Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Bohdalová

OSOBNOST 31.12.2006 
333 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zralá žena

Milá paní Bohdalová,provázíte mne a celou moji generaci už od dětství a nic nemůže změnit můj obdiv k Vám.Dokonce ani dnes tak diskutované a v bulváru proprané fotky.Musím říct, že stydět by se mněl ten kdo je zveřejnil, ale zase na druhou stranu jsem mu vděčná za to ,že konečně po spoustě silikonových a anorektických vychrtlin můžeme vidět normální tělo zralé ženy.Paní JIřinko,vy jste a pořád budete hvězda.A když už Vás nějakej šmírák fotil,tak ať Vám zaplatí tučný honorář.
  • "No a co?"

Milá paní Bohdalová, kdysi nám jeden výborný psycholog trošku tvrdšího zrna přednášel a řekl, že na všechno lze říci "No a co?".
    Jestli jste tedy byla ve své přirozenosti vyfocena jakýmsi slaboduchým, frustrovaným, v sexualitě retardovaným šmíráčkem, který honem přihopkal se svým digi-foťáčkem a "ukájel" se focením Vaší nahoty, řekněte si ono čarovné "No a co?" K politování nejste vy, ale ten chudinka, co mačkal spoušť.Kdyby si raději mačkal něco jiného a nešmíroval.
    Prášky na nervy spláchněte do kanálu a běžte si před zrcadlem prohlédnou Vaše pěkné, pevné tělo, které by Vám mohly o mnoho let mladší ženy jen a jen závidět. Jste skvělá žena.
  • všechno nejlepší hodně štěstí a zdraví mě se líbilo jak hrála v seriálu chalupáři ale i ostatní role jí šli dobře *1*
  • měla jsem vás opravdu moc ráda, ale je to nenávratně pryč, je mi to hrozně líto, i u poslouchání mých oblíbených večerníčků mě mrazí jak jste proboha mohla podporovat tak hrozného člověka, jsem moc smutná, asi je vám to jedno, jsem nedůležitý člověk, ale je to tak, sbohem paní Bohdalová
  • Vážená paní Bohdalová

Jste skvělá herečka, Vážím si Vás a miluji již od dětství. Moje maminka ve Vašem věku vše nesla mnohem citlivěji a tak vím, že to pro Vás není jednoduché, ale věřte, že to můj, ani názor mé rodiny na Vás nezměnilo, ba naopak i má 12 letá dcera prohlásila, že je to sprosté zveřejnit fotky jen pro zisk a větší poptávku tisku. Držíme Vám palce, berte to s úsměvem a těšíme se na další filmové role, kde budete zase plná energie a úsměvů. *14*
  • Výzva

Ahoj Lidi,
    napadá mě přísloví Co se Ti nelíbí, druhému nedělej.
    1. Co kdybychom si udělali soutěž, kdo nafotí "pracovníky" z AHA! v choloulostivější situaci? Nebo třeba jejich rodiče či děti? Mohla by z toho být docela dobrá hitparáda na netu.
    2. Když nebudete kupovat AHA! a podobné, uvedete teorii do praxe, tj. že jsme národ slušných lidí.
  • Paní Bohdalovou jako herečku mám ráda, hrát umí velmi dobře.
  • Prosím, poraďte

Dobrý den,paní Bohdalová! Jsem Vaší obdivovatelkou.Mám ovšem na Vás dotaz(prosbu) zcela jiný,než o filmových rolích či úspěších.Nemohla by'ste mi poradit jako žena ženě:Jak Vy jste se vyrovnávala s potížemi po přechodu? Vyzkoušela jsem již kde co,a výsledek veškerý žádný. Přeji Vám,ať se Vám stále daří. -Eva
  • Paní Jiřino Bohdalová.
    Zvažte ještě prosím svou podporu Miloši Zemanovi.Vždyť se obklopil
    bezpáteřními individui viz pan Šlouf a spol. Pokračujme na straně dobra
    a nedovolme zlu aby získalo převahu.
    Děkuji.
  • love007
    Já Jiřince hrozně moc fandím a doufám že se dožije ... 100 let to by jsme si přáli snad všichni !!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší