-
celebrita
pani bohdalova, ste celebrita, vas sa bulvar ani vdaka nevychovanym spoluobcanom s kamerami nemoze dotknut, zabudnite, my sme zabudli bez docitania -
Nejen bulvár
Bulvár dává lidem, co chtějí a zač platí. Nahota sama o sobě není nevkusná, to zase dělá jen člověk. Pověsit plavky - proč ne? Šmírovat a kvůli penězům? Taky obživa. Ale kupovat bulvár, to je dobrovolná spoluvina na tom, co tenhle neřád provádí. Z toho vyplývá, že každý, kdo ten humus kupuje, živí morální zrůdy a stává se spoluviníkem na utrpení oběti. Tentokrát to odnesla paní Bohdalová, herecká ikona naší současnosti. Můžeme se stydět. -
-
Re: Nejen bulvár
Já jsem si noviny ani nekoupila, když jsem věděla, co tam bude z televizních reklam. Raději si koupím křížovku, nebo něco o zahradě, manžel to také nekupuje, vždyť je to všechno jen hienismus, jak vytřískat prachy a u starší dámy, jako je JB je to opravdu Hienismus!!! Neuvědomují si jak to člověk v jejím věku nese. Já sama už jsem díky své blbosti také párkrát vyběhla na terasu pro plavky nahá, nenapadlo by mě, že by mohl někdo číhat s foťákem na ten okamžik...já vím, nejsem herečka, ale čekat na to stejně musel a pak se napakoval na prodeji - bezohledně, surově atd. Většinou si to koupí Ti, co je to právě pohoršuje, aby měli o čem mluvit. Navíc jsou to většinou lidé primitivních názorů, kteří takové herečce, jako je JB nesahají ani po kotníky! -
Nemám, co dodat. Snad jen bych si přála, aby v této zemi konečně existovaly páky, kterýmy by se mohli lidé v takových situacích bránit. -
Máte pravdu, nahota sama není nevkusná. Záleží na vkusu dané osoby, kde ji aplikuje. Mám vkusnou noční košili a taky bych v ní nešla do práce. -
Souhlasím s Vámi, paní Libuše. Svým způsobem přispívá k existenci bulváru zvídavost lidí, kteří jej kupují. Osobně jej rád nemám, protože profituje někdy zcela neobjektivně na lidech, zejména významně postavených. Tyto svými informacemi v některých případech diskredituje, snižuje jejich vážnost, jako v případě paní Bohdalové, a podává nepřesné informace, mnohdy i neobjektivní. Bulvár je v podstatě parazit společnosti, ale bohužel, je vyhledávaným pro své pikantnosti. Chceme-li o nich mít přehled, kupujeme jej. Je tedy na nás, zda bude exixtovat nadále, či zmizí z nabídky. Zřejmě však k tak význačnému bojkotu, který by snížil poptávku po bulvárním tisku, ze strany našich spoluobčanů nedojde. Paní Bohdalová by toto měla pominout, nepřipouštět si tento zájem, protože jenom nekvalitní osobnost, je takového zájmu schopna. Můj tatínek říkával: "Dotknout se mne může pouze inteligent, ne prase." Je to citát, proto doslovný. I Vám patří poděkování za paní Bohdalovou, že se stavíte svou podporou na její stranu.
-
-
muzete nekdo nam kteri s p.bohdalovou citi,jak se citi?
stale musim,na p.bohdalovou myslet,jak je na tom,doufam,ze je ok.preji jen to nejkrasnejsi,snad nam da vedet................srdecne zdravim *14* *14* *7* *4*
*13* -
Super Bohdalová !!!
Paní bohdalová je jedna z nejlepších. Tomu říkám super profesional !!! *1* -
Dáma
Chci jen ještě dodat, že jako "celebrita" by se měla chovat slušně a ne se někde producírovat jak jí pán bůh stvořil a navíc jednat na veřejnosti jak dlaždič.Vždyť to je mezinárodní ostuda. -
Vše o Jiřině dobré,ale příliš za ta léta zpychla,když jsme ji chtěli před léty na Babiččinu krabičku,ani se neráčila ozvat,a nyní myslím,její pořady za vstupné 250.-Kč,myslím,si že by mohla žrát v 80 méně a umožnit více i chudším lidem ji vidět,ale co naplat,ona sláva bolí a taky dobolí. *16*
-
Vážená paní Bohdalová,moc si vážím Vašeho hereckého umění.Obdivuji Váš životní optimismus a pracovní elán.Přeji Vám hodně zdraví.Vaše stálá fanynka.
-
htu
fgtzhujiikolplokijuhzgtfrdeswaqyaxscdvfbgtnhmjuklm lnkbjvhcgxfydsa -
dotaz
Vážená paní Bohdalová, mám k Vám prozbu. V červenci (11.7.) jste v pořadu Jak nato? vařila recept pí Zagorové. Psala jsem do pořadu o recept a stále nic. Můžete mi ho zaslat.Všimla jsem si, že na diskuzní příspěvky v tomto pořadu nikdo neodpovídá. Přeji Vám pevné zdraví a hodně pohody. Vinohradská. -
list
Paní Bohdalová,v únoru jste v pořadu Jak na to připravila setkání s paní která ukazovala háčkované listy. Moc Vás prosím o zaslání popřípadě zprostředkování získat popis na háčkování listů.Děkuji předem a těším se na další ukázky ručních prací. Jana