-
souhlasím s pravdomluvem *3* *3* *3* *3* *5* *4* *4*
-
Nedokonalý životopis
Vážená paní Bohdalová, dovolte mi,abych Vám popřála mnoho zdraví k Vašemu životnímu jubileu. Jste vynikající herečka.Dovolte mi však dotaz: proč ze svého životopisu vynechaváte období,kdy jste byla provdána za ing.Staše a žila na ostravsku? To se za to stydíte? Myslím si,že zde žilo a působilo mnoho kvalitních herců a ti se k tomu vždy hrdě hlásí.Já Vás opravdu nechápu... a mrzí mě to na Vás. *7* -
pojštovna díl 29
Dnes, v dílu 29 jste uvedla, že pojedete na svatební cestu na Peršlák v Jižních Čechách. Byly jsme tam taky v létě a moc se nám tam líbilo. Bude vidět Lesní hotel Peršlák taky v Pojištovně? Byla bych moc ráda. Děkuji a přeji hodně štěstí jak ve vztahu s panem Nárožným, tak ve Vašem osobním životě. Jana -
prosba
Milá paní Bohdalová,
moc vás prosím o následující radu. Mám bratra, který nadměrně kouří a celá rodina je z toho nešťastná, poněvadž mu to nesmírně škodí.
Slyšela jsem od přítelkyně, že vás vyléčil před lety nějaký ruský léčitel. Prosím vás, nemáte na něj kontakt? Byla bych vám moc vdečná za radu a pomohla byste nám. Bratr s tím souhlasí, jen nevíme jak se s ním spojit.
Moc, moc děkuji a jsem vaše věrná obdivovatelka.
Prosím, kdybyste byla tak laskava a odpověděla na můj e-mail.Děkuji. Jarka *5* -
dobra herecka hlavne se mi libi v chaluparu
-
Dobrý den paní Bohdalová! Chtěl bych vám popřát všechno nejlepší, hodně štěstíčka a zdravíčka. Na svůj věk vypadáte neuvěřitelně dobře :D
-
Paní Bohdalová
Paní Bohdalová,nic si z toho nedělejte.Nemáte se za co stydět.Obdivuji vaši postavu ve vašich letech.Musí vám mladší závidět.Bohužel v dnešní době lidé pro peníze udělají všechno.Bez ohledu na druhého.Chápu vás,zamrzí to,jak lidé zneužijí příležitosti.Hlavu vzhůru. *3* -
Fotky.
Milá Jiřinko,je mi už dost přes 40,ale stále vzpomínám na Vaše pohádky a filmy.Nic si nedělejte z takových parchantů jako tento slavný bulvár je!Jsou to idioti,kteří nemůžou nic nafotit.Ani jejich články nestojí za nic.Jenom ničí život slušným lidem,ale věřte,že máte spousty fanoušků a fanynek,kteří Vás nikdy neopustí.Já i moje rodina,která je velmi početná,Vás velice milujeme a na tom nikdo nic nezmění!!!
Pro ty kteří Vás chtějí pomlouvat:Podívejte se do zrcadla a dejte si pořádně přes držku.Pomlouvejte pedofily a vrahy a ne tak fantastické lidi,kteří něco dokázali. -
bulvár
Milá paní Jiřinko.Kdyby se tam na tom balkoně promenádoval někdo co nic neznamená tak si toho nikdo ani nevšimne.Nic si z toho nedělejte, hloupí a necharakterní lidi jsou a budou stále.Myslím si že kdo vás bude chtít odsoudit tak vás odsoudí a kdo vás má rád tak nad tím jen mávne rukou.Přeji pevné nervy a podívejte se kolem sebe jsou větší hrůzy na světě ,které vás můžou potkat (což vám nepřeji) -
Jiřina Bohdalová
Paní Bohdalová,
jak říkal pan Karel Svoboda - úspěch se v Čechách neodpouští!Závidí Vám Váš úspěch,energii,elán,cokoliv.Drž íme Vám palce,přejeme pevné nervy a pevné zdraví pro Vás a všechny Vaše blízké.Lucie