-
Nechte jí být
Dobrý den, teda, já nestačím koukat, jaké ubožárny tady píšete. Suďte nejprve sami sebe, než se pustíte do druhých lidí. Jiřina Bohdalová je fantastická jak v soukromí, tak v práci. Je to báječná herečka, kuchařka, máma i babička. A myslím si , že kvůli někoĺika lidem jako jste vy o popularitu a fanoušky rozhodně nepřijde. Každý bulvár zná a víme co od nich můžeme čekat. Ne jednou skončili články takových novin u soudu a skončilo to špatně vždycky pro bulvár... a to už o něčem svědčí, no ne???!!!! -
je dobrá
fakt dobrá herečka *5* a dokonce i
pobaví *9* -
bláznivý dort
dobrý den,namohla by jste mi prosím dát recept na ten dortík??? *3* můj synovec bude mít nar.dekuji. *8* -
Re: paní Jiřina
Paní,je vidět,že ji neznáte. Kdybyste ji poznala blíž, tak byste se o ni takhle krásně nevyjadřovala. To je tak sprostý a jednoduchý člověk,že se vůbec divým,že s ní třeba takový herec,jako je pan Brzobohatý mohl žít.Nedivím se, že se s ní její manželé rozvedli. Divím se, že s ní vůbec žili.Ani dlaždič se nemusí stydět za svůj slovník. -
Re: jiřince
Ano Jiřinko, máte krásnou postavu na svůj věk, jen ji vystavujte v Turecku či v jiném státě na obdiv. On se nějaký Turek nebo třeba Ind či muž jiné národnosti chytí . Nejlepší by byl prý Ital, Ti jsou hodně náruživý a tak by Vás obtáh, že byste už se pak tak neproducírovala. A hlavně by bylo nejlepší, že by nerozumněl Vašemu slovníku.A hlavně Vy byste pak byla tak ochraptělá, že byste už ani ten svůj slovník používat nemohla.Navíc byste měla tu svou zadní i přední díru tak roztaženou,že by Vám to dělalo i problém se zvednout a jen si dojít na toaletu,nemluvě o tom,udělat potřebu.A prsa? To co máte teď vytahané,to byste měla splasklé a udělané z nich krásné plácačky na mouchy.Tak, jak budeme vědět, že jedete do ciziny, Italové budou připraveni. Vy jste vlastně ve stálé pohotovosti,takže mají vyhráno. -
Re: Re: Blahopřání
Tak ať zaleze a svoji ložnici, kterou hledá i na balkoně v Turecku neukazuje. -
Re: je skvělá
herečka je to asi skvělá ale chování nemá a je to kleptomanka,a když bydlela s Brzobohatým v Davídkově ulici,přál bych vám slyšet její slovník na adresu bývalého manžela,je prostě nevychovaná a obscéní -
Re: paní Jiřina
skvělých jako mladých -
Re: Re:
Jakou podporu? Vždyť je to kurva a ani dlaždič se nemusí vedle ní stydět za soje vyjadřování. Vystavuje se na balkoně na obdiv všem Turkům. To chtěla nějakého zbalit? -
je skvělá
Hele lidi,já si myslim že paní Bohdalová je skvělá herečka.A k těm fotkám:takže všichni jsme jen lidi a každý určitě udělal někdy chybu tak co. *16* -
Re: Re: Re: dost trapne
a ty seš xuj *3* -
Její výkon ve Fany je geniální
Vždy mě dojme k slzám jako žádný jiný film J.Bohdalová je bezkonkurenčně nejlepší česká herečka je lepší a talentovanější než i takové hvězdy jako je například Meryl Streep.Když by Fany natočila v USA tak by za ní dostala všechny možné ceny včetně Oskara.Jaký je herečka člověk nevím neznám jí osobně ale myslím že nemůže být zlá když dokáže tak autenticky zahrát své role *4* -
paní Jiřina
Chtěla bych napsat že co paní Jiřina za svá herecká léta vykonala tak to je na českého oskara nevyjímajě i její osobní život který se sní nemazlil v letech kdy žena potřebuje velkou podporu od člověka nejbližšího.Máme spoustu skvělích herců
a právě ona je jedna z nejlepších.A lidé co těží z herců a radi je fotí i v soukromí je nedůstojné každý vzdělaný člověk se nad hloupostí povznese.... -
FUJ
stydim se za to, ze musim sdilet stat s takovyma ignorantnima debilama, jako jste vy a AHA. *13*
Paní Bohdalová je jedna z mala lidi, na ktere muze byt CR pysna... -
Re: Už je zapomnělo,
Neviem,ako by charakterizoval teba,ale asi by to nemohol zverejniť ani bulvár. -
Už je zapomnělo,
tak musela paní Bohdalová "přitopit" a oslovit poslance s žádostí na ochranu osobnosti proti bulváru. Co někteří lidé neudělají kvůli reklamě... Jeden její, bohužel už zemřelý herecký kolega, by to jistě charakterizoval slovy: "Kráva jedna nebeskáááá!" -
Dáma
Chci jen ještě dodat, že jako "celebrita" by se měla chovat slušně a ne se někde producírovat jak jí pán bůh stvořil a navíc jednat na veřejnosti jak dlaždič.Vždyť to je mezinárodní ostuda. -
Dáma
Źádná dáma, ale to se nedá popsat co je zač. Slyšeli jste jí někdy mluvit na veřejnosti? Umí jednat jinak než vulgárně? Asi ne. A navíc ty fotky z Turecka. Copak se může 70ti- skoro 80ti letá ženská ukazovat-byť jen na balkóně bez ničeho? ikdyž si šla "jen" pro plavky?Já jsem mnohem mladší a štíhlejší a žádná celebrita a nikdy bych to neudělala. -
odkaz komii
cist komentare kommi?waauw... dusevny vykvet heheheheheheh -
Super Bohdalová !!!
Paní bohdalová je jedna z nejlepších. Tomu říkám super profesional !!! *1*