-
prosim,nema nekdo kontakt na pana rezisera?nutne ho potrebuji.chci se ho zeptat,jestli pripravuje novy projekt.tohoto projektu,bych se mel zucastni,ale chci si overit,jestli se vse zaklada na pravde.dekuji. muj email premysl.prochazka@email.cz. nebo kde zastihnu pana rezisera online.
-
Jsem rada ze existuje takovy reziser jako je Jiri Strach.Kazdy jeho filmovy pocin je pro me krasny darek.Prijde mi ze musi byt uzasny i jako clovek.Je moc sympaticky a mily.Je slunicko. *3*
-
Dobrý den,
dovoluji si vás pozvat na výstavu "ANDĚLÉ" (svatých obrázků na téma ikonografie andělů), která se bude konat v Praze ve dnech 6. - 8. září 2012 na Veletrhu Sběratel PVA EXPO Praha http://www.sberatel.info/cs/clanky/k-veletrhu/andel---posel-a-sberatel-unikatni-vystava-na-letosnim-sberateli.html -
Dodrý den, mohla bych poprosit o zaslání modlitby ( kterou jste se modlil v TV NOE )pro řidice pře cestou. Moc se mi líbila. Děkuji
asvorcova@email.cz -
moc se mi libi rozhovor v sobotni priloze deniku , jirku bych chtela mit za syna :-)je vyborny a ze mu obcas pan buh nezvedne mobil? to se asi deje nam vsem :-)
-
Dobrý den pane Strachu. Ráda bych Vám zaslala k nahlédnutí malý scénář -příběh z období Ježíše Krista. Buď se Vám bude líbit, nebo mi nemusíte vůbec odpovídat. Nevím, kam bych ho mohla zaslat. Přeju Vám hodně štěstí a božího požehnání. Eva z Mostu (eva.luna@seznam.cz)
-
Všechno nejlepší
Hodně zdraví, štěstí a ať se Vám splní všechna přání, s pozdravem, Jana *1* -
blahopřání
Všechno nejlepší k narozeninám! *1* -
Očka
On má naprosto neuvěritelní očka!! *14*
Ale jinak na těch fotkách co tu jsou (jak má tu kapucu přes hlavu) vypadá hrozně staře -
:)
Jirka má moc fajn bráchu..znám se s ním ptž je to doktor v Hořovické nemocnici:) ted mi ošetřuje nohu kterou sem si vyhodila na horách:D ale je to taky bezva chlap a jsou si strašne podobný -
-
Nikolo potřebovala bych poslat panu Strachovi anděla určitě mu udělá radost/byl totiž s podobným ze stejné výtvarné dílny vyfocený v novinách/ nemám ale kontakt myslíte ,že bych mohla poslat balíček do Hořovic třeba jeho bratrovi ,že by mu ho předal??Zkuste se poptat Děkuji a přeji pěkný den :-)A.
-