-
důležité
Ahoj,příznivci paní Jiřiny Švorcové!Protože paní je pořád v nemocnici tak se naše setkání 21.května R U Š Í.Zdraví vás Maja *3* *3* *3* -
-
Re: důležité
Ahoj Májo,právě jsem si přečetla,že se setkání s paní Švorcovou ruší.To mě moc mrzí.Ale nedá se nic dělat.Jen se bojím náhradního termínu.Další týden jsem pryč a pak ještě i 11. a 18.června.
Už je to asi úplně jisté,že to setkání 21.nebude,že?
Přeji ji hodně zdravíčka.
Jít za ní do nemocnice je asi nevhodné,že?Možná by měla radost.Liana. -
-
Re: Re: důležité
ahoj,náhradní termín nemáme protože teď ještě nevíme jak dlouho bude paní Švorcová marodit.Ptala jsem se jestli ji můžeme navštívit v nemocnici,ale nechce.Budeme respektovat její přání.Jak to bude trochu možné tak se budeme snažit to setkání uskutečnit.Určitě to dáme včas vědět.Moc vás zdravím,strašně jsem se těšila.Já s manželem ovšem do Prahy jedeme,protože tam máme syna a jedeme za ním.Přeju hezký den Maja *3* *3* *3*
-
-
-
Zdravím všechny příznivce paní Jiřiny Švorcové. V dnešním deníku AHA je rozhovor s hercem Jiřím Krampolem, jedna z otázek byla: Jaká herečka Jiřina Švorcová byla? Jiří Krampol odpověděl ... byla zapálená komunistka, nikdy nikomu neublížila, hodně lidem pomohla! Jsem velice ráda, že i Jiří Krampol se vyjádřil a pomohl tak k očistě dobrého jména vážené herečky Jiřiny Švorcové! Je potřeba i v této době, byť je již Jiřina Švorcová na onom světě, aby lidé prozřeli a od lidí fundovaných se dozvěděli pravdu! Každá doba má své politiky a svoje oběti! Bohužel postkomunističtí politici nám lhali a zničili dobrou herečku, k tomu jim dopomohli někteří herci! Národ, který miloval Jiřinu Švorcovou a její umění... byl dezinformován! Bohužel tito politici nám stále vládnou, mají ve své moci i Českou televizi! Přestože Liana a já žádáme ČT, aby nám vrátili velkou hereckou osobnost paní JIŘINU ŠVORCOVOU na obrazovku, nereagují... sedí tam takoví lidi jako je 75. letý pan Uhde, ten a jiní drží klíč od trezoru! HANBA JIM!!! Zdraví Vás Dana Sv.
-
-
http://www.topvip.cz/celebrity/jirina-svorcova-zije-mezi-svymi-fanousky-dal
*3*
-
-
Jeste bych se chtela zeptat, kde je pani J. Svorcova ulozena, rada bych ji prinesla kyticku. Dekuji
-
-
Dobrý den.Zdravím všechny příznivce velké herečky paní Jiřiny Švorcové.
Jsem velmi ráda za každého dalšího příznivce.Paní Aleno,je moc dobře,že jste napsala.Věřím,že je nás mnohem více,kteří měli a mají rádi paní Švorcovou.
Vřele doporučuji novou knihu Poslední role Jiřiny Švorcové.Občas trochu nabádá k slzičce,ale stojí za to si ji přečíst.
Mějte se všichni hezky.Zdraví L.Jíchová. -
V knize Poslední role života je napsáno, kde je paní Švorcová pochována a je tam i foto jejího hrobu. Odpočívá na hřbitově kousek od svého domu a jen pár kroků od ní je uložen její soused a herecký kolega Josef Větrovec a také zpěvák Milan Chladil.
Jana -
Paní Aleno, napište mi: dasvobodova@seznam.cz, podám Vám informace!
Srdečně zdraví Dana Sv. *4*
-
-
důležité
ahoj,náhradní termín nemáme protože teď ještě nevíme jak dlouho bude paní Švorcová marodit.Ptala jsem se jestli ji můžeme navštívit v nemocnici,ale nechce.Budeme respektovat její přání.Jak to bude trochu možné tak se budeme snažit to setkání uskutečnit.Určitě to dáme včas vědět.Moc vás zdravím,strašně jsem se těšila.Já s manželem ovšem do Prahy jedeme,protože tam máme syna a jedeme za ním.Přeju hezký den Maja *3* *3* *3* -
-
Re: důležité
Hezký den, děkuji za včasnou informaci, bývali bychom jeli z Č.Budějovic zbytečně. Paní Jiřinku Švorcovou velmi moc zdravíme a samozřejmě jí též přejem brzké uzdravení. Zároveň prosím, zda by mohl být příp. náhradní termín zveřejněn dostatečně předem, abychom si včas stihli zajistit volno. Děkuji předem a přeji všem pěkné dny. Hanka -
-
Re: Re: důležité
ahoj,mluvila jsem s paní Švorcovou a stále se necítí dobře proto nemůžeme zatím plánovat setkání,moc vás všechny pozdravuje a mrzí ji že to teď nevyšlo.Jak to bude možné tak určitě to setkání bude.I já se na vás všechny moc těšila a dám zase dostatečně brzy vědět.Zdravím Maja
-
-
-
28.listopadu vychází kniha pana graclíka "Poslední role života".
Je to zatím poslední kniha o paní Jiřině Švorové. Už se na ni těším.
Zdravím moc všechny příznivce naší paní Herečky!!!
Přeju všem krásný výkend. -
pani svorcova at byla jaka byla,urcite byla vynikajiciherecka a stala si za svym az do konce zivota a to se neda rict o vsech hercich.
-
www.jirinasvorcova.cz
Už bylo na čase, ale i tak to byl šok! Podívejte se na www.jirinasvorcova.cz -
-
Re: www.jirinasvorcova.cz
AG to je hodně ubohé!paní Svorcová by Vás mohla klidně zažalovat za její zneužité jméno!
-
-
přání
ahoj,přátelé jak jistě všichni víte zítra 25.května oslaví své krásné narozeniny paní Jiřina Švorcová.Touto cestou ji chci popřát za nás za všechny její příznivce hodně a hodně zdraví ať se brzy uzdraví a můžeme se s ní sejít.
Přejeme také štěstí a dobrou pohodu po celý další rok,ale hlavně to ZDRAVÍ. *3* *3* *3* -
Dnes má svátek vážená herečka - Národní umělkyně paní JIŘINA ŠVORCOVÁ!
V podvečer rozsvítím svíčku u fotečky s jejím milým úsměvem...
Srdečně zdravím všechny její příznivce Dana Sv. *4* -
-
zpráva
Ahoj milý fanklubáci,jak jste se jistě všichni dočetly v Blesku paní Jiřina Švorcová je opět v nemocnici.Držme ji všichni palce ať se uzdraví.Zdravím Maja *9*