-
končíme
Na obrazovce mne obtěžujete ! -
upozornění
Musela jsem si povzdechnout,když jsem vás slyšela v pořadu dobrá rada nad zlato:vytýkala jste paní kuchařce jaké i-y se píše ve slově cibule.Tak vám řeknu,vůbec se mi to nelíbilo,aby herečka jako vy toto musela.........?????
myslím si,že to bylo hodně pod vaši úroveň.děkuji za odpověď. -
reakce
2 Jana [jana.vecerova@volny.cz]: Je mi 80 let a schodou okolností jsem si od estebáku zažil svoje. Někdo podobný jako je soudružka Bohdalová na mě také psal udaní a tak jsem si užil svoje. Miloval jsem Sovaka, Menšika a Hornička. Nejspíš se ted otačejí v hrobě když zjistily jak na ně soudružka Bohdalová psala udaní na STB. Nechapu jak se proboha nekdo muže zastávat takové zrudy která se neštítí z úsměvem od ucha k uchu předstírat a přátelský se vtírat do rodin a za rohem psát udaní na STB. Vzdy se mi hnusí lidé kterí jdou přez bolest a neštěstí jiných, slušnějších lidi jen aby se mela o něco lépe. Asi by jste se měla stydět ale podle Vasí reakce jste se asi také mela na ukor nekoho jineho lepe, že ?! Omlouvám se za případné nedostatky v textu, ale je mi 80 let a mám také lecos za sebou. Nezbívá než jen doufat že slušní lidé nikdy nezapomenou na lidi jako je soudružka agentka Bohdalová a jí podobní kteří díky krvavím penězům dodnes mohou plivat do tváří těch kteří se nebály postavit proti nesvobodě. Adam Frýbort -
-
Re: reakce
Nevím, jak jste si své "krvaví peníze" vydělával vy, ale paní Bohdalová určitě čestně. Jak můžete vy, který jak píšete, jste si za minulého režimu vytrpěl své, tak slepě věřit tomu, co všechno se teď píše v bulváru a co je "zapsáno ve spisech STB", když jste se přesvědčil že byla u nich všechno lež? Jak jste starý, tak jste nesoudný. Přečtěte si knihu od paní Bohdalové Měla jsem štěstí na lidi. Možná že začnete konečně přemýšlet a leccos pochopíte.Možná. -
-
Re: Re: reakce
No nevim, ale řekl bych že někdo kdo byl zavřeny v politickém lágru asi moc peněz nevydělával *9* Můj dědeček byl take v takovém lágru a vratil se v takovem stavu že za rok umřel. Také ho tam poslal někdo jako je soudružka Bohdalová, a upřímě řečeno je mi jedno jaká je jeho výmluva. Soudružka Bohdalova někde říkala že spolupracovala kvuli tatinkovi, ale má někdo pravo kvuli jednomu člověku ubližovat jiným lidem ? Řekl bych že ne !
-
-
-
pozdrav
Pani Jiřino,jsem neslyšící,mě se opravdu líbíte nejvíce vaše pohádky,i přesto že je mi už 45let. A také se na vás ráda dívám v pořadu Jak na to!Přeji vám hodně zdraví a úspěchů!Sońa Hentschelová z Mikulášovic *14* *15* *4* -
Milá Jiřinko,chtěla bych Vás touto cestou požádat o radu,jak přestat s kouřením.Vím,že s Vámi byl nějaký pořad,kde Vás zázračně odnaučil kouřit nějaký léčitel,nebo psychoterapeut,prosím Vás,zda na něho máte kontakt,zda by jste mi ho zaslala na můj e-mail,moc Vám budu vděčná.Jinak Vám přeji moc a moc zdravíčka a štěstíčka,Vaše obdivovavetelka Marcela
-
Vážená paní Jiřinko,
nejprve bych Vás chtěla srdečně pozdravit a poděkovat za stovky krásných filmových i divadelních rolí, které jste ztvárnila. Pro mne je neopakovatelná Fany,to je herecký výkon, který se mnou vždycky pohne.Na druhé straně komické role jsou prostě fantastické. Chtěla bych se jen připojit k paní, která psala příspěvek přede mnou, opravdu jsme národ debilů a bezohledných kecalů,když mohou psát příspěvky, které se zde objevuji.To je nehoráznost! jsou to lidé, kteří Vám nesahají ani po kotníky a ve Vašem věku budou sypat v parku ptáčkům (možná). Hoďte takové příspěvky za hlavu,přeji Vám hlavně zdraví, zdraví a zdraví.Užívejte vnuků, berte život s nadhledem Vám vlastním a prosím Vás o další a další krásné filmové role.Je na štěstí pořád většina těch, kteří Vás milují a na obrazovce Vás rádi vidíme. *14* *14* *14* -
Paní Jiřina Bohdalová
Vážení lidé,musím reagovat na vaše sprosté e-maily.Teď se vám to všem mluví,všichni jste nejchytřejší jak by,co by,kdyby..Odsoudit někoho?To není problém.Nemáte někdy pocit,že se chováte jako církev ve středověku?Kdo si od vás nekoupí odpustek,tak je odepsaný a má na čele potupné znamení a je upálen na hranici jako ten nejhorší kacíř.Já se nikoho nezastávám,ale taky si nikoho nedovolím soudit.Paní Bohdalová má bohužel tu smůlu,že je to známá osoba.Má zaměstnání,jako každý jiný.Sama vím,že pokud se chtěl lékař stát ředitelem kliniky,tak musel aspoň překročit práh budovy,kde bylo sídlo KSČ.Sami ho kontaktovali a kdo se nedostavil,tak trpěla celá rodina.Kdo chtěl hrát,taky musel komunikovat s každým,nemohl si vybírat,tak co pořád všichni kecáte?Co jste sami v té době dokázali,akorát držet hubu.Kdyby jste měli už tehdy plnou hubu takových keců,jako máte nyní,možná jsme mohli být všichni dál.Ale to vy né, vy jste jenom stáli v pozoru na 1.Máje,volali jste-ať žije KSČ a báli jste si,,jenom uprdnout",aby se po vás někdo nevozil.Tak co vy na to?Mám pravdu? Starejte se sami o sebe,udělejte si pořádek ve svém nitru a nechte lidi žít.I na vás jednou dojde řada...Je mi vás všech líto,pokud nemáte nic jiného na práci,než drbat lidi.Raději se podívejte z okna,jestli se vaše dítě chová venku slušně.Neubližujte druhým a nechte lidi dýchat.Zamyslete se nad svým vlastním životem, jestli má vůbec cenu a pak si dovolte kritiku jiných - VY UBOŽÁČCI !!!!! *3* -
Dobry den pani Bohdalová. Moc mě mrzí všechny negativní ohlasy na Vaši osobu, ale bohužel i to patří k popularitě, oblíbesnoti publikem a nesmírnému hereckému talentu, jaký představujete právě Vy. Dovlte mi vyjádřit můj nesmírný obdiv Vaši herecké osobnosti, jakou kdy české divadelnictví a film měly. Přeju Vám hodně štěstí, a držte se, pani Jiřinko. Máme Vás všichni rádi!!!
-
*8* Taky si myslím, že by paní Bohdalová mohla utlumit zejména své reklamní pořady na obrazovce! Už Vás skutečně paní Bohdalová bylo dost, zejména za totality!! Nepatříte k těm nej.. jak si o sobě neustále myslíte. Paní Zázvorkové, Jiráskové apod. nesaháte ani po kotníky!! Zkuste vzít mozek do ruky a zapřemýšlet, jest-li je nutné Vás tolikrát za týden vidět!! Děkuji stačilo!
-
Kdy už bude pokoj
Paní Bohdalová, je Vás všude plno, ten nepříjemný hlas i v reklamách (to nemáte už prachů dost!!??), chmtivost z Vás čiší a tryská, dejte konečně prostor mladším. Přeji zdraví a klidné stáří.