho den, kdy pocítí proč je vlastně na světě. Přeji mu spoustu štěstí a zdraví nejen jemu, ale nyní i celé jeho rodině. Ať mu Anička dělá jen samou radost. Zdraví Pavel
-
Jurášku,fandím Ti.Hlavu vzhůru,pevný krok a všechno bude dobrééé. :-) Životní lásku si raději hledej ve středním věku,dovedou si více vážit a ocenit srdíčka na dlani,které ty ve vztahu jistě máš.Držím palečky,at do tebe brzy nějaká taková "kopne" (viz.rádio F1) :-) Neboj,zase bude fajn.
-
líbí se mi, že sází na přirozenost a že se mu posral film jeho chyba není!! *2*
-
Vše nej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
pane jiri,vsechno nejlepší k vasim vcerejsim narozkam ,at se vam dari,taky mam 14.12.,akorat o něco min.mejte se jana-brno.
-
Zdravím vás a posílám tip na doplnění léčby. Mám v rodině podobnou záležitost, hledala jsem pomoc i jinde, než u lékařů. Pokud doplňky nepomůžou, rozhodně neublíží. Jsou to dřevokazné houby outlovka nebo lesklokorka. Z rostlin pak kalisie nádherná (je v prodeji v zahradnictví Kruh u Jilemnice). Houby i rostlina obsahují látky, které likvidují rakovinné buňky.
Přeji Vám hodně síly a víry v boji s nemocí. A pamatujte na léty ověřené - věř a víra tvá tě uzdraví .