-
V sobotu 22.října bude vysílat CS Film ve 22 hodin film s Jiřinou Švorcovou a Jiřím Valou SMYK.
-
-
CS Film nemám...škoda *9*
-
-
Dnes mě potěšil článek o paní Jiřině Švorcové a tak se o něj s vámi chci podělit
Žena za pultem jako panenka na podporu dětského fondu UNICEF
Žena za pultem má svou panenku! Postava prodavačky z legendárního seriálu se stala předlohou pro jednu z panenek v rámci humanitární akce „Šijeme panenky pro UNICEF“. Pod rukama zručných žen a dívek v Bohumíně na Karvinsku vzniklo přes 40 dětských plátěných panenek. Každá z nich je originál, jedna ale přeci jen z řady vyniká - postavička Ženy za pultem věrně zachycuje lahůdkářskou Annu Holubovou.
celý článek : http://www.zenazapultem.webzdarma.cz/index-media-77.htm Stále vzpomínám na setkání fanklubu,kde jsem se s paní Švorcovou seznámila a měla tu čest ji osobně poznat.V.Š. -
Konečně, konečně... 1. října NOVA vysílá ve 12:25 hod. KRÁLE ŠUMAVY,
2. října NOVA CINEMA ve 14:40 hod. Krále ŠUMAVY!
Hvězdná herečka Jiřina Švorcová se nedočkala, ale MY ano, náš boj
není marný! Žádejme i ostatní její herecké postavy v divadelních hrách, inscenacích, seriálech. ČT trezor s Jiřinou Švorcovou neotevřela, tam je to moc politické a nenávistné! Proto ťukejme na dveře ČT, je nás přece dost, kteří ji máme rádi! Málokterá herečka působí na jevišti přirozeně, sympaticky, věrohodně každým slůvkem, každým pohybem, mimikou a nádherným nenapodobitelným altovým hlasem, který libozvučně ladí sluchu! Věřím, že jednou se dočkáme i postavení pomníku této velké umělkyně za její mistrovské herectví a jako trpitelky, které bylo ukřivděno a ublíženo, přestože nikdy nikomu neublížila!
Hezký den přeje všem příznivcům Jiřiny Švorcové Dana Sv. *4* -
V sobotu 1.10.2011 stanice NOVA vysílá ve 12.25 Krále Šumavy.
-
Ano,paní Jiřina Švorcová je na výsluní a my všichni z toho máme radost.Těšíme se i za ni.Škoda,že to přišlo tak pozdě,ale přišlo a to je to hlavní.Už se těším na druhou knihu.
-
Vážení příznivci hvězdné herečky Jiřiny Švorcové,
právě jsem obdržela radostnou zprávu od pana Miroslava Graclíka.
Jiřina Švorcová byla po 20. letech oceněna!!!
Porota Klubu autorů literatury faktu ( KALF ) ocenila její biografii!!!
Kniha " JIŘINA ŠVORCOVÁ osobně " autorů Miroslava Graclíka a Václava Nekvapila se podle členů této odborné poroty stala významným literárním dílem a právem jí tak byla udělena mezinárodní literární cena Egona Erwina Kische pro rok 2010!Prestižní ocenění bylo předáno autorům knihy: Miroslavu Graclíkovi a Václavu Nekvapilovi v zámku Letohrad, jemuž se říká město literatury faktu.
ZA TENTO NÁDHERNÝ " FAKT " SRDEČNĚ GRATULUJE FANKLUB JIŘINY ŠVORCOVÉ AUTORŮM MIROSLAVU GRACLÍKOVI A VÁCLAVU NEKVAPILOVI ZA VELMI ZDAŘILÉ DÍLO V PODOBĚ KNIHY I DVD " JIŘINA ŠVORCOVÁ OSOBNĚ "
Tato kniha je napsána zcela netradičně formou otázek a odpovědí, čte se jedním dechem velice poutavě, čtenář má pocit důvěrnosti autora a herečky s naprostou věrohodností, k tomu pochopitelně náleží upřímnost, otevřenost, jakou Jiřina Švorcová oplývala! Škoda, že se toho nedožila, nemohla prožít tuto významnou událost, která by jí jistě potěšila! Věřme, že k tomuto ocenění přihlédnou společnosti: ČT, Nova, Prima, Český rozhlas! Proč bychom platili programový filmový kanál, platíme koncesionářské poplatky! Bojujte, burcujte ČT, Český rozhlas k navrácení Jiřiny Švorcové...! Podrobně na: TOP VIP.cz
" Radujme se přátelé ... Jiřina Švorcová je na výsluní !!! *4*
Zdravím všechny příznivce s hřejivým pocitem a těším se na další knihu " TAJEMSTVÍ "! Dana Svobodová -
-
Zdravím všechny příznivce paní Jiřinky Švorcové!
Tak z této zprávy mám velikou radost.
Autorům přeji mnoho dalších úspěchů a i já oběma děkuji.Liana.
-
-
Zdravím všechny příznivce paní Jiřinky Švorcové.Pravda,že CS FILM nabízí spoustu českých filmů,které jiná televize nenabízí,ale ani já tento program nemám.
Paní Dagmar,děkuji za příspěvek.
Mějte se všichni moc hezky a budeme věřit,že se pořady s paní Švorcovou jednou přeci jen na obrazovku vrátí.Zdraví Liana J. -
Paní Dagmar, mám radost, že jste přispěla svým názorem. Napište mi na mail: dasvobodova@seznam.cz.
Srdečně zdraví a přeje krásný den Dana Sv. *3* -
Děkujeme za zprávičku, ale televizní program CS FILM má málo kdo.
Věřím, že přijde doba, kdy filmy, inscenace, divadelní hry, ve kterých účinkovala herečka Jiřina Švorcová odvysílají: ČT1, NOVA, PRIMA ...! Zatím současná politická ruka drží pod zámkem v trezoru skvostnou herečku Jiřinu Švorcovou, přestože je u většiny lidí žádaná!
Hezký den přeje Dana Sv. -
-
Máte pravdu paní Dano, ještě po letech ráda vzpomínám třeba za její Matku, Věc Makropulos nebo Tvrdohlavou ženu a další krásné a mistrovsky zahrané postavy. Moc ráda bych si tyto skvosty v televizi připomněla. Je to nepochopitelné, jakým způsobem kazí některé naše televize vkus především mladým divákům a hlavně dětem. To se nám už začíná vracet na zvyšující se kriminalitě a chování dětí, které vychovává televize a počítačové hry, ve kterých se běžně zabíjí, střílí a podobně. Paní Švorcová byla bezesporu velice dobrá herečka, proto ani já nechápu proč jak píšete "současná politická ruka" drží její filmy, inscenace a divadelní hry v trezoru. Je to obrovská chyba a s demokracií nemá nic společného. Snad to jednou pochopí a dočkáme se. Zdravím a přeji hezký den.
-
-
Dnes 11.9.2O11 ve 22.00 hodin bude vysílat CS FILM Krále Šumavy