Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Švorcová

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narozeniny

Dodatecne preji p.Jirine Svorcove vsechno nejlepsi k jejim narozeninam a hlavne HODNE ZDRAVICKA Take zdravim vsechny jeji priznivce a jsem rad ze nas je dost V techto dnesni velice tezke dobe nam radost davaji uz jenom lide jako je p.Jirina Svorcova Hodne zdravicka
    • Re: Narozeniny

Pěkný den. Také se připojuji k blahopřání, avšak mnohem více mne znepokojuje dnešní vydaná informace, že naše paní Jiřnka Švorcová je již 5 dní udržovaná v umělém spánku a údajně doslova bojuje se životem (zpráva vydaná na netu v novinkách Super.cz). Velmi jsem se polekala a velmi se o ní bojíme. Nevíte prosím, zda není tato informace jen zbytečně zveličená? Tomu se mi prostě nechce věřit. Duchem jsme s paní Jiřinkou, moc, moc na ní myslíme a velmi prosíme lékaře, aby pro paní Švorcovou udělali maximum, jak to jen je možné. Paní Jiřince přejem HODNĚ SÍLY A ENERGIE, aby se nám brzy zotavila, všichni se na ní nepopsatelně těšíme. Hanka
  • vladka65
    Dnes vzpomínka v Praze na paní Jiřinu Švorcovou.Trapných a nenávistných diskusí se odmítám účastnit.
    • dasvobodova
      Vážení příznivci herečky paní Jiřiny Švorcové,
      snad se mně podaří v brzské době iniciovat fanklub Jiřiny Švorcové,
      který bude hoden nést její jméno. Bude otevřen každému, kdo chce s láskou vzpomínat, šířit dobré jméno "OSOBNOSTI" a pro všechny, kteří si budou s důvěrou, tolerancí, hřejivým slovem vzájemnou oporou... Jen tak může fanklub jít dál s velkou umělkyní!
      Prosím všechny, neodpovídejte rozvračečům fanklubu a odpůrcům Jiřiny Švorcové. Na této půdě jsme z nouze, zatím jinou možnost nemáme. Založení web stránek je finančně velmi nákladné. Pro šíření a hájení dobrého jména Jiřiny Švorcové píši články do Haló novin a na web "Žena za pultem zdarma". Zatím jiná cesta není. Pracuji na spolupráci s institucí, v které byla zapojena námi milovaná herečka Jiřina Švorcová! Podrobnosti vám sdělím až to bude oficiální.
      Andre011, Jahoda, Malina je jeden člověk, nechte ho ať si povídá sám se sebou, nereagujte na jeho výroky ať jsou mířeny proti komukoliv z nás!
      Srdečně Dana Sv.*4*
  • hrát uměla ale byla to komunistka
    • Havlova neumí hrát a hraje...
    • Babis byl STBak a komous je ministrem financii. Pani Svorcova nikomu neublizila umyslne. Ctete rozhovor s Kamilou Mouckovovu. S komunisty parila Bohdalka a jine. Svorcova byla charakter...
      • A teď ještě tu o Karkulce...
  • dasvobodova
    Vážení příznivci naší milované herečky paní Jiřiny Švorcové,
    dnes vyšla poslední 5. část rozhovoru:
    www.zenazapultem.webzdarma.cz/index-media-98.htm

Přeji Vám všem radostně prožité slunečné dny! Srdečně zdraví Dana Sv. *4*
  • Srdečně zdravím všechny příznivce herečky Jiřiny Švorcové.
    Příznivců této velké osobnosti je mnoho,i když sem nepíší.
    Důležité je,že o nich víme.
    Neupírám nikomu svůj názor,nechť nám jiní neupírají náš.Přála bych každému slyšet názory na paní Švorcovou z úst hereckých osobností,jenž její čestnost jen potvrdilo.Myslím,že nikdo z těchto osobností nemá důvod svá slova vyjadřovat neupřímně.Věřte,nebo nevěřte,jsou i tací z řad osobností,od kterých nás to i překvapilo.Jejich politické smýšlení bylo totiž od paní Švorcové naprosto odlišné.A to vyjadřuje mnohé.
    Je proto třeba osobnost paní Švorcové znovu navrátit mezi herecké skvosty.Tam patří.

Zdravím.L.Jíchová.
  • INFORMACE PRO FANOUŠKY JIŘINY ŠVORCOVÉ: "PŘIDEJTE SE K NÁM!!!"
    Fanklub Jiřiny Švorcové: www.jirinasvorcova-fanklub.cz
  • Zdravím všechny příznivce paní Jiřiny Švorcové.
    Uplynul již rok od úmrtí a necelé dva roky od mého setkání s touto osobností.Jsem za toto setkání velmi šťastna.
    L.Jíchová.
  • kekeska

zpráva

ahoj,přátelé,jak všichni víte paní Švorcová je stále udržovaná v umělém spánku.Zpráva je ze Super.cz.My ale všichni věříme že jak se probudí a nabere síly,zase se s námi ráda setká.Přejeme ať je to brzy.Všechny vás moc zdravím Maja
    • Re: zpráva

Těm zprávám se mi ani nechce věřit, je to jak ve zlém snu, vždyť jsem s paní Jiřinkou Švorcovou osobně hovořila ještě v dubnu a jen si stěžovala na bolesti kloubů. Je mi jí tak nesmírně líto, nesmí, prostě nesmí vzdávat boj, nešla by zkusit mimo jiné i nějaká alternativní doplňková léčba? Co by se pro paní Švorcovou dalo ještě více udělat? Moc si přejeme, celá naše rodina, aby se nám co nejdříve uzdravila a byla mezi námi ještě řadu dlouhých let. Přejeme jí hlavně hodně síly a životní energie. Hanka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit