-
Pane Strachu, poslouchal jsem Vás dnes ráno v TV. je mi 45 let, ale těch lží a nepravd o době 70.let jsem už dlouho neslyšel. ta zapšklost, umíněnost a arogance mezi pražskou ineteligencí fakt nemá obdoby. My jsme se neměli špatně, zato ted byste měl natočit o tom, jak jsou lidi každou chvíli na dlažbě a bez peněz. To by totiž v té podle Vás tragikomické době být nemohlo, Vy ubožáku.
-
-
Klid, jména jako Strach za deset let nikdo znát nebude a stupidity typu Labyrint nebo nábožensky poblázněné tzv. pohádky skončí v koši.
-
Bara
pane Petře,ubožák jste Vy,protože Vy píšete nesmysly,pan Strach je velmi sympatický a velmi vzdělaný muž! Jeho filmy milují,jsou krásné,ale především si na panu reziserovi važim toho,že věří v Pana Boha - zde e jeho velikost - ví,že nic se nestvořilo samo..... *14* Bůh Vám žehnej pane Strach :)
-
-
Odkaz na recenzi filmu Jiřího Stracha, za který by se měl ,,pan režisér" opravdu stydět.
http://www.bojovnici.cz/?page=clanek&idc=3 -
Dobrý den,
jsem překladatelka z češtiny do italštiny a v poslední době jsem přeložila titulky filmu "Cyril a Metoděj apoštolové národů". Zaujaly mě vaše filmy a domnívám se, že by se mohly líbit i Itálii. Jsem ochotná vypracovat italské titulky. Bude to asi záležitost Vašeho producenta, tak jestli máte zájem, mi sdělte na koho se mám obrátit. -
pokud me chce kontaktovat, tak muj mail je ruzena.ruzickova@fastwebnet.it. Dekuji.
-
Vážený pane režisére,jako malá jsem měla ráda pohádku Paleček a obr z r.1972.Je sice již zastaralá,jako námět by ovšem byla super na moderní pohádku.Je ke stažení pouze v puvodní francouzské verzi.Byla i trochu strašidelná proto se líbila.Děkuji za přečtení mé prosby a možnou odpověd. jitkasvita@seznam.cz
-
moc se mi libi rozhovor v sobotni priloze deniku , jirku bych chtela mit za syna :-)je vyborny a ze mu obcas pan buh nezvedne mobil? to se asi deje nam vsem :-)
-
Dobrý den,
dovoluji si vás pozvat na výstavu "ANDĚLÉ" (svatých obrázků na téma ikonografie andělů), která se bude konat v Praze ve dnech 6. - 8. září 2012 na Veletrhu Sběratel PVA EXPO Praha http://www.sberatel.info/cs/clanky/k-veletrhu/andel---posel-a-sberatel-unikatni-vystava-na-letosnim-sberateli.html -
Dobrý den, tady jsou pár fotek natáčení Svatojánský věneček Uherčice okr:Znojmo
www.vhfoto.net -
Pane Strach, ,,ANDĚL PÁNĚ 2"!!! je úžasná pohádka,moc se vám povedla,včera jsem na ni byla v kině v Poděbradech.Moc děkují za sebe a seniory z Poděbrad.Přejeme vám hodně zdravíčka a štěstíčka.A hlavně hodně sponzoru.
S pozdrravem Marie -
Dobrý den pane Strachu. Ráda bych Vám zaslala k nahlédnutí malý scénář -příběh z období Ježíše Krista. Buď se Vám bude líbit, nebo mi nemusíte vůbec odpovídat. Nevím, kam bych ho mohla zaslat. Přeju Vám hodně štěstí a božího požehnání. Eva z Mostu (eva.luna@seznam.cz)