Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Bohdalová

OSOBNOST 31.12.2006 
333 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jste báječná

Milá paní Jiřinko, na dovolené dělám úplně to samé co vy. Vyběhnu na balkon jen tak - pověsit ručníky, vzít si ze stolu knížku.... . Mám jen štěstí, že kdejaký pitomec nezná můj obličej z televize.
    Prokázala jste, jak jste moudrá a sebevědomá, když je nehodláte žalovat. To by celou věc stejně jen rozvířilo a déle by se o ní mluvilo.
    Jste skvělá herečka a to vám žádný ubožák nevezme. Držte se a ono zase bude líp. Přejeme rychlé zotavení.
  • Nejen bulvár

Bulvár dává lidem, co chtějí a zač platí. Nahota sama o sobě není nevkusná, to zase dělá jen člověk. Pověsit plavky - proč ne? Šmírovat a kvůli penězům? Taky obživa. Ale kupovat bulvár, to je dobrovolná spoluvina na tom, co tenhle neřád provádí. Z toho vyplývá, že každý, kdo ten humus kupuje, živí morální zrůdy a stává se spoluviníkem na utrpení oběti. Tentokrát to odnesla paní Bohdalová, herecká ikona naší současnosti. Můžeme se stydět.
    • Re: Nejen bulvár

Já jsem si noviny ani nekoupila, když jsem věděla, co tam bude z televizních reklam. Raději si koupím křížovku, nebo něco o zahradě, manžel to také nekupuje, vždyť je to všechno jen hienismus, jak vytřískat prachy a u starší dámy, jako je JB je to opravdu Hienismus!!! Neuvědomují si jak to člověk v jejím věku nese. Já sama už jsem díky své blbosti také párkrát vyběhla na terasu pro plavky nahá, nenapadlo by mě, že by mohl někdo číhat s foťákem na ten okamžik...já vím, nejsem herečka, ale čekat na to stejně musel a pak se napakoval na prodeji - bezohledně, surově atd. Většinou si to koupí Ti, co je to právě pohoršuje, aby měli o čem mluvit. Navíc jsou to většinou lidé primitivních názorů, kteří takové herečce, jako je JB nesahají ani po kotníky!

Nemám, co dodat. Snad jen bych si přála, aby v této zemi konečně existovaly páky, kterýmy by se mohli lidé v takových situacích bránit.

Máte pravdu, nahota sama není nevkusná. Záleží na vkusu dané osoby, kde ji aplikuje. Mám vkusnou noční košili a taky bych v ní nešla do práce.

Souhlasím s Vámi, paní Libuše. Svým způsobem přispívá k existenci bulváru zvídavost lidí, kteří jej kupují. Osobně jej rád nemám, protože profituje někdy zcela neobjektivně na lidech, zejména významně postavených. Tyto svými informacemi v některých případech diskredituje, snižuje jejich vážnost, jako v případě paní Bohdalové, a podává nepřesné informace, mnohdy i neobjektivní. Bulvár je v podstatě parazit společnosti, ale bohužel, je vyhledávaným pro své pikantnosti. Chceme-li o nich mít přehled, kupujeme jej. Je tedy na nás, zda bude exixtovat nadále, či zmizí z nabídky. Zřejmě však k tak význačnému bojkotu, který by snížil poptávku po bulvárním tisku, ze strany našich spoluobčanů nedojde. Paní Bohdalová by toto měla pominout, nepřipouštět si tento zájem, protože jenom nekvalitní osobnost, je takového zájmu schopna. Můj tatínek říkával: "Dotknout se mne může pouze inteligent, ne prase." Je to citát, proto doslovný. I Vám patří poděkování za paní Bohdalovou, že se stavíte svou podporou na její stranu.
  • Osobnosť

Dobrý deň vážená pani Bohdalová,
    aj touto cestou Vám chcem popriať pevné nervy v boji proti paparazzom a iným hyjenám v bulvári. Vy ste za svoj život niečo v ľuďoch zanechali a bolo to len pozitívne ale oni???? Aj na Slovensku stojíme za Vami........
    Nás ich fotky nezaujímaju. Máme Vás radi...... Katarína Žiar nad hronom
  • Paní Jiřině

Milá Paní Jiřino,vyrostla jsem na Vašich pohádkách a úžasných komediích a chtěla bych Vám touto cestou sdělit, jak moc si Vás vážim, Vaší práce a je úplně jedno,co nějaký ubožák udělá.Přeji Vám pevné nervy a ujišťuji Vás, že vděční díváci Vás budou mít rádi i když proběhla tato nechutná kauza.Hodně štěstí.
  • Jiřince

*14* Jiřinko,vždy jste byla na výši těchto ubožáků,postavte se k tomu čelem a opět jim ukažte kdo je tady ve skutečnosti velká osobnost !!!Hlavu vůru,každý normální člověk to chápe jako ubohost autora fotek.Však už mu určitě je zle ze sebe sama.Máme vás rádi *14* Kamila *3*
  • Jiřinka Bohdalová

Paní Jiřinko,držím Vám pěsti,aby se Vám podařilo velmi brzy uzdravit.Je to hnus,co Vám ten člověk udělal.Jemu se to vrátí.Zvedněte hrdě hlavu.Vy se opravdu nemáte za co stydět,ten člověk ano.Martina
  • "No a co?"

Milá paní Bohdalová, kdysi nám jeden výborný psycholog trošku tvrdšího zrna přednášel a řekl, že na všechno lze říci "No a co?".
    Jestli jste tedy byla ve své přirozenosti vyfocena jakýmsi slaboduchým, frustrovaným, v sexualitě retardovaným šmíráčkem, který honem přihopkal se svým digi-foťáčkem a "ukájel" se focením Vaší nahoty, řekněte si ono čarovné "No a co?" K politování nejste vy, ale ten chudinka, co mačkal spoušť.Kdyby si raději mačkal něco jiného a nešmíroval.
    Prášky na nervy spláchněte do kanálu a běžte si před zrcadlem prohlédnou Vaše pěkné, pevné tělo, které by Vám mohly o mnoho let mladší ženy jen a jen závidět. Jste skvělá žena.
  • Nedejte se!

Milá paní Jiřino, nedejte se rozhodit tím, co se ted okolo Vas deje. Rodina i my "obycejni" lide Vas mame radi takovou jaka jste. At Vam dale slouzi zdravi, mate stale mnoho optimismu a radosti. Marta
  • lLIDE POMUZEME p.JIRINE

Dobry den, jsem celkem mlady muz a bulvary ze zasady nectu, ale toto semnou opravdu hodne zacloumalo. Myslim, ze nejake soudni zaloby a blablabla ze strany AHA svou chybu nenapravi. Tady je jen jedny cesta, jak se postavit proti takovemu jednani a tento dennik nekupovat, dokud se nepolozi. Snad si ponauceni vemou i ostatni deniky. P.Jirinko, hlavu vzhuru a jdeme do boje. Vim, ze jste perfektni zenska a lide Vas miluji a nejaky bulvar na tom nic nezmeni, jen asi brzo zmizi s prodeje:). Aspon doufam. Preji Vam i ostatnim pekny den.
  • Přestaňte kupovat bulvár!!!

Dobrý den,myslím,že jediná obrana,jak dát najevo,že už opravdu nechutně překračují meze slušnosti,je přestat kupovat bulvár!!!!
    Musím se přiznat,že jsem zhnusená!!!
    Paní Bohdalová,myslím si,že lidé,kteří Vás uznávají jako naší Herečku a mají Vás rádi,tak si určitě AHA nekoupili!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit