Přejít na výpis diskuzí

Jiří Václavek

OSOBNOST 24.4.2014 
70 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Při poslechu čt 24 jsem se rozhodla okomentovat vystoupení moderátora p. J. Václavka. Jeho výslovnost ve mně vždy vzbudí silný odpor, neboť bohužel vykazuje nepřijatelné vady pro povolání moderátora. Pro posluchače je velmi nepříjemné jeho až psychotické nesmyslné zdůrazňování ž, š, č, a výslovnost e, které zní jako a. Přikláním se k názoru, že pokud chce dál působit jako moderátor, měl by vyhledat logopeda, případně psychiatra, a hodně na sobě zapracovat, aby posluchače dále netrápil.
  • Pan moderátor J. Václavek má velmi příjemné a milé vystupování, hezkou češtinu a vždy je připraven a schopen rychle reagovat na aktuální situaci a nebo hosta. Ráda ho (i jiné z čt24) sleduji a poslouchám.
    Jen tak dál, nenechte se od své práce odradit ;)
  • S pány Ondrou a Richardem plně souhlasím.Dnes na zpravodajské 24 to byla poslední kapka. Mluvený projev pana Václavka je neposlouchatelný. Příšerná výslovnost s důrazem na ž, š, č, rozmázlé "e", "a" aj. tak, že to rve za uši a musím přepínat program, i když bych si zpravodajství ráda poslechla. A to není jen můj dojem. Myslím, že kvůli tomu se čt připravuje o diváky.
    Jestli mají moderátoři nějakého učitele projevu, pak asi na čt mají společného, protože tyto tendence mají i jiní, i když ne tak otřesně. Třeba Barbora Černošková v roce 2008 naprosto normální, 2012 už se objevuje důraz na č a dnes např. čt sport vyslovuje čččt spurt.
  • Domnívám se,že pan Václavek je ve svém oboru profesionál,nicméně by snad
    pro něho neměla být problém elementární správná výslovnost.Zní to poněkud
    divně,když třeba místo " děkujeme" pronese " ďakujama ".
    Přeji mu,aby se této nectnosti zbavil. Čím dříve,tím lépe.
  • Pan J.Václavek je vcelku sympatický,inteligentní a hezky upravený mladý muž.Ale když začne mluvit,tak bych tu bednu nejradši vyhodil z okna!Ta výslovnost je strašná!Příšerná tak,že ho musím vždy přepnout.Copak to nikdo zodpovědnej neslyší?!Ani dotyčný pán?Bohužel není zdaleka jedinej.Copak není dobrá výslovnost jedním ze základních předpokladů moderátora? *9*
  • že by? " k mohutnému tam přiviň se dubisku?"
  • Komplexy, pokud jsem někdy nějaké měl, mne už dááávno přešly. Ta rada pro Jiřího Václavka byla myšlena upřímně a v jeho prospěch. To je odpověď pro toho hňupa, který by se do toho neměl ....
  • Jste celkem pohledný jako moderátor, ale musíte udělat bezpodmínečně dvě věci:
    -absolvovat kurs logopedie s důrazem na výslovnost samohlásek ( zejm."a" a "e" )
    -zbavit se škrobeného vystupování, které působí až dojmem nadřazenosti. Více umírněné srdečnosti by prospělo. Pak by bylo příjemné vás sledovat.
    Berte to jako upřímnou radu.
  • :) a ty budeš zřejmě zakomplexovanej hňup..který nejspíš nikdy neuspěl.)
  • Je to známý rusofil. Jen se přetvařuje, jeho rodina je estébacká !§§!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit