Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Bohdalová

OSOBNOST 31.12.2006 
336 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souznění

Milá paní Jiřinko! Po včerejšku, kdy jsem viděla váš program, tak aspoň dodatečně hodně zdravíčka do toho vašeho elánu do dalších let. Nedá mi to, každý rok v den narozenin na vás myslím. Bez médií. Já jsem totiž mladší "jen" o 10 let a l den. Dobré, ne? Chechtat se umím podobně jako vy (včera jsem si to znovu ověřila). I když jsem vykonávala úplně jinou profesi, přesto máme hodně společného. Hlavně tu lásku k rodině, dětem a vnoučatům. Ti všichni jsou u mne na 1. místě. Tak se mějte krásně! Vaše Libuše *8*
  • narodeniny

Vazena pani Bohdalova,chcela by som Vam spolocne aj s mojou mamou dodatocne srdecne zablahozelat k Vasim prekrasnym narodeninam,popriat vela zdravia,stastia,radosti v osobnom aj profesnom zivote,aby ste mohli este dĺĺĺĺho este rozdavat radost okolo Vas... *4* *14*
  • Re: Vše nej!!!

Zoufalý Ondro,Ondro,nikdo už zde nemá narážky na Vašeho miláčku a lásku.Už ji nemusíte bránit,vždyť Vám ji nikdo nebere.Jen si ji ponechte pro sebe a hezky si spolu užijte ještě dlouhá léta.*3*
  • Re: mimo mísu

No ja bych rekl ze to spolu dost souvisi.Je to osoba znama a tudiz je mozne ji hodnotit i jako cloveka.Ja ji beru,ale asi by bylo co vysvetlovat
  • Gratulace

Co to slyšíme za noviny,
    že prý slavíte osmdesátiny?

Je to hrůza, vážení,
    v břiše zvláštní mrazení.
    Včera to tak nebylo,
    let Vám zase přibylo.

Žijte podle svého,
    mějte pevné zdraví,
    narozeniny oslavte tak,
    jak se slaví.

Slavte, slavte, vážení,
    mládí bylo, už není.
    Na oslavě hlt si dát,
    každý si přec ťukne rád.

Je to tady, vážení,
    slavíme osmdesátiny.
    Do stovky není daleko,
    ještě dvacet a je to!

S přáním pevného zdraví a spokojenosti do dalších let přeji DODATEČNĚ *14* *14*
  • Re: dobrý den

Email je stream.ma.1997
  • dobrý den

Dobrý den, nemáte někdo poštovní adresu na paní Jiřinu Bohdalovou.Předem děkuji.Pište mi na email stream.ma.1997
  • Vše nej!!!

Paní Bohdalová, asi jako jediný z celé té tlupy zoufalců co tady píšou ty nechutnosti Vám popřeji k Vašemu jubileu Vše nejlepší! Jste skvělá, mám Vás rád a vážím si Vás!
    A pro Vás ostatní: tou závistí se třeba udavte!!!
  • Re: !!! HELP !!!

Milá paní začněte intenzivně kouřit penisy a ztratíte chuť na cigaretu. *5*
  • Re: Re: Re: paní Jiřina

Podívejte se na svůj pravopis.Někam se Vám zatoulaly háčky a čárky,paní přechytralá. Takže prvně,než budete kritizovat něčí pravopis,tak zkontrolujte laskavě ten svůj. *13* *3*
  • Re: !!! HELP !!!

Milá paní . Na váš problém existuje jen jedno řešení, Mluvím z vlastní zkušenosti. Je to jen a jen otázka silné vůle. Sám jsem kouřil 60 denně. Prostě si říct, že to dokážu , ještě jsem cigarety nosil 14 dnů v kapse.Absťák jako prase ale vydržel jsem to a dneska je mi zle jen když cítím kouř. Je to jen otázka silné vůle,nicjiného, žádný léčitel,nebo tabletky Vám nepomůže *3*
  • !!! HELP !!!

Prosím, pomožte mi!Už mi nejde o zdraví, ale o život, musím přestat kouřit. Znáte někdo mail na p.Bohdalovou, nebo jiný kontakt? Paní B. mi již dala jméno toho pána z Ukrajiny, díky kterému sama přestala kouřit a tel.č.které neexistuje, nebo jsem si ho špatně napsala,nevím a pak jsem cedulku ztratila. Prosím pomožte. Děkuji. Eva
  • Re: narozeniny

My se připojujeme dodatečně k přání a určitě jste si to pořádně oslavila a dávala si už pozor,aby vás zase někdo přitom nevyfotil a nedal do novin,jak řádíte a producírujete se někde ve společnosti tak,jak Vás půn bůh stvořil. *14* *5* *13* *3*
  • narozeniny

Milá paní Jiřino
    Všechno nejlepší k Vaším narozeninám
    přání hodně štěstí,zdraví.
    *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Re: Re: Re: zadne slitovani

Je tak toto je fakt super příspěvek. *3*
  • Re: Re: Re: paní Jiřina

Vy jste se nikdy nespletla? Taky se podívejte,že ve druhém slově nedivím, jsem už napsala správné i.Tak nekritizujte.Já neříkám,že jsem přeslušná,ale taky nereprezentuji naší republiku a rozhodně se na veřejnosti nevyjadřuji vulgárně a neproducíruji se nikde nahá.
  • Re: Re: Re: Re: bohdalka se vyzna

Jak můžeš tvrdit,že já svoje tělo nemůžu ukazovat,když se neznáme.Já se nemám za co stydět,ale nikdy jsem se takto nepředváděla. Ty jsi jak je vidět jiného ražení a zřejmě naháníš chlapy i tímto způsobem a nedaří se ti to. Končím tímoto diskuzi na toto téma.
  • Re: Re: paní Jiřina

dovolte vy prechytra a preslusna osobo ale clovek vaseho znaleho formatu by napsal ve slove divim po v mekke i a ne tvrde jako jste napsala vy
  • mimo mísu

vzhledem k tomu, že jsme na diskuzi osobnosti - herečka, nechápu civilní hodnocení některých příspěvků paní Bohdalové. Herečka je skvělá! Ostatní sem nepatří
  • Re: Re: Re: Re: bohdalka se vyzna

Ještě k tomu mi nadáváš do píč, co jsi ty smrdutko smradlavá. Tak jestli já jsem píča,tak co jsi pak ty. Já nevystavuji nikde svoje tělo. Ne že bych se za něj musela styděta to nepreprezentuji náš stát. Vím,co je slušnost. Bohdalku jsme celá rodina poznali osobně,tak vím o čem mluvím. Slyšeli jsme jí i jak jedná se svými kolegy a manželem. Tak drž klapačku čůzo jedna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší