-
Dobrý den, zveme všechny fanoušky Jiřinky Bohdalové do Hostince U svatého Jána v Horních Bludovicích, kde se 16,07 2012 v 19:00 hod. uskuteční "Jiřina Bohdalová vypraví" posezení a seznámení s bezesporů s jednou nejvýznamnější českou herečkou:)
-
moc se mi líbíte jste výborná herečka líbi se mi i vaše nadabované pohádky:křemílek a vochomůrka, rákosníček... *3*
-
Vážená paní Bohdalová,
Vážím si Vás, ale přesto:
je Vás v pohádkách přespříliš ! Už je s Vámi nuda. Pohádky se nám pletou, stále slyším stejně šišlající babu.
To režiseři nemají na výběr, nebo se jim tam pořád cpete ? -
-
čekám, kdy zase něco provede, viz Turecko a balkon.
-
Ta se cpe všude.
-
Co to tady meleš !! Paní Bohdalová je výborná herečka a když jsi nedokázala to co ona tak radši nepiš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16*
-
-
😍však
němusiš ju
mať rad
ja jů tiež němám rada
ale jeji Dceru Simonu Stašovu radčej😎😇
-
bláznivý dort
dobrý den,namohla by jste mi prosím dát recept na ten dortík??? *3* můj synovec bude mít nar.dekuji. *8* -
cože to už jí je 82 já jsem myslela že jí je aspon 65 *8* *8* *8*
-
Nechte jí být
Dobrý den, teda, já nestačím koukat, jaké ubožárny tady píšete. Suďte nejprve sami sebe, než se pustíte do druhých lidí. Jiřina Bohdalová je fantastická jak v soukromí, tak v práci. Je to báječná herečka, kuchařka, máma i babička. A myslím si , že kvůli někoĺika lidem jako jste vy o popularitu a fanoušky rozhodně nepřijde. Každý bulvár zná a víme co od nich můžeme čekat. Ne jednou skončili články takových novin u soudu a skončilo to špatně vždycky pro bulvár... a to už o něčem svědčí, no ne???!!!! -
-
Re: Nechte jí být
Vy zřejmě,jak je vidět patříte mezi lidi jejího typu. Hulvátské a vulgární jednání,to je asi i Vaše doména Ve své domácnosti ať si jedná jak chce,tam náš stát nereprezentuje,ale na veřejnosti-ať už tady nebo v cizině ano,tak pokud chce stále vystupovat na jevišti i v televizi,tak ať se taky podle toho chová.Pak se neřekne,Bohdalka je taková a taková,ale cizinci se diví,co jsme za národ sprosťáků a dávají nás všechny do jednoho pytle. Já se za jednání této "dámy"stydím.Stydím se za to,že jsme stejné národnosti.Fuj. -
-
Re: Re: Nechte jí být
Co si to dovolujete??!!! Hlavně že vy ste celebrita tady ROZUMBRADA Co!!!!!!!!!? Bože zajímejte se do p*dele o svůj život !!! *16* -
-
Re: Re: Re: Nechte jí být
Milá paní Laro99, zajděte si popovídat třeba do Národního divadla nebo do divadla Na Vinohradech s jejími kolegy a dozvíte se toho dost. Na víc zde píše o paní Bohdalové i její kolegyně,tak si přečtěte i její příspěvek a pak posuzujte,když o ní nic nevíte. Přečtěte si i psaní pána, který s ní bydlel v jedné ulici a nebo dalších lidí,kteří měli tu čest se s ní setkat osobně. Pak kritizujte. Nikdo zde nepopírá,že je to dobrá herečka a Vám Váš názor taky nebere,tak Vy nekritizujte jiné, kteří se s ní měli možnost setkat.Já jsem četla i článek,kdy přijela pozdě na jedno místo,kde měla besedu s lidmi. Ti tam na ní čekali a když tam dorazila a organizátoři ji vítali s tím,že na ni už čekají, tak její odpověď zněla místo omluvy, ať se neposerou. Takto jedná jedná jen ubohý
a omezený člověk. Ten kdo je jen trochu inteligentní a slušný by se takto nikdy
nevyjadřoval.
-
-
Re: Re: Nechte jí být
Styďte se za ní,jako my se za ní stydíme,že jsme stejné národnosti jako tato komediantka. Velké herečky jsou paní Jana Hlaváčová,Jana Štěpánková,Jiřina Jirásková a další. To jsou PANÍ HEREČKY. -
-
Re: Re: Re: Nechte jí být
Mluv za sebe ty PANÍ CELEBRITO!!Já se za ní nestydím !!! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Nechte jí být
Je vidět,že ji neznáte ROZUMBRADO.Kdybyste ji poznala osobně,tak byste hned změnila svůj názor, jako už změnili mnozí jiní lidé,její bývalí obdivovatelé a fanoušci. *1*
-
-
-
-
Zklamání
Měla jsem čest se potkat s Jiřinou Bohdalovou osobně a dokonce s ní hrát v jdné divadelní hře... Strašně moc jsem se na to těšila, a byla to pro mě pocta hrát s tak úžasnou herečkou jako je ona. Jaké ale bylo mé zklamání když její nejslušnější slovo byla kráva. Od té doby se na ní koukám úplně jinak. Nepopírám že je to jedna z nejlepších českých hereček, ale proč ten slovník a to vystupování?
-
-
oprava : rádoby vtipný pořady, kde se herci pořádně neumějí vyjadřovat
-
Všechno nejlepší!! :)
-
Milá Jiřino,
k dnešnímu pořadu Televarieté alespoň toto:
Tenkráte jsme sice neměli hajzlpapír, ale měli jsme velkolepé hudební pořady - dnes máme hajzlpapíru neurekom, ale hudební pořady ž á d n é .
eva