Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Švorcová

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dasvobodova
    Příspěvek všem příznivcům herečky Jiřiny Švorcové i paní Maje, Sylvě! Pro hvězdnou herečku Jiřinu Švorcovou můžeme stále žít, bojovat PRO NI! Nejenom pomyslně, ale fakticky, pište do České televize, do rozhlasu, ať nám vrátí Jiřinu Švorcovou na obrazovku v podobě filmů, inscenací, divadelních her. Český rozhlas obohatila nádherným,nenapodobitelným altovým hlasem, ať to byly pohádky, rozhlasové hry...! Je toho mnoho co ukrývají trezory ČT a Český rozhlas! Jaká škoda pro nás, kteří dokážeme ohodnotit její hereckou práci! NECHTĚJÍ NÁM " JI " vrátit! Škoda pro českou kulturu a náš národ! " BOJUJME " pro JIŘINU ŠVORCOVOU, PROTO TADY JSME. VY VŠICHNI KDO JI MILUJETE, NEVZDYCHEJTE, SVOJI LÁSKU PROKAŽTE SMYSLUPLNOU ČINNOSTÍ! Špínu na ni naházeli politici, někteří herečtí kolegové prostřednictvím médií. Nazvali ji zločincem, nyní tak nazývají nás, protože ji máme rádi a bráníme ji! Liana a já pro ni bojujeme, přidejte se všichni, kdo nechcete, aby padla do zapomnění skvělá herečka, čestný člověk! JE TO NA NÁS, KOMU NA NI ZÁLEŽÍ...! Važte si toho, že jste se mohli přiblížit k JIŘINĚ ŠVORCOVÉ, otevřela Vám svoji náruč, srdce! To jsou dary, kterých je třeba si vážit!
    NYNÍ máte možnost prokázat svoji lásku k velké umělkyni tím,
    že " PRO NI " budete bojovat a hájit "JEJÍ ČEST "
    Hezký den přeje všem Dana Sv. *4*
  • kekeska

setkání

ahojte,už vím jak nato,a proto vám připomínám naše setkání s paní Jiřinkou.Věřím,že bude v pořádku a ráda přijde mezi nás.Ostatně jako pokaždé ji přiveze Silvestr.Vím že pokud to bude aspoň trochu možné,že se setkání uskuteční.Takže milý fanklubáci náš termín se blíží a už se na vás na všechny moc a moc těším.maja *3* *3* *3*
  • Zdravím všechny příznivce paní Jiřinky Švorcové.Moc bych si přála,aby televize znovu vysílala filmy s touto vynikající herečkou.Určitě je mnoho lidí,kteří by se rádi podívali na herecké výstupy paní Švorcové.Zaslouží si to,byť již není mezi námi.
    Mějte se všichni moc hezky.Liana.
  • Vám poděkování a lásku Vám

Vážená a vždy milá paní Jiřinko Švorcová,přijměte prosím naše úpřimné, co nejsrdečnější blahopřání k Vašim narozeninám! Velmi, velmi velice Vám, vážená Paní a Člověče děkujeme, že jste zůstala sama sebou, srdečně děkujeme za Vaši celoživotní nejen hereckou, ale především Lidskou dráhu a udělujeme Vám naši cenu LIDSKOSTI! ************
  • AHOJ,milý příznivci paní Švorcové.Chtěla jsem jenom sdělit Vám všem,že se uskuteční naše setkání.Bude to 26.května ve 14 hodin v Malém Břevnově U Hvězdy.Těším se na Vás.Maja
  • kekeska

setkání

Dobrý den všem příznivcúm paní Švorcové.Paní je stále v nemocnici,ale věřím že do 21.května bude v pořádku.Jenom chci připomenout,že naše setkání se uskuteční 21.května ve 14 hodin v salónku hotelu U Hvězdy Praha,Malý Břenov.Těšíííme se. *3* *3* *3*
  • dasvobodova
    Paní Dagmar, mám radost, že jste přispěla svým názorem. Napište mi na mail: dasvobodova@seznam.cz.
    Srdečně zdraví a přeje krásný den Dana Sv. *3*
    • Ani 1000x opakovaná lež se nikdy nestane pravdou!!!
    • Tak to už by snad mohlo stačit, ne?! Chcete provokovat?
  • Ahoj,zdravím všechny slušné lidi.Pokud se tady budou objevovat tak vulgárné příspěvky tak já nebudu psát žádné příspěvky.Až se to zase uklidní a já věřím,že ano, tak budu pokračovat.Ten kdo má paní Jiřinku rád tak to pochopí.Zatím zdravím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit