Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Bohdalová

OSOBNOST 31.12.2006 
337 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žádné stromy nerostou do nebe,například pohádka Nesmrtelná teta,nutno brát s rezervou,každý člověk je smrtelný.

• hurvinkovamorticie9

😍😇

• hurvinkovamorticie9

😍

• JIRINA BOHDALOVA, 03.05.1931,653527 SEO VOS FMV, 27.01.1973
  • narozeniny

Milá paní Jiřino
    Všechno nejlepší k Vaším narozeninám
    přání hodně štěstí,zdraví.
    *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: narozeniny

My se připojujeme dodatečně k přání a určitě jste si to pořádně oslavila a dávala si už pozor,aby vás zase někdo přitom nevyfotil a nedal do novin,jak řádíte a producírujete se někde ve společnosti tak,jak Vás půn bůh stvořil. *14* *5* *13* *3*
  • !!! HELP !!!

Prosím, pomožte mi!Už mi nejde o zdraví, ale o život, musím přestat kouřit. Znáte někdo mail na p.Bohdalovou, nebo jiný kontakt? Paní B. mi již dala jméno toho pána z Ukrajiny, díky kterému sama přestala kouřit a tel.č.které neexistuje, nebo jsem si ho špatně napsala,nevím a pak jsem cedulku ztratila. Prosím pomožte. Děkuji. Eva
    • Re: !!! HELP !!!

Milá paní začněte intenzivně kouřit penisy a ztratíte chuť na cigaretu. *5*
    • Re: !!! HELP !!!

Milá paní . Na váš problém existuje jen jedno řešení, Mluvím z vlastní zkušenosti. Je to jen a jen otázka silné vůle. Sám jsem kouřil 60 denně. Prostě si říct, že to dokážu , ještě jsem cigarety nosil 14 dnů v kapse.Absťák jako prase ale vydržel jsem to a dneska je mi zle jen když cítím kouř. Je to jen otázka silné vůle,nicjiného, žádný léčitel,nebo tabletky Vám nepomůže *3*
  • já si myslým , že Jiřinka je moooooooc dobrá herečka a vždy se s ní pobavíme . také souhlasím s pravdomluvem a s hafanem !!! *3* *3*
  • love007
    Všechno nejlepší k narozeninám :D *14* *14*
  • agent stb

• dobrý den

Dobrý den, nemáte někdo poštovní adresu na paní Jiřinu Bohdalovou.Předem děkuji.Pište mi na email stream.ma.1997
    • Re: dobrý den

Email je stream.ma.1997

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit