Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Švorcová

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
    • monna1981
      CS Film nemám...škoda *9*
  • vladka65
    Dnes mě potěšil článek o paní Jiřině Švorcové a tak se o něj s vámi chci podělit
    Žena za pultem jako panenka na podporu dětského fondu UNICEF
    Žena za pultem má svou panenku! Postava prodavačky z legendárního seriálu se stala předlohou pro jednu z panenek v rámci humanitární akce „Šijeme panenky pro UNICEF“. Pod rukama zručných žen a dívek v Bohumíně na Karvinsku vzniklo přes 40 dětských plátěných panenek. Každá z nich je originál, jedna ale přeci jen z řady vyniká - postavička Ženy za pultem věrně zachycuje lahůdkářskou Annu Holubovou.

celý článek : http://www.zenazapultem.webzdarma.cz/index-media-77.htm Stále vzpomínám na setkání fanklubu,kde jsem se s paní Švorcovou seznámila a měla tu čest ji osobně poznat.V.Š.
  • dasvobodova
    Konečně, konečně... 1. října NOVA vysílá ve 12:25 hod. KRÁLE ŠUMAVY,
    2. října NOVA CINEMA ve 14:40 hod. Krále ŠUMAVY!
    Hvězdná herečka Jiřina Švorcová se nedočkala, ale MY ano, náš boj
    není marný! Žádejme i ostatní její herecké postavy v divadelních hrách, inscenacích, seriálech. ČT trezor s Jiřinou Švorcovou neotevřela, tam je to moc politické a nenávistné! Proto ťukejme na dveře ČT, je nás přece dost, kteří ji máme rádi! Málokterá herečka působí na jevišti přirozeně, sympaticky, věrohodně každým slůvkem, každým pohybem, mimikou a nádherným nenapodobitelným altovým hlasem, který libozvučně ladí sluchu! Věřím, že jednou se dočkáme i postavení pomníku této velké umělkyně za její mistrovské herectví a jako trpitelky, které bylo ukřivděno a ublíženo, přestože nikdy nikomu neublížila!
    Hezký den přeje všem příznivcům Jiřiny Švorcové Dana Sv. *4*
  • Zdravím všechny příznivce paní Jiřinky Švorcové.Pravda,že CS FILM nabízí spoustu českých filmů,které jiná televize nenabízí,ale ani já tento program nemám.
    Paní Dagmar,děkuji za příspěvek.
    Mějte se všichni moc hezky a budeme věřit,že se pořady s paní Švorcovou jednou přeci jen na obrazovku vrátí.Zdraví Liana J.
  • dasvobodova
    Paní Dagmar, mám radost, že jste přispěla svým názorem. Napište mi na mail: dasvobodova@seznam.cz.
    Srdečně zdraví a přeje krásný den Dana Sv. *3*
  • dasvobodova
    Děkujeme za zprávičku, ale televizní program CS FILM má málo kdo.
    Věřím, že přijde doba, kdy filmy, inscenace, divadelní hry, ve kterých účinkovala herečka Jiřina Švorcová odvysílají: ČT1, NOVA, PRIMA ...! Zatím současná politická ruka drží pod zámkem v trezoru skvostnou herečku Jiřinu Švorcovou, přestože je u většiny lidí žádaná!
    Hezký den přeje Dana Sv.
  • Dnes 11.9.2O11 ve 22.00 hodin bude vysílat CS FILM Krále Šumavy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit