-
Pan Jahoda je známý provokatér, snad je to žena, její příspěvky byly již smazány před nedávnem. Fanklub každého rád přivítá, stejně jako návštěvu domů, pokud přichází v dobrém úmyslu. Asi se paní Jahodová velmi trápí, je nám líto, jděte jinam, pochopení u nás nenajdete! My jsme klub milující velkou herečku, váženou paní Jiřinu Švorcovou! Dana Sv. *4*
PROSÍM, NEODPOVÍDEJTE NEPŘÁTELSKÝM PŘÍSPĚVKŮM, BUDOU SMAZÁNY! -
-
Zdravím všechny příznivce paní Jiřinky Švorcové a nově také paní Týnu - mám radost,že nás stále přibývá.
Ve dnech 16. a 17.srpna jsme v Praze s paní Danou zavzpomínaly na paní Jiřinku Švorcovou spolu s bratrem Václavem Švorcem,jeho paní Hanou a dalšími hereckými kolegy.Bylo to vzpomínání,které nás velmi obohatilo,i když nám paní Švorcová schází - její hlas,její umění a celá její osobnost.
Všem přeji krásné dny plné zdraví,štěstí a lásky.L.Jíchová. -
-
Vážení příznivci herečky Jiřiny Švorcové, neodpovídejte prosím Michalovi, je to další hlupák, možná v přestrojení...
Srdečně zdraví Dana Sv. *4* -
-
No hlupák nehlupák...hlavně,že si tady čte diskuse,které se týkají paní Švorcové a "ví",že Maja Kekeska o ní ví mnoho.....tak dobrý fanoušek... *4*
-
-
-
-
Nové zprávy
Dobrý den,konečně alespoň nějaké zprávy o zdravotním stavu paní Jiřinky.Bylo smutné,že si na ni po celou dobu nikdo z médií nevzpoměl i když je možné,že si to rodina nepřála.To,že po měsíci v kómatu nevstane a s dobrou náladou neodejde domů,musí být každému jasné.Měla jsem možnost ji osobně poznat a proto vím,že se v životě nevzdává.Přeji ji hodně trpělivosti a síly.Zdravím všechny. -
Dobrá zpráva
Dobrý den všem.Konečně přišla tak dlouho očekávaná dobrá zpráva.Sleduji tyto stránky denně,ale bohužel jsem neměla žádné nové pozitivní zprávy.Věřím,že všichni,kteří paní Jiřinku máme rádi na ni myslíme každý den a věříme,že se opět sejdeme.Statečné paní Švorcové přeji hodně síly a zdraví.Věřím,že se brzy sejdeme.Zdravím všechny věrné fanklubáky.vladka -
Nová zpráva
Zdravím všechny příznivce paní Jiřinky Švorcové.Také i já na ni stále myslím a čekám na nové zprávy.Moc držím palce,aby vše dobře dopadlo.Jsem ráda za alespoň tuto zprávu.
Myslíte,že by bylo vhodné ji poslat do nemocnice alespoň pozdrav,aby věděla,že na ní myslíme? -
Každý má právo na názor,který vychází ze svého přesvědčení.
Ať už je zde zveřejněn názor příznivý,či nepříznivý,nechť je slušný a bez vulgáru.Tímto lidi nepřesvědčíte.
Zdravím.L.Jíchová. -
-
super
Maja, vdaka za super spravu..tesim sa.. Uz to bude stale lepsie.:) -
Vážení příznivci naší milované herečky Národní umělkyně paní Jiřiny Švorcové,
dnes vyšel článek na web. stránkách "Žena za pultem",
který popisuje vzpomínkové setkání, kterým jsme si připomněli výročí narození
paní Jiřiny Švorcové s bratrem Zasloužilým umělcem panem Václavem Švorcem!
Srdečně všechny příznivce zdraví Dana Sv. *4* -
-
Hurááááá
Veľmi sa teším. Každý deň som sledoval internet či sa neobjaví nejaká pozitívna správa, a je to tu. Držím pani Jiřinke prsty a prajem jej veľa síl a hlavne zdravia. :-))))))))))) -
To je moc prima, že Liana přidává příspěvek! Psala jsem několik žádostí do České televize, aby národu vrátili na obrazovku legendu čekého divadla, filmu i televizních inscenací oblíbenou herečku Jiřinu Švorcovou! Její herectví bylo obdivuhodné, každou postavu prožila, divák měl pocit, že např. Marie z filmu "Král Šumavy" byl skutečný příběh Jiřiny Švorcové, stejně tak Andulka ze "Ženy za pultem", také "Matka"K. Čapka aj. role. Její hlas byl nezaměnitelný, barevně nádherný, intonačně, dynamicky dokonalé, uměla velmi dobře pracovat s hlasovým projevem, proto okouzlovala i přednesem básní - recitací. Tím nevynikala jen tak nějaká herečka, prostě měla z hůry dáno a herectví ji bylo posláním! Byla i velmi hezká! I my můžeme přispět k navrácení naší milované herečky na televizní obrazovku i do rozhlasu. Je potřeba, aby nás bylo více, kteří budeme usilovně žádat, znovu a znovu Českou televizi a Český rozhlas, aby nám Jiřinu Švorcovou vrátili! Ona i my si to zasloužíme! Bojujme pro ni, vždyť touto cestou pomůžeme ke zkvalitnění české kultury, která značně poklesla! Jiřina Švorcová bojovat nemůže, ale jsme tady my, kteří máme možnosti i právo hájit mistrovské herectví Jiřiny Švorcové! Byla nejen dobrou herečkou, ale i mimořádně kvalitní člověk se zásadou, jít životem rovně, nezradit spoluobčany ani sebe samou! Bylo jí ukřivděno, ublíženo! Jsme tady pro ni, abychom ji hájili! Zapojte se, prosím!!!
Srdečně Vás všechny zdraví Dana Sv. -
-
Naprosto souhlasím a děkuji,Dano.
-