Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Bohdalová

OSOBNOST 31.12.2006 
333 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • narodeniny

vazena pani bohdalova. prajem vam k vasmu krasnemu sviatku vela zdravicka a stasticka. to stasticko ste vlastne vy pre vsekych ludi co vas poznaju osobne, ale aj pre nas co sa s vami stretaju cez televiznu obrazovku. kazde stretnutie s vami je pohladenim duse. Prajem vam este vela rokov prezitych v zdravi a pohode, aby ste este dlho mohli rozdavat usmev a radost. s uctou vasa velka ctitelka maria z prievidze.
  • Nedokonalý životopis

Vážená paní Bohdalová, dovolte mi,abych Vám popřála mnoho zdraví k Vašemu životnímu jubileu. Jste vynikající herečka.Dovolte mi však dotaz: proč ze svého životopisu vynechaváte období,kdy jste byla provdána za ing.Staše a žila na ostravsku? To se za to stydíte? Myslím si,že zde žilo a působilo mnoho kvalitních herců a ti se k tomu vždy hrdě hlásí.Já Vás opravdu nechápu... a mrzí mě to na Vás. *7*
  • Blahopřání

Paní Bohdalová, přeji hodně zdravíčka, osobní pohody a lásky do dalších mnoha let. Děkuji za Vaše pohádky, filmy,kuchařky. Baví nás již dlouho a doufám, že řada nových ještě bude. Tamara
    • Re: Blahopřání

Co je vám do toho? Paní Bohdalová je herečka a ne veřejná osoba. Jak a kde a s kým žila v soukromí je jenom její věc. Co strkáte nos tam, kam nemáte? Vy taky nikomu na potkání nevykládáte o svém soukromí? Jak by se vám to líbilo, kdyby kdejaká Tamara vám viděla až do ložnice?
      • Re: Re: Blahopřání

Tak ať zaleze a svoji ložnici, kterou hledá i na balkoně v Turecku neukazuje.
  • proboha

Vše nejlepší k Vaším krásným narozeninám Jiřinko?ale proč jste tu svou oslavu slavila s takovou svoločí jako je Paroubek a další bradavičnaté prasata co chtějí nastolit opět totalitní režim,myslel jsem že na tyto akce nemáte žaludek.mnoho štěstí
  • blahopřání s dotazem

dobrý den pani Jiřínko, k Vašim krásným narozeninám se připojujeme k řadě gratulantů s přáním všeho nejlepšího,nejvíce zdraví,štěstí,lásku a rodinnou pohodu.Co chystáte pro rok 2006,budete vystupovat ve Vinohradském divadle,Na Vaši 70,jsem byla osobně,ale středeční kulatiny slavíte kde,.není-li to tajemství.Ze sdrce gratuluji, Vaše obdivovatelka Anett
  • narozeniny

Vážená slovutvorná paní Jiřinko,mám také narozky 2.5.a také kulaté-50-.Je mi líto,že nemohu Vaše a mé jubileum oslavit společně s Vámi.Doprovázíte mne celý život překrásným humorem,místy až Werichovským,za to Vám jménem všech příznivců chci moc poděkovat.Přeji Vám do dalších let mnoho zdraví,štěstí a stálé humorné prodlužování života.PF-Máme Vás stále rádi.Milda CL
  • NAROZENINY

Paní Jiřino, narodila jsem se ve stejný den jako Vy, tedy 3.5., přeji Vám (nám) hodně zdraví, sluníčka a radosti ze života. Kdybyste náhodou četla tento vzkaz, poraďte, kde najdu recept na domácí chléb s pivem. Recept jsem ztratila. *3* Jindra
  • Jiřino, ta tvoje sešlost ... Jsi stará jak METUZALEM ! *1* *16* *15* *15* *15* *9* *13* *9*
  • list

Paní Bohdalová,v únoru jste v pořadu Jak na to připravila setkání s paní která ukazovala háčkované listy. Moc Vás prosím o zaslání popřípadě zprostředkování získat popis na háčkování listů.Děkuji předem a těším se na další ukázky ručních prací. Jana
  • nikdo na vas neni zvedavej

nechapu, proc spravce techto stranek neudela nejake sito, kterym by neprosly vulgarni prispevky to se netyka vubec toho, jaky vztah ma clovek k Jirine Bohdalove ... proste nemam naladu, kdyz neco hledam, neustale narazet na vyplody ubozaku, kteri nejspis neumeji delat nic jineho nez byt anonymne sprosti ... nejsem starsi obcan lamentujici nad mladezi ... je to otrava pro normalniho cloveka kazdeho veku vim, ze maji radost, kdyz na ne nekdo reaguje (ale nemusite mi to vase nadseni sdelovat, protoze na tyhle stranky uz nepudu) ... jste uz unavni ... takovyhle blbinky ste si snad uzili uz dost, ne? internet uz je bezna vec, tak se taky trochu vyvijejte ... nebo budete az do smrti sedet u pocitace a psat sprostarnicky jen proto, ze nikdo nevi kdo je pise??? cha cha, "peknej" zivot
    • Re: nikdo na vas neni zvedavej

Tomu co navrhujete se říká cenzůra a to už je zapaťpanbu davno za náma.
      • Re: Re: nikdo na vas neni zvedavej

..no řekl bych že Kateřina je podle všeho také zasloužilá soudružka, a zřejmě je jí líto že už ta její doba nepokračuje. No jo v reklamě zřejmě soudružka Bohdalová nedostává takové částky na které byla zviklá za posílání lidí na smrt do dolu a koncentraku StB...holt jina doba Béda tolik nedá !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit