-
Milá Jiřinko, rozdávejte radost a lásku ještě spoustu let. Hodně zdraví, zdraví a opět zdraví. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
Držte se
Vážená paní Jiřino Držte se a na hulváty se vykašlete.Jsou hnusní a trapní tak se s tím sama netrapte.V tomto je určtě celý národ při Vás a myslím si že i ti, kteří vás nemilují. Je to hanba novinářů a ne vaše. Moc Vám držím palce a držte se. Mila -
Nahota
Vážená paní Herečko, kašlete na blbce a nenechejte se deptat. Jste krásná žena, užívejte si radosti života. Berte to tak, že na svět jsme přišli všichni nazí a pokud se najde nějaký primitiv, který si nás v pozdějším věku chce nafotit a vydělat na těchto fotkách, je to chudák, protože se asi jinak živit neumí. Kašlete na to, neničte si zdraví kvůli tomu. Je to život. Vždy se najde blbec, ať je to, jak je to. Hodně zdravíčka vám přeje Janička z Brna. Již jednou jsem vám řekla, když jsem vás potkala v Brně na veletrhu, že jste dobrá herečka a máte se opatrovat. To platí stále. *3* -
Paní Bohdalová, byla jste dobrá herečka, ale poslední dobou jste již trapná. Například Vaše chování v pořadu - československo má talent - bylo až směšné. A ty Vaše reklamy, je ubohost. Je známo, že jste na peníze, ale všeho moc škodí. Už by jste se měla stáhnout do ústraní.
-
Pani Bohdalová
Mám 50 rokov a vyrastal som pri Vašich zábavných programoch a filmoch. Hlboko si Vás vážim. To čo sa stalo, berte jak drobnú nepríjemnú epizódu. Prajem Vám pevné zdravie a veľa úspechov vo Vašej tvorbe. -
Dáma
Źádná dáma, ale to se nedá popsat co je zač. Slyšeli jste jí někdy mluvit na veřejnosti? Umí jednat jinak než vulgárně? Asi ne. A navíc ty fotky z Turecka. Copak se může 70ti- skoro 80ti letá ženská ukazovat-byť jen na balkóně bez ničeho? ikdyž si šla "jen" pro plavky?Já jsem mnohem mladší a štíhlejší a žádná celebrita a nikdy bych to neudělala. -
-
Re: Dáma
Ano, lidské tělo, pokud se přírodě podaří
je opravdu krásné.
Ano, i žena ne zrovna mladá se může jak
říkáte třeba producírovat nahá ale mnohá
mladá se bohužel nemůže producírovat nikdy. To jen na vysvětlenou.
-
-
Už je zapomnělo,
tak musela paní Bohdalová "přitopit" a oslovit poslance s žádostí na ochranu osobnosti proti bulváru. Co někteří lidé neudělají kvůli reklamě... Jeden její, bohužel už zemřelý herecký kolega, by to jistě charakterizoval slovy: "Kráva jedna nebeskáááá!" -
-
Re: Už je zapomnělo,
Neviem,ako by charakterizoval teba,ale asi by to nemohol zverejniť ani bulvár.
-
-
Paní Bohdalová,
vždycky jsem Vás měl moc rád. Navíc, jste narozená ve stejný den, jako můj starší syn. Děkuji Vám, jak jste pomohla panu Zemanovi. -
Paní Herečka Jiřina Bohdalová. Vynikající, naprosto vynikající herečka, která i přes vysoký věk je neskutečně vitální, víc než lidé o třicet let mladší než je ona. Miluji ji jako herečku, až zemře, zbude po ní nezastupitelné místo. Podle mého se skutečně takoví herci nerodí (nebo jsou špatné filmy???). Jak je paní Bohdalová geniální herečka, tak je mi neskutečně nesympatická při soukromých vystoupeních - dle mého je to vulgární domovnice. Ale herečka excelentní.
-
Přiznám - ano volil jsem pana Schwarzenberga, ale uznávám , že p. Bohdalová může chtít na hrad někoho jiného. Jenom bych se jí zeptal - .. vám (opravdu ) nevadí, že pan Zeman lhal národu v přímém přenosu, když se ho ptali redaktoři na p. Šloufa, který v tu dobu byl přítomen ve stejném objektu a redaktorům přiznal, že celou kampaň pomáhal řídit?
Pokud jste to nevěděla, což mohlo být, tak lhal i vám. Dana Hůlku tato otázka přivedla evidentně do rozpaků, evidentně o tom nevěděl.
..to jsou přesně ty metody , ptoč jsem p. Zemana za svého prezidenta nepřijal. -
-
Lepší Zeman, než ten Rakušák Schwarzenberg. Kdyby tam byl někdo lepší, tak volím jiného.
-
Ať sto chtěl jaks to chtěl, prostě je teď prezidentem Miloš Zeman, který je dobrý. Aspoň všude nechrní jako kníže. Tak ho nesnášej, no a?! Totiž v ČR jsou i takový, kteří knížete nevolili. Takže takový imb*cilní příspěvky sem nepiš!
-