- 

další infoS manželkou je už 34 let,má 4 vnoučata ( první se narodilo,když mu bylo pouhých 42 let).Je narozen v lednu roku 1953. *1*
- 

Další osmičky!!!Práce tam trvaly přes 8 hodin,vlak narazil do mostu v 10.32 hodin,tedy 28 minut pred 11 hodinou.Syn Jiřího Šindeláře,který se jmenuje také Jiří se narodli 16.8.,manželka strojvůdce Dana se narodila 24.8. a strojvůdce se podruhé narodil 8.8.,jsou tak od sebe o 8 dní! *3*
- 

a jeho příjmení má taky 8 písmen!A jméno Jiří má zase 4,což je polovina 0smi! *1*
- 

V tom vlaku jelo 500 lidí!!!!!Takže zachránil asi 492 lidí!!!!!!!!!!
 To je úspěch!!!!!!!!!! A ještě záchránil sebe! *1*
- 

Patří mezi 27 osobností roku 2008Patří mezi 27 osobností roku 2008,např.mezi Václava Havla,Michala Horáčka,Zdeňka Svěráka,T
- 

Osmičky8. 8. 2008,lokomotiva 151 2018,vlak EC 141/108,88 nehoda a 8 mrtvých! a 8 osmiček! Na jednu stranu velká katastrofa,ale následky mohli být ještě daleko horší! Ale strojvůdci přinesli osmičky štěstí! *1*
- 

Opravdu je to hrdina!!KÉŽ BY TAKOVÝ BYLI VŠICHNI!
- 

Neumím si představit.....že bych měl tolik odvahy a dokázal bych tak rychle zareagovat jako vy! Moc si vás vážím a ač jsem v tom vlaku nejel,taky vám chci za všechny poděkovat!!!
- 

Chci vám poděkovat za záchranu života!Chci vám poděkovat za záchranu tolika životů! A přestože odmítáte označení hrdina,pro mě (a nejen pro mě) jím jste! Ještě jednou děkuji!