-
Vážená paní
dnes jsem si noviny, které nechci jmenovat, nekoupila. A už je nikdy nekoupím.Věřím, že slušní lidé, kteří v naší zemi jistě ještě zbyli, jednají a budou jednat stejně. A na mínění těch neslušných a hyenismem potrefených, nám nemusí záležet.Patříte k nejlepšímu, co naše země má. -
AHA -fotky
Dobrý den,
paní Jiřinko, nic si nedělejte z toho co se děje kolem Vás, Ti se Vámszaží ubížit si to ponesou sebou, a nebude jim z toho jednou moc dobře na srdíčku, doufám, že si jednou uvědmí, co všechno jste udělala, nejenom pro nás, tehdy ještě děti(když jste namlouvala a natáčela různé pohádky), ale i pro dospěláky, a to nemluvím o zásluhách na programach, které natáčíte v současné době. Proto VÁM přeji hodně, ale opravu hodně pevné nervy, a hodně úspěchů v osobním ale i pracovním životě.
Vaše
Lenka Sentlová
Jalubí *3* *14* *14* -
Jiřina Bohdalová v AHA!
Ahoj,
jestli vás také rozzuřilo a je vám špatně z toho, jak se chová náš bulvární tisk, například deník AHA!, který dnes zveřejnil fotografie nahé Jiřiny Bohdalové,připojte se ke mně a napište jim také email, ve kterém jim vyjádříte svůj nesouhlas s tím, co udělali.
Email deníku AHA! je:
aha@ahaonline.cz
Myslím si, že aspoň takto je třeba vyjádřit podporu Jiřině Bohdalové, která tomuto národu, narozdíl od novínářu AHA!, opravdu něco kvalitního dala. -
Turecko
Milá naše paní Jiřinko,
přestože vůbec nevím, jestli se tyto řádky dostanou až k vašim očím, cítím potřebu Vás podpořit a říct Vám, ikdyž věřím, že to jde špatně, ignorujte ty hajzly, kteří za peníze udělají jakékoliv svinstvo. Povzneste se nad ně a věřte, že většina lidí stojí při Vás a mají Vás rádi. Pevné zdraví a hodně optimismu do dalších dnů i další práce, kterou nám přinášíte radost - už jen pro to, že jste a že jste právě taková, jaká jste.
Zdraví Vás
Lidka Čípová *3* -
Prosím odejděte
Paní Bohdalová,lidé,kteří se nebudou chtít pozvracet se na vás dívat nebudou,domnívám se,že se jedná o velkou část národa,tak jako se kvůli Vám nedívám na pořad "Dobrá rada nad zlati"sípavost,scvrklá kůže na rukách,otylost a neustálé skákání do řečí mne irituje.Pokud jste byla mladá,tak to ještě šlo,ale nyní Vás prosím odejděte dejte možnost příjemnějším lidem.Děkuji -
-
Re: Prosím odejděte
Blbče. Víc nemá cenu se s tebou špinit. -
-
Re: Re: Prosím odejděte
Dle Vašeho vyjadřování Vás odhaduji na mentálně postiženou neb primitiva,který je mezi slušnými lidmi neuznáván.A proč to tykání? -
-
Re: Re: Re: Prosím odejděte
Oh, promiňte, ale přesně takto jsem vyhodnotila já vás podle vašeho prvního příspěvku(píši záměrně s malým V, protože jinak nemohu dát najevo, jak málo si vás vážím). Paní Bohdalová je jednou z našich nejlepších hereček a vytýkat jí, že nevypadá jako dvacetiletá je sprosté. Pokud nemůžete snést pohled na starší a staré herečky, tak se na ně nedívejte. Ale neurážejte je. Mimochodem - umíte si představit její role zralých dam, kterak je hrají mladé herečky, jejichž pleť bez vrásek by lahodila vašemu oku?
-
-
-
-
nedejte se PANÍ Bohdalová
nedejte se PANÍ Bohdolová ,Vy pro nás normální lidi budete vždycky PANÍ herečka a dáma prken co znamenají svět , jedna fotka nějakého HAJZLÍKA nemůže nic změnit na Vaší celeživotní práci na všem co jste dokázala a ve svém životě dosáhla.MY VÁS MÁME VŚICHNI RÁdi ......... *3* *3* *3* -
Nahá Jiřina
To, co se o vás, tedy vaší dovolené, má zítra vyjít v tisku i s fotografií, tak to mne nejdříve popudilo, ale to, jak se prezentovali ostatní, už začínám věřit, že nejste o nic lepší. Pevné nervy a hodně zdraví. Asi obojí teď budete potřebovat. -
prosba
Milá paní Bohdalová,
moc vás prosím o následující radu. Mám bratra, který nadměrně kouří a celá rodina je z toho nešťastná, poněvadž mu to nesmírně škodí.
Slyšela jsem od přítelkyně, že vás vyléčil před lety nějaký ruský léčitel. Prosím vás, nemáte na něj kontakt? Byla bych vám moc vdečná za radu a pomohla byste nám. Bratr s tím souhlasí, jen nevíme jak se s ním spojit.
Moc, moc děkuji a jsem vaše věrná obdivovatelka.
Prosím, kdybyste byla tak laskava a odpověděla na můj e-mail.Děkuji. Jarka *5* -
Velká herečka
říkejte si co chcete ale tak jak zahrála Fany to by u nás nezahrál nikdo!!!Je to geniální herečka v Americe by dostala dávno Oskara! -
Vzteklý dort.
Myslím, že znám recept na Váš vzteklý dort.My jej známe pod názvem "Božské jídlo".Vnoučata zkrátila název na "Božan"
*3* -
-
Re: Vzteklý dort.
Taky dělám dort a my mu říkáme božský žrádlo, možná, že to je to samé jako děláte Vy. Možná bychom si mohli vyměnit recepty, díky předem a mějte se hezky. -
Re: Vzteklý dort.
Náhodou, Jířa má na svůj věk figuru, jako víno. Klidně by mohla fotit playboy. Když se kolikrát podívám na ty mladé prasnice na koupáku, tak by jí mohly závidět!
-