Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Bohdalová

OSOBNOST 31.12.2006 
333 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nič si z toho nerobte

Milá p. Jiřinka Bohdalová!
    Vôbec so z toho nič nerobte, že Vás nafotili. Každý turista robí to isté a teraz sa tvária, že chodia v overaloch. Sú to chudáci. Ja by som si toho vôbec nevšímala. Treba sa na to pozerať tak ako keď p. Magdu Vašáryovu odfotili na chate monokiny mala na to perfektnú odpoveď. "Nebudem sa súdiť s fotografom mne to lichotí, keď fotograf sliedi pri mojejom dome aby odfotil ženú v rokoch , plnšej postavy s celulitídov miesto toho aby fotil krásne mladé ženy.Ak to fotila Zuza Belohorcová už na tu ženu nemám slov.P. Bohdalová želám Vám veľa veľa zdravia, aby ste nás ešte dlho zabávali a naozaj nerobte si z toho nič.Veď nahota je pre ľudí prirodzená.S pozdravom faninka zo Slovenska
  • muzete nekdo nam kteri s p.bohdalovou citi,jak se citi?

stale musim,na p.bohdalovou myslet,jak je na tom,doufam,ze je ok.preji jen to nejkrasnejsi,snad nam da vedet................srdecne zdravim *14* *14* *7* *4*
    *13*
  • Nekupovat

Jiřino Bohdalová ,řekněte do medií,že kdo s Vámi soucití aby si minimálně na týden,přestaly kupovat aha nebo na delší dobu nebo úplně.
    Myslím že to bude pro mě dobrý trest.
    • Re: Nekupovat

NEVIDÍM DŮVOD, PROČ LITOVAT PANÍ BOHDALOVOU, ALE MYSLÍM SI, ŽE JE SNAD VE SVÝCH LETECH DOSPĚLÝ ČLOVĚK, A VÍ, JAK SE MÁ CHOVAT. COŽPAK TADY U NÁS DOMA BY SI DOVOLILA CHODIT NAHÁ PO BALKONĚ ?
      • Re: Re: Nekupovat

A z jakého důvodu by si to nemohla dovolit ?
      • Re: Re: Nekupovat

K politování jsou spíše ti, kteří se tak hluboce sníží k tomu, aby si vydělávali peníze špinavým způsobem ať už jsou to novináři nebo náhodný turista - to je ještě horší (kéž by se jeho hamižnost pomstila). Mimochodem, vyběhnout pro něco na balkón "jen tak" mi vůbec nepřipadá nenormální ani nemorální. Prostě, kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde. Ale lepší by bylo, kdyby si každý raději zametal před svým prahem.
  • bude líp

Milá paní Jiřinko, chtěla bych Vás moc pozdravit a popřít Vám hodně síly a zdraví na překonání této nechutnosti. Národ si Vás váží, máme Vás rádi a věřím, že pár úchylných rádobypisálků a rádobyfotografů nemůže nic změnit na rozumném uvažování většiny lidí.Inteligentní člověk, kterým Vy pro mě jste, se určitě nenechá zdeptat nějakou závistivou nulou.Hodně zdraví, štěstí a vše nej. *15*
  • Pani Bohdalová

Mám 50 rokov a vyrastal som pri Vašich zábavných programoch a filmoch. Hlboko si Vás vážim. To čo sa stalo, berte jak drobnú nepríjemnú epizódu. Prajem Vám pevné zdravie a veľa úspechov vo Vašej tvorbe.
  • přání

Milá Jiřinko,jsem mladší vaše obdivovatelka o to víc s váma moc cítím co se vám stalo.Je mi zle za člověka který zmáčkl fotoaparát a následně vůbec fota dal dál.Doufám,že budete brzo v pořádku.Jste velmi krásná žena a já si jen můžu přát vypadat a mít tolik elánu jako vy ve vašem věku.Držím pěstičky a plno lásky kolem sebe.Marta
  • za dobrotu na zebrotu,sid se narode ceskyco jste to za generaci?

aha nekupuji.dle toho co ctu ve vasi vyzve,jsem pochopila ze jde o foto.co k tomu dodat jsou to uchylove,nemocni lide,a ty co to vydavaji to delaji pro penize PARCHANTI!
    vazena jirinko!stale zustavate jednickou,a v mem srdci patrite k te kateg.hercu ktere mam rada k jimz patrili i ti kteri jiz mezi nami nejsou mensik,sovak,stelinka zazvorkov
    jsm rada ze vas mame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a ze nas budete dale tesit vasim hereckym umenim,za vsechny sluse lidi vam preji krasny den a pevne nervy,tohle jste si opravdu nezaslouzila za vse co jste tomuto narodu dala!!!!!!!!!!!!! *13*
    • Milá paní Bohdalová, dost dlouho jsem si Vás vážila jako herečky a ženy, ale to jen do té doby, než jsem Vás potkala na ulici a slyšela Vaše vulgární a dsoti nevybíravé výrazy. Nebylo to jenom jednou. Ani dlaždič by se nemusel před Vámi stydět. A i to, jak jednáte mnohdy nevybíravě se svými kolegy, viz např. při zkoušce předávání koruny Královně komiků, tak to bylo fakt moc. Takto dáma nejedná přeci. A to co jste předvedla v Turecku, to nebyla náhoda, ale taková je vaše povaha.
  • Výzva

Ahoj Lidi,
    napadá mě přísloví Co se Ti nelíbí, druhému nedělej.
    1. Co kdybychom si udělali soutěž, kdo nafotí "pracovníky" z AHA! v choloulostivější situaci? Nebo třeba jejich rodiče či děti? Mohla by z toho být docela dobrá hitparáda na netu.
    2. Když nebudete kupovat AHA! a podobné, uvedete teorii do praxe, tj. že jsme národ slušných lidí.
  • Milá Jiřinko

Pani Jiřinko, já mít takovou krásnou sexi figuru ve vašem věku jako vy tak se ukazuju schválně. Mě je 48 a kam se za Váma hrabu!vybodněte se na pitomce a buďte v pohodě. Nemáte se za co stydět. Já chodím na zahradě nahá z bazénu pořád a nikdo mě ne ane vyfotit! Opatrujte se ať nám můžete ještě dlouho rozdávat radost!
  • Nahota

Vážená paní Herečko, kašlete na blbce a nenechejte se deptat. Jste krásná žena, užívejte si radosti života. Berte to tak, že na svět jsme přišli všichni nazí a pokud se najde nějaký primitiv, který si nás v pozdějším věku chce nafotit a vydělat na těchto fotkách, je to chudák, protože se asi jinak živit neumí. Kašlete na to, neničte si zdraví kvůli tomu. Je to život. Vždy se najde blbec, ať je to, jak je to. Hodně zdravíčka vám přeje Janička z Brna. Již jednou jsem vám řekla, když jsem vás potkala v Brně na veletrhu, že jste dobrá herečka a máte se opatrovat. To platí stále. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit