Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Bohdalová

OSOBNOST 31.12.2006 
333 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jiřince

milá Jiřinko,blbost lidí nemá hranice.Jsou to ubožáčkové,kteří jdou i přes mrtvoly a proto to hodte za hlavu.Nesahají Vám ani po kotník.Mi co milujeme Váše umění se tím odradit nedáme a máme Vás stále rádi.Majka *3*
  • bohdalka se vyzna

jo,bohdalova ta se vyzna.ta se nestrati.jakmile prestane o ni byt v mediich zajem tak vytahne sve krasne *14* stihle telo na balkon a hned jsou vsude plne noviny *15* fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
    • Re: bohdalka se vyzna

Já zase říkám "fuj" na adresu těch, kteří tato media čtou. Je to hodně ubohé, když někdo vydává noviny napěchované blbostmi a ještě se pakuje na blbosti těch, kteří je kupují - mimochodem i na té Tvojí.... *4*
      • Re: Re: bohdalka se vyzna

Zkraťme to všchno. Paní Bohdalová využila příležitosti ukázat světu své tělo a že má ještě na to,aby si ji někdo všiml. Zatoužila si s někým i ve svém věku zapíchat a nevěděla,jak to dát najevo,tak se začala předvádět nahá na balkoně.Možná,že se jí podařilo nějakého postaršího pána ulovit a upokojit tím své neodbytné touhy. Když se jí nedařilo v Čechách,tak to zkusila v Turecku a možná,že se jí to podařilo. Budiž jí to dopřáno.Ten cizinec jí určitě jen rozuměl,že si chce udělat dobře,ale naštěstí nerozuměl jejímu slovníku,tak jí vyhověl a jestli paní Bohdalová ještě není v přechodu,tak může očekávat paní Stašová bratříčka nebo sestřičku.Přejme paní Bohdalové,že se má i v tomto směru ještě k světu a k činu.
        • Re: Re: Re: bohdalka se vyzna

ja si dovolim odpovedet za pani bohdalovou. jsi krava nechutna kdyz muzes urazet nekoho aniz bys k tomu mela duvod. ty az budes stara jako bohdalova tak budes vypadat jak smradlava vykopavka. ta zenska na rozdil od tebe vypada pekne i ted ve svem veku. to ty si dovolit nemuzes ani ted. a proto uz nikdy nemluv. jsi trapna a nevychovana retardovana pica.a vsichni co tady urazite pani herecku bohdalovou jsteubozaci zavistivi a hovada
          • Re: Re: Re: Re: bohdalka se vyzna

Ještě k tomu mi nadáváš do píč, co jsi ty smrdutko smradlavá. Tak jestli já jsem píča,tak co jsi pak ty. Já nevystavuji nikde svoje tělo. Ne že bych se za něj musela styděta to nepreprezentuji náš stát. Vím,co je slušnost. Bohdalku jsme celá rodina poznali osobně,tak vím o čem mluvím. Slyšeli jsme jí i jak jedná se svými kolegy a manželem. Tak drž klapačku čůzo jedna.

ja si dovolim odpovedet za pani bohdalovou. jsi krava nechutna kdyz muzes urazet nekoho aniz bys k tomu mela duvod. ty az budes stara jako bohdalova tak budes vypadat jak smradlava vykopavka. ta zenska na rozdil od tebe vypada pekne i ted ve svem veku. to ty si dovolit nemuzes ani ted. a proto uz nikdy nemluv. jsi trapna a nevychovana retardovana pica.

Jak můžeš tvrdit,že já svoje tělo nemůžu ukazovat,když se neznáme.Já se nemám za co stydět,ale nikdy jsem se takto nepředváděla. Ty jsi jak je vidět jiného ražení a zřejmě naháníš chlapy i tímto způsobem a nedaří se ti to. Končím tímoto diskuzi na toto téma.

Jak je vidět,jsi stejného ražení,jako ona. Vážím si jiných hereček s hodnotami jako má paní jiřina Jirásková,paní Jana Hlaváčová,Jana Štěpánková a další.Ale ne ženské sprosté a s jednáním jako má tato komediantka. Znám ji osobně,tak vím o čem mluvím. Pokud ji znáš,tak jsi stejného ražení jako ona,jak je vidět. A kráva jsi ty a to jsem ještě slušná.
      • Re: Re: bohdalka se vyzna

mila modelko, když si koupim noviny s tím, že si je chci přečíst a na titulní straně vidím tu hrůzu, tak mě laskavě neodsuzuj za to, že si kupuju ty noviny, ono jedna věc je taková, že paní Bohdalová jako známá osobnost by měla reprezentovat českou republiku v zahraničí a né se tam procházet jak primadona v evině rouše po balkoně s takovými pneumatiky na břiše, dyt toje hrůza a děs, bože kam ten svět spěje, chtěl bych vidět tebe, ty budeš asi taka nějaká boubelka, ty modelko :D

Podle mínění druhých jsem "hezká ženská", ale já to tak neberu ani neřeším. Nemám kila navíc a nemám ani osobní váhu. Stačí?

o.k jsi hodna ze myslis na me slintani ale asi bych neslintal *1* *1* *1*
            • odkaz komii

cist komentare kommi?waauw... dusevny vykvet heheheheheheh

posli foto na meil-at vidim *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: bohdalka se vyzna

Mám dvě děti, manžela - zbytečně bys "slintal".
            • Re: Re: Re: Re: Re: bohdalka se vyzna

nic proti tobe nema,pouze mi nepripada normalni se prochazet nahy jako pi bohdalova po balkone a jeste v turecku kde maji na to prisnejsi pohled
  • bohdalka,ze se nestydis

ze ti neni hamba se predvadet stakovou figurou *4* to je u vas normalni ze chodis naha pred barakem?vzdyt ono se na to nedalo ani podivat-same speky *15*
    • Re: bohdalka,ze se nestydis

A tobě není hanba dívat se na cizí nahotu?
  • dost trapne

zdravim,nechapu jak nekdo tak slavny a stary muze vjit zcela nahy na balkon.nereknu nic kdyby pani bohdalove bylo 20 ale na stary kolena se predvadet-to bylo k bliti
    • Re: dost trapne

Mně je zase k blití z lidí, kterým není trapné se tímto podprůměrným způsobem vlamovat do soukromí druhých.

P.S. Když budeš ty nebo já chodit po zahradě tak, jak tě Pán Bůh strvořil, tak to nejspíš v novinách nevyjde.

Na druhou stranu, proč se tedy nekritizují mladý holky, který nic nedokázaly, jen někde veřejně vystrčily k focení zadnici nebo vaginu?
      • Re: Re: dost trapne

majdo naštěstí nemám zahradu, ale ty snad chodíš po zahradě, tak jak tě pán bů stvořil? jestli jo tak to seš pěknej dobytek. *1*
        • Re: Re: Re: dost trapne

a ty seš xuj *3*
        • Re: Re: Re: dost trapne

Buď v klidu - nahá chodím zásadně pouze mezi vanou a županem, který visí ve vzdálenosti 2 m od vany. Ale přiznám se ti, že si v dnešní "přenahotizované" době připadám trochu jako exot, ale mindrákem z toho rozhodně netrpím *3* Mám zkrátka svoji laťku trochu výš, než je dnes "moderní" a rozhodně ji kvůli nikomu a ničemu snižovat nebudu. *3*
          • Re: Re: Re: Re: dost trapne

vanu mas v koupelne a zupan na plote na zahrade co *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: dost trapne

plot mas v koupelne a kadibudku mas ve vane co-to uz jsem nekde videl *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: dost trapne

Ne. Plot od zahrady mám v koupelně .... *14*
  • Jiřince

Paní Bohdalová, móóóc Vám gratuluji k umístění v anketě. Jste velká žena, a dnes jste to dokázala. Nad vším se povznést, znamená těm zlým vzít vítr s plachet. Držte se, neztrácejte optimizmus a dále nás těšte svým uměním. Děkuji!!!
  • Blahopřeju!!!

Vážená paní Bohdalová,
    moc Vám blahopřeju k umístění v anketě Hvězda mého srdce. Měla jste moc krásnou řeč a držím Vám palce, abyste se přenesla přes to, že Vás nějaký chudáček vyfotil na dovolené ve Vašem vlastním pokoji... Nepochopím, že někdo může nemít úctu k takové osobnosti jako jste Vy.
    Přeju Vám jen to nejlepší do dalších let.
    Pavlína Broďáni
  • Pani Jirinke,

Pani Bohdalova, moooooooooooooc Vam drzim palce ste super a robila ste len to co aj my vsetci na dovolenke....nestresujte sa niekto kto si nevie inak zarobit peniazky sa snazil to pouzit proti Vam....
    Opak je pravda ste fantasticka herecka,bozsky clovek a nemate sa za co hanbit...ani za postavu...
    BLBY LIDI TAKY LIDI....NEVEDIA SA INAK VYJADRIT....
    Prajem Vam za seba aj ludi co mam okolo seba z celeho srdiecka vsetko iba to najlepsie a vela zdravicka....
    Jana
    *14* *14*
  • Vážená paní Jiřino

Vážená paní JIřino,
    náhodou jsem se dostala k fotografiím, na kterých Vás někdo ze senzachtivých vyfotil tak, jak Vás bůh stvořil. Věřte mi, vypadáte na nich na svůj věk moc hezky. dokonce si myslím, že Vám ženy v takovém věku mohou jen závidět. Vůbec se nemáte za co stydět.
    Hlavu vzhůru a buďte na sebe pyšná.
  • Milá paní Jiřino

Milá paní Jiřino,

je mi něco přes třicet a Vaše jméno v titulcích jakéhokoli pořadu je pro mě již od dob mého dětství zárukou kvality a dobré zábavy. To, že Vás někde někdo vyfotil v rouše Evině mi tenhle názor na Vás nemůže změnit. Tak to, prosím Vás, hoďte za hlavu anebo si to s těmi blbci nějak inteligentně vyřiďte, ale věřte, že u většiny národa Vás to skutečně nemůže zdiskreditovat už proto, že kvalita Vaší práce hovoří jasně ve Váš prospěch a spoustě lidí jste jistě svým hereckým projevem přinesla u televizní obrazovky mnoho hezkých chvil. Já sama se vždy těším na Váš sobotní pořad na ČT1 plný dobrých rad a nápadů a nesmírně by mě mrzelo, kdyby ho kvůli nějakému oslovi s foťákem musel moderovat někdo jiný. Přeji Vám brzké uzdravení a zotavení a těším se na další setkání prostřednictvím televizní obrazovky. A myslím, že nejsem sama . . S pozdravem

Vaše Barbora *3*
  • Vážená paní Bohdalová

Vážená Paní Bohdalová, chtěla bych Vám jen říct, že to co se stalo, byla normální věc, bohužel se našel někdo, kdo už neví, jak si pomoci, tak to udělal tímto ubohým způsobem.Ale je to jako v té pohádce,- V nesmrtelné tetě, ve které Vás moje dcera miluje, je to jen a jen ZÁVIST !!!! Nic si z toho nedělejte, my Vás máme rády. Mějte se pěkně a užívejte léta... nashledanou L *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit