Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Bohdalová

OSOBNOST 31.12.2006 
337 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • narozeniny

Vážená slovutvorná paní Jiřinko,mám také narozky 2.5.a také kulaté-50-.Je mi líto,že nemohu Vaše a mé jubileum oslavit společně s Vámi.Doprovázíte mne celý život překrásným humorem,místy až Werichovským,za to Vám jménem všech příznivců chci moc poděkovat.Přeji Vám do dalších let mnoho zdraví,štěstí a stálé humorné prodlužování života.PF-Máme Vás stále rádi.Milda CL
  • Vzteklý dort.

Myslím, že znám recept na Váš vzteklý dort.My jej známe pod názvem "Božské jídlo".Vnoučata zkrátila název na "Božan"
    *3*
    • Re: Vzteklý dort.

Taky dělám dort a my mu říkáme božský žrádlo, možná, že to je to samé jako děláte Vy. Možná bychom si mohli vyměnit recepty, díky předem a mějte se hezky.
    • Re: Vzteklý dort.

Náhodou, Jířa má na svůj věk figuru, jako víno. Klidně by mohla fotit playboy. Když se kolikrát podívám na ty mladé prasnice na koupáku, tak by jí mohly závidět!
  • Vážená paní Bohdalová velice jsem se ve Vás zklamal, když jste veřejně podpořila Miloše Zemana na prezidenta České republiky. Je pravdou, že žijeme v demokracii a každý má právo na svůj názor a za něj nesmí být stíhán či či nějak šikanován. Já Vás nebudu kárat ani kritizovat, protože jste několikrát řekla, že to bylo Vaše svobodné rozhodnutí a věřím tomu a máte na to nezadatelné právo.
    Čemu, ale nerozumím a nechápu to, že jak ve své knize "Měla jsem štěstí na lidi" (velice rád jsem si ji koupil a přečetl) popisujete mj. nedobré zkušenosti s komunistickým režimem (věznění Vašeho otce a také Vaše)a přece propůjčíte svoje jméno i tvář (včera na tiskovce)na podporu člověka který byl v KSČ (neobstojí argument že vstoupil do KSČ v době Pražského jara, naopak je to projev prospěchu protože se otevíral svobodný svět a společnost)a který se neostýchal "zaklepat" na dveře KSČM a "žadonit" o hlasy, těch kteří "mu údajně" ublížili.
    Proto se ptám proč se takto chová člověk, jehož rodina podle Vašeho popisu ve Vaši knize tolik od komunistů vytrpěla. Jsou dvě možnosti, buď se v knize nevyjadřujete přesně (čemuž nevěřím), nebo to děláte pro osobní popularitu, což ve Vašem věku jistě nemusíte na politické scéně získávat, protože Vaše herecké umění je jistě platforma, kde Vaše umění i lidskot neutrpí šrámy jako spojení s kontroversní osobou Miloše Zemana. Omlouvám se za otevřenost a úpřimnost a prosím propůjčete svůj vliv a umění k obnově morálky a lidskosti našeho národa.
    Pokud by pan Zeman nebyl tak hulvátský, egoisticky soběstředný,
    pyšný, lhář a neměl "vychování" řeznického psa a měl v sobě trochu pokory a moudrosti (on není moudrý je pouze chytrý a vzdělaný, potom , možná bych jej volil i já. Pan Zeman je hmotně skromný, netouží po hmotném bohatství, ale chorobně touží po moci a hlavně prezentovat svoje Já a svoje názory. Věřím, že v určité oblasti jako prezident republiky bude přínosem (vymáhání práva, možná v ekonomice i když tady si nejsem jist, že zadlužování je ta správná cesta). Jako morální autorita a reprezentant naší země je pro mne absolutně nepřijatelný, neboť pro mně je pokora, morálka, pravdomluvnost nade vše. Přeji vše hezké, Pavel P.
    • Co to píšte, pane Pavle P., za nesmysly ?! Pan Zeman je inteligentní, bystrý, kultivovaný, slušný, vzdělaný a pozitivně žertující osobnost, nikdo mu nesaháme ani po kotníky. Pálí mu to jako nikomu. Není egoista, ani lhář, je čestný, pravdomluvný, moudrý a pokorný. Z Prahy a Moravy 11 VŠ + SŠ, nyní příznivců paní Jiřinky Bohdalové
      • Vážení 11 VŠ a SŠ z Prahy nevím kdo z nás píše větší nesmysly já připouštím ve svém příspěvku, že je vzdělaný (možná i bystrý je jen otázka jakým směrem) není moudrý je jen chytrý a chytrost není moudrost, on svoji chytrost dalo by se říci vychytralost používá jen ve vlastní prospěch a popularitu. Je LHÁŘ přečtěte si o příkladech o něco výše. Já osobně toužím po mnoha věcech, ale absolutně netoužím sahat ani pokotníky, ani kamkoli takovému hulvátovi jako je pan Zeman a navíc a to podtrhuji není vůbec kultivovaný ani slušný (všude kouří bez jakéhokoli ohledu na ostatní), je nebetyčný egoista, k čestnosti, pravdomluvnosti, moudrosti i pokoře má hodně daleko. Přeji vše krásné Pavel P.
        • Mluvíte mi z duše, takový samilý kláti a bazilišek není a nikdy nebude mým prezidentem!
    • Plně souhlasím,konečně se projevil,,ANNA PROLETÁŘKA''
  • Přečtěte si to

Paní Jiřinko, včera ráno jsem už v 9 šla nakoupit do Hypernovy ( mám oslavu, je mi 40)Když jsem dávala nákup do auta, všimla jsem si 2 starších paní, jak stály před vchodem, drží noviny a říkají: No to je kočka, fakt vypadá na svůj věk fantasticky, no ta je krásná. Schodly se: jste normální. Asi byly na Vás hodně zvědavé. Bylo to takové nějaké hezké. Nic si z toho nedělejte, to je život!
  • Milá paní Bohdalová,

jak psaly pisatelky přede mnou, nemáte se za co stydět!! Jste kočka! Vím, že to musel být pro Vás šok, ale... co kdybyste to obrátila ve svůj prospěch? Vy můžete klidně nafotit akty podobně jako paní Švandová a můžete dát na frak mnohem mladším plastovým modelkám. Když mohla Sofie Loren, proč ne vy? Možná přepíšete dějiny a konečně se přestanou fotit ty umělé, vypolštářované dvacítky!! Moc Vám držím palce a věřím, že se svým smyslem pro humor se tomu brzo začne smát:o)
  • lLIDE POMUZEME p.JIRINE

Dobry den, jsem celkem mlady muz a bulvary ze zasady nectu, ale toto semnou opravdu hodne zacloumalo. Myslim, ze nejake soudni zaloby a blablabla ze strany AHA svou chybu nenapravi. Tady je jen jedny cesta, jak se postavit proti takovemu jednani a tento dennik nekupovat, dokud se nepolozi. Snad si ponauceni vemou i ostatni deniky. P.Jirinko, hlavu vzhuru a jdeme do boje. Vim, ze jste perfektni zenska a lide Vas miluji a nejaky bulvar na tom nic nezmeni, jen asi brzo zmizi s prodeje:). Aspon doufam. Preji Vam i ostatnim pekny den.
  • Nedejte se!

Milá paní Jiřino, nedejte se rozhodit tím, co se ted okolo Vas deje. Rodina i my "obycejni" lide Vas mame radi takovou jaka jste. At Vam dale slouzi zdravi, mate stale mnoho optimismu a radosti. Marta
  • Jiřinka Bohdalová

Paní Jiřinko,držím Vám pěsti,aby se Vám podařilo velmi brzy uzdravit.Je to hnus,co Vám ten člověk udělal.Jemu se to vrátí.Zvedněte hrdě hlavu.Vy se opravdu nemáte za co stydět,ten člověk ano.Martina
  • Milujeme Vás a to nic nezmění

Paní Jiřinko, milují Vás všechny generace, nejstaršími počínaje a naší maličkou dcerkou a jejími vrstevníky konče. Jste silná dáma, která vše překoná. Myslím, že většina národa i toho slovenského Vám přeje vše nejlepší. Vždy bude existovat lidská závist a nenávist. Přeji Vám vše dobré za sebe, svou rodinu a všechny kdo Vás milují. Komu Váš humor rozzáří úsměv, když je mu zle, koho pobaví Váš hlas a pohádky, kterými jste se nesmazatelně zapsala do paměti všem generacím. A na ty závistivce, kteří se zmůžou jen na podrazy, tak na ty se můžete.......
  • Nič si z toho nerobte

Milá p. Jiřinka Bohdalová!
    Vôbec so z toho nič nerobte, že Vás nafotili. Každý turista robí to isté a teraz sa tvária, že chodia v overaloch. Sú to chudáci. Ja by som si toho vôbec nevšímala. Treba sa na to pozerať tak ako keď p. Magdu Vašáryovu odfotili na chate monokiny mala na to perfektnú odpoveď. "Nebudem sa súdiť s fotografom mne to lichotí, keď fotograf sliedi pri mojejom dome aby odfotil ženú v rokoch , plnšej postavy s celulitídov miesto toho aby fotil krásne mladé ženy.Ak to fotila Zuza Belohorcová už na tu ženu nemám slov.P. Bohdalová želám Vám veľa veľa zdravia, aby ste nás ešte dlho zabávali a naozaj nerobte si z toho nič.Veď nahota je pre ľudí prirodzená.S pozdravom faninka zo Slovenska

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší