Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Švorcová

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spomienka na pani Jirinu Svorcovu. Vdaka vsetkym, ktori nezabudaju.
  • vladka65

Věrným fanouškům

Dobrý den všem,kteří mají rádi paní Jiřinu Švorcovou a děkuji,že se jí zastali v této chvíli,kdy se sama nemůže bránit.Je to velmi milá žena a čestný člověk,kterého si velmi vážím.Přeji jí znovu zdraví a sílu.Věřím,že vše dobře dopadne.
  • kekeska

čekání

Milý přátelé stále čekáme na nějaké příznivé zprávy ale nic se nepíše.Nevíme zatím nic víc než co píšou noviny a ty teď nepíší nic.Věřím,že zdravotní stav paní Jiřinky se stále lepší.Budeme čekat na zprávy.Zdravím Maja
  • sylviky

sylviky

Vážená p.Svorcová!
    Prajem Vám skoré uzdravenie,aby ste si mohla ešte s vaším psíkom Filipkom uskutočniť veľa krásnych prechádzok.
    S pozdravom L.Sylvia
    *4*
  • Držím palce

Zdravím všechny příznivce paní Jiřinky Švorcové!
    Paní Švorcové držím moc palce a velmi se těším na každou lepší zprávu.Moc přeji brzké uzdravení a přeji si,abychom se sešli a všichni si popovídali.Věřím,že to bude brzy.
    Hodně zdraví.
  • ahoj všichni pžíznivci,naše setkání se blíží,nezapomeňte 25.května hotel U Hvězdy,Malý Břevnov.Vše je zajištěno.Moc se na vás těším Maja
  • Byla to dobrá herečka a ve své době i hezká ženská.
    Pokud vím tak mnoha lidem i pomohla. Spousta herců pochlebovala za komunistů a po převratu si hrála na chudáky a pochlebuje dnešní době. Jí si jako člověka vážím
  • Herečka s velkým "H"

Milá paní Jiřinko,
    nikdy nazapomenu na vaše velké role, na to, jak jste mi poslala kdysy fotku s vaším podpisem /to jsem chodila na základní školu a dnes jsem v důchodu/. Když o vás píšou, vždycky se mi zahřeje u srdíčka. Přeji vám hodně moc zdraví a štěstí, škoda, že vaše herecké umění bylo násilně přerušeno......
    Zdravím z jižních Čech
    • sylviky

Re: Herečka s velkým

Som velmi rada,že okrem mna ešte sú ludia,ktorý nezabudli na našu Ceskoslovenskú umelkyňu,a majú ju radi.Verím k tomu,že sú ludia,ktorý nezabudli na jej krásne divadelné predstavenia,rôzne televízne inscenácie,a filmy.Jej nezabudnutelná Andulka Holubová
      navždy ostane v nás všetkých,ktorý sme pred 30 rokmi nedočkavo čakali na ženu,ktorá za lahôdkárskym pultom so svojím úsmevom očarila svojích zákazníkov
      Bola veľkou herečkou,a som rada,že aj v dnešnej dobe niekto myslí na ňu,a jej krásne recitovania nahral na CD.Bol to dobrý nápad.Prajem jej veľa úspechov,a tie básne sú veľmi pekné.Gratulujem.S pozdravom S.L.
      .
  • jaromirfarnik

J.Š.

Ale také na paní Švorcovou myslím a přeji brzké uzdravení jen málo píšu.A dnes má být něco na Primě v TopStáru.Všechny vás zdravím.
  • dasvobodova
    Je velmi těžké smíření se s odchodem námi milované velké herecké osobnosti paní Jiřiny Švorcové pro nás, kteří jsme ji milovali a právem jsme v klubu přátel v jejím Fanklubu!
    "BUDETE NÁM CHYBĚT VÁŽENÁ PANÍ ŠVORCOVÁ, SPĚTE SLADCE!" Dana Sv.
    • Pochopení u vás rozhodně nehledám a jak je vidět, nenajdu u takových slepých a hluchých fanatiků ani prozření... Nedostal jsem se do fanklubu Švorcové ani náhodou, jen na diskusi nad osobou Švorcová, to jen tak na okraj!!! ŠLO A NAVŽDY PŮJDE O CHARAKTEROVĚ ŠPATNOU OSOBU KULTURNÍCH A POLITICKÝCH KRUHŮ!!! TO, CO JSEM NAPSAL JSOU DŮKAZY PODLOŽENÁ FAKTA, VĚŘIT JIM NEMUSÍTE, ALE TO JE ASI TAK VŠECHNO, CO S TÍM MŮŽETE UDĚLAT!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit