-
Paní Bohdalová je pro mě nejlepší herečkou nikdo lepší není a nebude *14*
Já myslím že ten kdo ji obdivuje jako herečku tak by se neměl na ni zlobit za to koho volí když máme demokracii
Každý ze dvou kandidátů na prezidenta má něco špatného nemám ráda ani jednoho.
Je to jako kdyby náš životní partner volil opak co my.
U většiny normálních lidí by to nekončilo rozvodem
Paní Bohdalová přeji hodně štěstí a zdraví do dalších let -
Vážená paní skvělá herečko Jiřino Bohdalová,
velice si Vážím Vašeho hereckého mistrovství. UMÍTE.
Od 26.1.2013 můžeme vymazat film Ucho.
Můj syn Vás miluje, tak mám smůlu...
Alespoň, že můžu chodit do divadla na Vaši dceru Simonu Stašovou, která pomalu překračuje Vaše mistrovství...
Máme demokracii a svobodu, každý má nárok na svůj názor, ale vy při své inteligenci určitě víte, jaký vliv na lidi měl Váš krok stát se osobností kampaně pana Zemana.
Mnozí Vaši příznivci volili Vás a ne pana Zemana.
Přeji Vám pěkný den. *4* -
Vážená paní Bohdalová, včerejší zakončení volby prezidenta mne velmi překvapilo, jak rychle jste se ocitla po boku nově zvoleného pána. Jsem jen o rok mladší než vy, ale na tomto světě jsem moc pěkných věcí (mimo manželství, které trvalovo 55 let) nezažila. Válka, komunizmus a po roce 1989 to byl velký chaoz a zmatek. Chtěla jsem zažít ještě na sklonku života něco hezkého, přátelského, zatím ve společnosti je jen závist a nenávist, neumíme žít moc demokraticky. Já oproti vám volila jinak, protože nemám ráda ironii, aroganci,nevhodné "bonmoty" a alkohol. Těší mne jen to, že sice jsme "prohráli",ale s velkou ctí, protože to bylo jen o necelých deset procent a to o něčem hovoří.Škoda měla jsem vás za jiného člověka.Chodila jsem v Praze na vaše divadelní představení, vždyť jsme byly stejné mladé a teď jsem ztratila všechny iluze.Přeji vám hodně zdraví a štěstí.
-
Jak to bylo s tím konfidestvím s STB ?
-
Tak má dělat to co umí a necpat se do plitiky.
-
Dobrý den paní Bohdalová, vždy jsem si Vás vážil jako výbornou herečku ale co jste provedla s tím Zemanem mne zarazilo 10m pod zem.Máte to ve svém věku zapotřebí *13*
Váš bývalý příznivec -
Paní Bohdalová,
vždycky jsem Vás měl moc rád. Navíc, jste narozená ve stejný den, jako můj starší syn. Děkuji Vám, jak jste pomohla panu Zemanovi. -
Hlavně že ty se umíš vyjadřovat. Nauč se pravopis a pak se vyjadřuj!!!
-
Jak moc mi paní Bohdalová připomněla svou hlavní roli v pohádce Nesmrtelná teta...
-
Paní Bohdalové jsem si vždycky vážil a měl jsem ji rád. Už je to jinak.
Vždy jsem říkal, že Zemana může volit jen někdo s nízkou inteligencí nebo bolševik. Nevím, kam se Bohdalová zařadí. U mne se stala absolutní krávou (nejraději bych napsal dámské přirození- duševní chuděrka). Kdykoliv se objeví na televizní obrazovce, přepnu to jinam.Jiřina Jirásková by se nikdy k něčemu takovému nesnížila. -
Plně se ztotožňuji s panem Jiřím Tamistrou z Ostravy. Navíc do vlády "dotáhl" Stanislava Grosse a jak to dopadlo, že!
Vlastík Tulis -
JIRINA BOHDALOVA, 03.05.1931,653527 SEO VOS FMV, 27.01.1973
-
Paní Jiřino Bohdalová.
Zvažte ještě prosím svou podporu Miloši Zemanovi.Vždyť se obklopil
bezpáteřními individui viz pan Šlouf a spol. Pokračujme na straně dobra
a nedovolme zlu aby získalo převahu.
Děkuji. -
Paní Bohdalovou jako herečku mám ráda, hrát umí velmi dobře.
-
oprava : rádoby vtipný pořady, kde se herci pořádně neumějí vyjadřovat
-
J. Bohdalová je vynikající herečka. Je skvělá. Chtěla bych vidět všechny ty co ji tu pomlouvají, jk by toho tolik natočili. Televariete je supeeer.je to herečka, která se hluboce zapíše do dějin a kdo ji má rád, tak na ni hned tak nezapomene. Moc si jí vážim.A navíc když byla mladá, byla hezká a ty poředy, které ona provázela, nbo ve kterých hrála jsou mnohem lepší a zábavnější než ty dnešní rádoby ,,vtipný" pořady, kde se pořádně neumí ani vyjadřovat. *10* To jen aby ste si to uvědomili vy, kteří o ní říkáte hnusný věci a nadáváte na ní. Jste akorád pyšní a ničeho si nevážíte.
-
Dlaždiči mají lepší vyjadřování než tato ženská.A ještě k tomu vystavuje své tělo na obdiv světu.
-
Dávám Vám plně za pravdu. Taky ji nemusím.Máme jiné a hlavně vynikající herečky-např. Janu Hlaváčovou, Janu Štěpánkovou, Ivu Janžurovou a řadu dalších.
-
Nechápu,jak může být Bohdalová považována za velkou herečku.Především má nemožnou výslovnost.Vladimír Dvořák ji měl z Televarieté vykoupnout,kazila mu úroveň.Ona si mohla všechno dovolit.Za co asi ?Teď si ještě dovoluje uvádět televizní pořady. Na jeden z nich jsem se dívala a uvědomila jsem si ,že postrádá sebemenší náznaky inteligence.Pro peníze udělá naprosto všechno.
-
Ano,souhlasím s Vámi,že se má známý člověk chovat reprezentativně a ne se chovat jako hulvát- nadávat i před lidmi.Když už je to slavná osoba,měla by mít taky trochu inteligance a ne se chovat,byť v zámoří,jako krásná malinká holčička,která ničemu nerozumí,a vystavovat se nahá na balkoně a pak se ještě zlobit,že je při tom focená.Na nic jiného už nemá. To by stejně narozená- paní Jiřina JIrásková,nikdy v životě neudělala a nedopustila, aby byla vyfocená tak,jako Bohdalka. Paní JIrásková je totiž dáma svelkým D a ne takový ...člověk jako Bohdalka. Měli jsme ji rádi až do té nahaté scény. Když umalkyně tak se vším. Proč nechce slyšet mže zaručeně všechno souvisíé se vším. Ona je asi umělkyně jenom když nastavuje ruku na honorář.Jinak je to sprostá ženská.Přečtěte a reagujte. Co si o tom mylsíte Vy,další četnáři?