Přejít na výpis diskuzí

Jiří Strach

OSOBNOST 31.12.2006 
75 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pozdrav

Ahoj Jiříčku strašně moc tě zdravím. Kráva
  • Dobrý večer mám pro Vás zajímavý námět na film, je to silný příběh,který jsem slyšel od svého dědy,kronikáře z humpolecka.Je to příběh člověka s celoživotní tíhou vraždy ze žárlivosti.Myslím,že by Vás tento pravdivý příběh zaujal, pokud máte zájem dozvědět se více zde je na mne kontakt Roman Svoboda mob724908847 děkuji
  • Poděkování

Dobrý den pane Strachu,
    chtěla bych Vám poděkovat(i když asi trošku opožděně, ale na díky snad není pozdě nikdy :o)) za nádhernou pohádku Anděl páně. Je naprosto dokonalá,scénář,
    herecké obsazení a výkony, atd. Musím se přiznat, že mě velice překvapilo, že jste ji režíroval Vy. Nečekala jsem, že režiséři Vašeho věku umí také natočit pohodovou pohádku. (I když jsem mnohem mladší nežli Vy :o). Vnesl jste pohodu do našich domovů a za to Vám patří mé díky, díky, díky. Snad tento vzkaz dostanete. Mějte se moc krásně, přeji Vám hlavně hodně zdraví a ještě další krásné filmy nám všem. Pa Dana B.
  • Opět jste nezklamal

Milý pane Strachu, mnohokrát děkuji,za štědrovečerní pohádku, byla opět úžasná. Je skvělé, že je u nás ještě někdo schopen natočit tak dramatickou a zároveň i romantickou pohádku bez potoků krve a vagónů pyrotechniky.Taky se mi moc líbí, že to nebylo tak zmatené a "ukecané", jak dnes většinou pohádky bývají.Miluji také váš dabing v Úžasňácích, můj syn se na ně dívá často a vaše Edna Módní mě vždycky dostane. Vůni vanilky si samozřejmě taky znovu nenechám ujít. Přeji Vám mnoho úspěchu v životě a nám milovníkům dobrých pohádek a příběhu, ať Vámi natočená díla přibývají. S hlubokou úctou a vděčností Ivona
    PS: A taky si občas nějakou postavu zahrajte. I jako herec jste skvělý. *3*
  • pozdrav

zdravím Jiříčku
  • Aooooy

Aoooy... dneska jsi byl v ČT já jsem ta Kačka pro kterou si psal ten podpis, jak tam za mě šla ta prodavačka z "pitevny" jinak jseš fkt BEST BEST BEST BEST... a jinka jsem taky taky ve znamení váhy..... !!! xDxD pp a ještě jednou dík za podpis!! *3* *3*
  • :)

Jirka má moc fajn bráchu..znám se s ním ptž je to doktor v Hořovické nemocnici:) ted mi ošetřuje nohu kterou sem si vyhodila na horách:D ale je to taky bezva chlap a jsou si strašne podobný
    • Nikolo potřebovala bych poslat panu Strachovi anděla určitě mu udělá radost/byl totiž s podobným ze stejné výtvarné dílny vyfocený v novinách/ nemám ale kontakt myslíte ,že bych mohla poslat balíček do Hořovic třeba jeho bratrovi ,že by mu ho předal??Zkuste se poptat Děkuji a přeji pěkný den :-)A.
  • fletnidlo

Očka

On má naprosto neuvěritelní očka!! *14*
    Ale jinak na těch fotkách co tu jsou (jak má tu kapucu přes hlavu) vypadá hrozně staře
  • blahopřání

Všechno nejlepší k narozeninám! *1*
  • Dobrý den, chtěla bych se zeptat na kontakt na pana Satracha :-). Chtěla bych mu napsat děkovnou zprávu ale nevím jak.
    Předem děkuji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit