-
Pan Václavek patří mezi nejhorší moderátory. Jeho vykonstruované informace a naprosto nepatřičné otázky (typu "Berlíňané jdou dnes na trhy už s tím, že zapomněli na to, co se stalo, nebo to mají pořád v myslích a srdcích?") den po tragických událostech, tak nad tím zůstává rozum stát. Občas si myslím, jestli nežije v dojmu, že před obrazovkami sedí úplní pitomci. Pro mne je to opravdu to nejhorší, co lze v našich sdělovacích prostředcích potkat. Tečkou je jeho věta na hosta:"Pojďme trochu spekulovat..."
Tak tohle opravdu nemá ve veřejnoprávním médiu co dělat. -
Vaclavek je milý a dobře se na něj kouká,ale ta vada řeči je skutečně rušivá. Nejde mi na rozum,jak mohl být puštěn k práci moderátora,asi nějaký procesní lapsus. Mluvit by fakt neměl. Tohle k moderovani nepatří.
-
Pamatuji se na toho snažílka,když komentoval v TV Brno mluvil normálně a dnes když slyším to jeho pražské "e",tak musím okamžitě vypnout TV!!!
Jeho pražská čeština je něco příšerného!!! Vyhoďte ho už konečně,kdo to má poslouchat!!! -
Václavek? S Jančurou jedna ruka. Řiťolez,jako Brno. A česky se musí jít zdokonalit k paní Jurinové!!! Ta jej to naučí dokonale. Není pražák,ale mele pražsky v hlavní relaci,že? Řiťolez.
-
Podle me je pan Václavek to nejlepsi, co ČT vubec ma. Je to profik, je sectely, vysoce inteligentni, pohotovy a navic velmi sympaticky a lidsky - navic barva jeho hlasu je úžasná
-
Souhlasím, ten pán vyloženě šišlá, jak může dělat moderátora v televizi? Jeho L a D znějí příšerně(mimo jiné),nedá se to poslouchat. A neutrální také není, je vyloženě jednostranný. Opravdu dost děs.
-
Pan Václavek se vyprofiloval jako velmi zajímavý moderátor a uznávaný odborník. Děkuji mu za jeho práci. Jen tak dál. Hezký den mu přeji.
-
Pan Jiří Václavek při moderování neustále používá nepatřičný tvar budoucího času např.: budeme se soustředit,budu se soustředit atd.Jsem zvědavá, kdy ho na toto někdo /snad/ kompetentní upozorní.
-
Skvěle vedený HP s E.Wagnerovou! Díky za dobře kladené otázky a reakce na paní W. (ale nějak rychle ta hodinka utekla, klidně bych poslouchala i dál).
-
Jak jednostranný? A příprava na hosty je dostatečná... Ono...jak se připravit na hosty, který jsou nudný? Na co se jich ptát patnáct minut, když jejich spotřební doba jsou minuty dve... S tím zázrak neudelate. Ale můžete si tam jít sednout a když okouzlite,možná vám přidělí vlastni kanál a frekvenci))))
-
Líbí se mi vystupování pana Václavka. Občas odpoledne vidím jeho komentare, a líbí se mi hlavně tím,jak je sečtělý. A barva hlasu. Dobře se na něj kouka/,ale nějakou ženskou by mu tam mohli dat, aby se necítil opuštěny..)))
-
Je naprosto v poradku vyjadrit nazor na osobu pracujici ve verejnospravnim mediu. Kazdopadne kazdy nazor by mel byt prezentovan slusnou formou bez zbytecnych a prihlouplych komentaru. Ja osobne nikdy nebyl fanouskem pana Vaclavka uz jen proto, ze jsem se pristihl, jak vnimam z jeho strany urcitou nadrazenost a lehky afekt. Ale jde jen o muj dojem a jsem rad, ze existuje skupina lidi, ktere jeho prace oslovi a tudiz tak on sam doplnuje spektrum redaktoru pracujicich v Ceske televizi.
-
A já jsem zase čínská princezna.
-
já tady spíš vidím Císařovy nové šaty, teda vzhledem k jeho výslovnosti a neslyšením tohoto druhými.
Předpokládám, že v TV a rádiu by redaktoři a reportéři mohli mít správnou výslovnost, v TV navíc i příjemný vzhled.
Připadá mi pak že ty souhlasné hlasy máte pouze od přátel a rodinných příslušníků.
Žža tak mlaváe daoma, mi vůbec nevadí *14* -
nevíte někdo, proč tak divně mluví když ani není cizinec nebo syn emigrantů? tipoval bych na androida, ty ale přece ještě neexistují!
-
Výborný rozhovor s kancléřem Mynářem. Díky!
-
Bože, jestli to je kvalitní redaktor ČT, tak to je s touto institucí opravdu zlé. Že je jednostranný, to je celkem jedno, ale proč se, probůh, na své hosty lépe nepřipraví ? Hloupé otázky, naivní, takže zbytečné. Kdyby šlo o soukromou televizi, tak prosím, ale proč mám za tohleto platit ?
-
Projev pana Václavka se mi líbil jak v ranním, tak i nyní v odpoledním vysílání. Otázky klade velmi dobré, dobře se poslouchá a je vždy připraven.
Doufám jen, že si tady z některých negativních reakcí nedělá moc těžkou hlavu ;)
Přeji všechno dobré! -
Při vší úctě k pisateli, pan Václavek má především krásnou barvu hlasu, který se příjemně poslouchá.
-
Hlasový projev Jiřího Václavka je opravdu neposlouchatelný. Znám málo lidí s tak výraznou vadou výslovnosti. Pokouším se zvyknout si na zvukový projev tohoto moderátora, ale zatím se moc nedaří.