Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Bohdalová

OSOBNOST 31.12.2006 
333 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milá paní Bohdalová,

jak psaly pisatelky přede mnou, nemáte se za co stydět!! Jste kočka! Vím, že to musel být pro Vás šok, ale... co kdybyste to obrátila ve svůj prospěch? Vy můžete klidně nafotit akty podobně jako paní Švandová a můžete dát na frak mnohem mladším plastovým modelkám. Když mohla Sofie Loren, proč ne vy? Možná přepíšete dějiny a konečně se přestanou fotit ty umělé, vypolštářované dvacítky!! Moc Vám držím palce a věřím, že se svým smyslem pro humor se tomu brzo začne smát:o)
  • Milá p.Bohdalová

Mila p.Bohdalova! bulvarni casopisy nekupuji, ale neslo prehlednout skandal s fotkami v Aha! Fakta: 1. jste uzasna herecka, osobnost, clovek 2. jste hezka zena a nahota je prirozena soucast cloveka, ja bych take nechtela , aby me nejake hovado vyfotilo a pak videl me fotky cely narod, ale vy se nemate za co stydet, stydet by se meli ti druzi! Za 3. Denik Aha! je ubohost sama, jeji redaktori jsou lidske nuly a jedinym jejich trestem by bylo, kdyby si lide jejich noviny nekupovali- vyhlasuji na vasi podporu tyden nekupovani deniku Aha! Drzte se, zkuste myslet pozitivne a na to, ze cas vse zahoji, pokud budete citit, ze je chcete zazalovat, tak to udelejte anebo at je vasi kamaradi nakopou do..... S pozdravem a pranim pevneho zdravi Vladka
  • Přečtěte si to

Paní Jiřinko, včera ráno jsem už v 9 šla nakoupit do Hypernovy ( mám oslavu, je mi 40)Když jsem dávala nákup do auta, všimla jsem si 2 starších paní, jak stály před vchodem, drží noviny a říkají: No to je kočka, fakt vypadá na svůj věk fantasticky, no ta je krásná. Schodly se: jste normální. Asi byly na Vás hodně zvědavé. Bylo to takové nějaké hezké. Nic si z toho nedělejte, to je život!
  • držím palce

Dobrý den, paní Jiřinko, držím moc palce.V Aha jsou fakt hulváti, že tyto fotky nechaly vytisknout a ten člověk, který fotky poskytl asi není normální, hlavně ten text který poskytl.
    Moc Vám fandím a doufám, že je zažalujete
    Terka *3*
  • věci důležité

Paní Jiřinko,
    vím, že je to těžké, ale určitě už víte, že jsou věci důležité a nedůležité. O našem bulváru si drtivá většina národa myslí své, věřím tomu. Chudák, který se musí živit publikováním lží a pohrdáním základními mezilidskými hodnotami, Vám nesahá po kotníky a podle toho se k tomu postavte. Venku je krásné léto, kolem sebe máte lidi, kteří Vás mají rádi a dělají Vám radost. Přeju Vám hodně zdraví a těším se zase na Vaše rady :-)

Vaše Jiřina
  • fotky v AHA

Paní Jirino, preji Vám hodně brzké uzdravení a zlepsení psychického stavu - vůbec si nic z nějakého bulváru nedělejte - je to stejně jen navoněná mršina která už dávno zdechla :-) a žádná mršina ani ta navoněná vám nestojí za to abyste se kvůli ní jakkoliv trápila (bulvár nekupuji ale tato zpráva se na internetu přehlédnout opravdu nedala) Majka
  • Já vám moc fandím.

Paní Jiřinko !
    Chápu Vaše první pocity, ale hoďte na to bobek. Já sama jsem se na balkonu - i ve vlastním bytě produdírovala nahatá - a to na Vás, byť jsem o dost mladší nemám. A nebylo to z nějakého exhibicionismu, ale protože jsem tam tj. na to balkoně chtěla něco pověsit atd. I když je Vám to nepříjemné, nemáte se za co stydět. Stydět by se měl ten blbec, který si myslí jak je "in", že Vás vyfotil. Je to ubožák. Na Vás nemá ani 1%. Zdravím i Vaši dceru a udělejte všechno pro to, aby o Vás nemusela mít - kvůli takové blboti - strach. Obě jste skvělé. AHA je chlív. A to úmyslně píši chlív, protože chlév je něco úplně jiného. Ta zvířátka jsou mi tam milejší než ti, co ty Vaše fotky zveřejnili.
  • Jiřina Bohdalová

Vážená paní Bohdalová. Moc si Vás vážím a přeju Vám brzké uzdravení.A na nějaký
    bulvár a jiný hajzlíky se vykašlete.Saša
  • Fotky

Paní Jiřino,

držím palce a doufám, že budete brzy v pořádku a že ty prasata zažalujete.
    Držte se a moc Vám fandím.

S pozdravem Zuzana. *4* *3*
  • Dovolená v Turecku

Dobrý den paní Jiřinko, jsem 45 letá úplně normální ženská. Fotky v dnešním deníku AHA jsem viděla u kolegyně, která je čtenářkou tohoto bulváru, ale můžu Vám upřímně říci, že se vůbec nemáte za co stydět, protoože na ty roky, které máte vypadáte pořád super, jediný kdo se může stydět, je právě bulvár AHA. Taže vám přeji ještě hodně dlouho stálé zdravíčko, hodně vitality a radosti a smíchu, který kolem sebe rozdáváte.
    • Re: Dovolená v Turecku

Plně souhlasím!!! Spros´ták není ten, kdo chodí doma nahý, ale ten, kdo toho zneužije!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit