-
jste skvělý
-
Poděkování
Děkuju za to, že jste a jaký jste. Ten nahoře z Vás musí mít radost. -
Tohoto režiséra si moc vážím,pro jeho lidskost,opravdovost ,nemá potřebu si na něco hrát jako jiní.Je prostě vždycky sám sebou a sám za sebe.
Vše nejlepší *4* -
Jirka je kouzelný...
Jirka má mimořádné charisma.Nikdy jsem ho neviděla osobně,jen v televizi,ale jeho energie je tak silná a čistá,že člověk má pocit,že je s ním propojen. *3* Za vše mluví např,jeho pohádka Anděl páně.Je v ní úžasná moudrost života. *4*Jirka je prostě zářící bytost.....díky za něj... -
Dobrý den!
Moc se mi líbí Vaše filmy, vždy plynou tak úplně přirozeně jako život sám.... A dnes si říkám - nechtěl by jste natočit film o Ježíšovi? Asi je to trochu mimo, ale jak se blíží vánoce, stáhla jsem si některé filmy z cyklu Biblické pžíběhy a jsem dost rozčarována. Jsem věřící, ač ne v katolickém smyslu slova, a tak se sice těžko ale přeci přenesu přes to, že některé události ve filmu prostě chybí a některé přebývají, ale co mi opravdu vadí je, když Ježíš vyjde z pouště s hezky sestřihanými vlasy apod.... Ve vašich filmech vždy scény krásně navazují a vše je zcela uvěřitelné. Tuším, že mé přání je nereálné, a tak si alespoň přeji, aby film o Ježíšovi natočil někdo s podobným vnímáním a talentem jako Vy. A mimochodem přeji Vám krásné vánoční svátky a do roku 2016 vše dobré!! A více Ztracených (i nalezených) bran pro nás diváky!! :-) Ivana z Plzně -
Vážený pane Strach, právě jsem shlédla váš seriál Labyrint .....ráda bych vám napsala, že už jsem dlouho, ale opravdu dlouho neviděla tak krásný seriál ..... držím moc a moc pěstí v podobných seriálech i filmech (nejlépe podobných, tj. z kriminalistického prostředí)...po dnešku jste získal jednu 44-ti letou fanynku *14* ....Eva Urbanová, Karlovy Vary
-
Jeden z nejlepších českých režisérů, zaujal mě už jako Lotrando. Filmuje takovým uvolněným, nenuceným způsobem. Nejvíc se mi od něj líbí Anděl Páně a Vůně vanilky.
-
operace silver a
děkuji a tleskám.Vůně vanilky je něco úžasnýho a díky ,že ani operace silver a nezklamala .Jiří Dvořák ...beze slov díky všem -
Dodnes je mi líto, že jsem se nepřišla osobně seznámit, i když jsem měla tolik příležitostí (na rautech u Mattlachů :-) )
Jste fajn.. -
Všechno nejlepší
Hodně zdraví, štěstí a ať se Vám splní všechna přání, s pozdravem, Jana *1*