Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Bohdalová

OSOBNOST 31.12.2006 
333 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jiřince

milá Jiřinko,blbost lidí nemá hranice.Jsou to ubožáčkové,kteří jdou i přes mrtvoly a proto to hodte za hlavu.Nesahají Vám ani po kotník.Mi co milujeme Váše umění se tím odradit nedáme a máme Vás stále rádi.Majka *3*
  • dáma na kolejich

pani jirinka uz neni dama na kolejich ale dama na balkone *15* *15* *15*
  • Její výkon ve Fany je geniální

Vždy mě dojme k slzám jako žádný jiný film J.Bohdalová je bezkonkurenčně nejlepší česká herečka je lepší a talentovanější než i takové hvězdy jako je například Meryl Streep.Když by Fany natočila v USA tak by za ní dostala všechny možné ceny včetně Oskara.Jaký je herečka člověk nevím neznám jí osobně ale myslím že nemůže být zlá když dokáže tak autenticky zahrát své role *4*
  • Nenažraná

a sobecká potvora se stala z milované Jiřinky. Je hnusná, zlá. *9*
  • Velká herečka

říkejte si co chcete ale tak jak zahrála Fany to by u nás nezahrál nikdo!!!Je to geniální herečka v Americe by dostala dávno Oskara!
  • Ještě k svátku

Dobrý den paní Bohdalová.Jsem od Dětství Vaším fanouškem.Kdysi dávno-před 40 lety jsem Vám psala dopis k svátku-jsme jmenovci.-)Mám od Vás do dnes schovaný lístek,který jste mi poslala:-).Chtěla jsem Vám letos na 4tyřicáté výročí opět napsat,ale osobní problémy....vypadlo mi to.Omlouvám se.Přeji dodatečně vš nej nej a hlavně zdravíčko.Jiřina Z.
  • upozornění

Musela jsem si povzdechnout,když jsem vás slyšela v pořadu dobrá rada nad zlato:vytýkala jste paní kuchařce jaké i-y se píše ve slově cibule.Tak vám řeknu,vůbec se mi to nelíbilo,aby herečka jako vy toto musela.........?????
    myslím si,že to bylo hodně pod vaši úroveň.děkuji za odpověď.
  • Jiřina Bohdalová je dáma nejn na kolejích.

Vážená paní Bohdalová, nemáte se za co stydět. Vykašlete se na nějaké fotky a buďte veselá, jak Vás lidé znají, mají rádi a obdivují. Rozumný a soudný člověk musí ten blbý nápad v Turecku odsoudit. Jste nejlepší herečka všech dob, vypadáte výborně a mladší Vám mohou závidět Vaši vitalitu a všechno. Jste opravdu dáma v životě a ne jen ta z filmu, kterou jste zahrála perfektně.Generace moje, mých dětí i vnoučat Vás má opravdu moc ráda.
    Tak se držte!!! Pamatujte, že nejhorší je srážka s BLBCEM !
  • STB

JiRINO,
    Jak to bylo vlastně s tou STB? Nepřesvědčila jsi mne! *14* *5* *3*
  • nedejte se PANÍ Bohdalová

nedejte se PANÍ Bohdolová ,Vy pro nás normální lidi budete vždycky PANÍ herečka a dáma prken co znamenají svět , jedna fotka nějakého HAJZLÍKA nemůže nic změnit na Vaší celeživotní práci na všem co jste dokázala a ve svém životě dosáhla.MY VÁS MÁME VŚICHNI RÁdi ......... *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit