-
Zdravím všechny příznivce a obdivovatele velké osobnosti paní Jiřinky Švorcové.
Naše PANÍ HEREČKA by se dnes dožila 84.narozenin.Přejme ji pokojný odpočinek.Velmi nám schází - její nezapomenutelný hlas,čestnost,otevřené srdce,úsměv a lidskost.
A tak nezbývá říci - paní Jiřinko,chybíte nám,nezapomeneme a budeme Vaše obrovské vlastnosti hájit.L.Jíchová. -
-
Vážení příznivci, dnes v Haló novinách vyšel článek i s fotografií z našeho vzpomínkového setkání z 19. května k příležitosti nedožitých 84. narozenin na námi milovanou skvělou herečku paní Jiřinu Švorcovou... Dozvěděla jsem se to až dnes, proto jsem nemohla tuto informaci dříve sdělit.
Zůstáváme věrni této vzácné ženě, již nyní se těšíme na další setkání a poklony u hrobu s úctou a poděkováním za její čestnost, pro kterou jsme ji obdivovali a herectví, kterým nás okouzlovala...
Přeji Vám stále dobrou životní pohodu!
Srdečně Vás zdraví Dana Sv. *3* -
-
Zdravím všechny příznivce paní Jiřiny Švorcové!
Článek v Haló novinách jsem zastihla.
Paní Jiřinka Švorcová byla opravdu čestná a vzácná žena.
Jsem ráda,že příznivců stále přibývá.
Mějte se všichni moc hezky.L.Jíchová. *4* -
Zdravím všechny příznivce paní Jiřiny Švorcové!
Článek v Haló novinách jsem zastihla.
Paní Jiřinka Švorcová byla opravdu čestná a vzácná žena.
Jsem ráda,že příznivců stále přibývá.
Mějte se všichni moc hezky.L.Jíchová. -
-
-
ahoj,stále se nemůžu přihlásit na svou stránku,jak jsem prohlížela diskusi,tak jsem přišla na to,že se to vůbec nenačítá a stále je tam číslo 322.Není tam ani příspěvek,kteý jsme tam daly se Sylvií,když zemřela paní Jiřinka.Všem kteří mi psaly na mou stránku se omlouvám,že jsem neodpověděla.Nevím proč to je tak.Zdravím všechny fankubáky.Maja
-
Dobrý den příznivci naší milované herečky paní Jiřiny Švorcové,
v dnešním AHA je fotečka hrobu paní Jiřinky. Najdete na internetu i s přiloženým článkem. Před jménem je právem nápis " NÁRODNÍ UMĚLKYNĚ ",
vždyť ji miloval a stále miluje národ, ať se to současným politikům líbí, či nikoliv! Jen kdyby se provedl průzkum veřejného mínění...
Však ONI to vědí, proto mají strach populární herečku Jiřinu Švorcovou pustit v ČT na obrazovku! ČT stále tvrdí, že o ni není zájem, prý jsme s Lianou jediné! Lidičky bojujte o herečku, která si zaslouží i po jejím skonu, abychom ji prosazovali a pomohli dostat na obrazovku.
Stačí napsat prostřednictvím internetu na adresu ČT, vyjmenovat nějaké filmy, inscenace, divadelní hry, kde vynikala Jiřina Švorcová! Máme nárok žádat o pořady, které chceme vidět v ČT, platíme nemalé koncesionářské poplatky, oni nás musí brát na vědomí! Nedovolme ji nechat v trezoru zamčenou současným politickým posluhovačům v ČT! Byla to herečka, která zasluhuje stále obdiv, my zasloužíme vzpomínání, pohlazení duše! Dary, které nám zanechala JIŘINA ŠVORCOVÁ je její herecké umění, milá, sympatická tvář... Nesmí zaniknout, náš život obohatila, jsou to dary, které se nedají ničím nahradit. Tak můžeme dát najevo svoji lásku k velké herečce! Nevzdychejte, nebuďte pasivní, buďte aktivní, pište do ČT! Zdraví vás všechny Dana Sv. *4* -
-
Zdravím všechny příznivce paní Jiřiny Švorcové.
Pročítám znovu a znovu části knihy Poslední role života.Velmi vřele doporučuji ke čtení a hlavně k objasnění vztahů k paní Švorcové.Měla skutečně spoustu milujících lidí kolem sebe bez ohledu na politickou příslušnost.Kniha vypovídá o osobnosti velké herečky a nabízí pohled blízkých i takových,kteří byli rozdílných názorů.
Neřešme,prosím,politiku,ale umění velké herečky,která by i dnes měla co říci nejen mladým umělcům,ale i prostému člověku.
Máte-li stále nejasno ve vztahu k osobnosti paní Švorcové,počtení nad touto knihou Vám opravdu doporučuji.Je beze sporu plná pravdy.A těm,jenž stojí stále v poli nedůvěry,nechť se poohlédne po skutečné pravdě,ovšem na správném místě.
Všechny Vám srdečně zdravím a přeji krásné jarní dny.L.Jíchová. -
-
Spomienka na pani Jirinku. *4*
-
Sylvia, krásne a pravdivo si to napisala. Koho sme mali radi, nikdy neumrel... Na Jirinku myslim kazdy den...prave vcera som si pozrela Kráľa Šumavy.
-
Ahoj,odepisuji jenom stručně,nikdy bych si nedovolila někoho soudit natož člověka s kterým mě spojuje láska k paní Jiřině Švorcové.Mám stále stejný zájem se setkávat s fanoušky naší herečky.To je asi všechno.
Nevím proč se nemohu přihlásit na osobnosti pod svým přihlašovacím mjménem.Už se mi to stalo jedenkrát a to když začala Žena za pultem.Ať to zkouším jakkoli nejde mi to.Takže ani nevím jestli mi tam někdo píše vzkazy.nemohu odpovědět a tak se tímto všem omlouvám.Zdravím Maja -
Vážení příznivci herečky Národní umělkyně paní JIŘINY ŠVORCOVÉ!
25. května r. 1928 se narodila námi milovaná a ctěná JIŘINA ŠVORCOVÁ!
Neoslavíme s touto velkou hereckou osobností její 84. narozeniny...
Jejím odchodem však JIŘINA ŠVORCOVÁ není a nebude zapomenuta!
Vykonala mnoho dobrých skutků, svým hereckým uměním a svoji krásou okouzlila diváky v celé naší zemi. Stala se oblíbenou herečkou i v zahraničí. Je smutné i hanebné, že JIŘINU ŠVORCOVOU v r. 1989 nová politická mocnost pošpinila s pomocí mnoha jejich hereckých kolegů, naházeli na ni špínu, která jí nebyla vlastní... Vyslali po celém ČESKOSLOVENSKU fámy, dezinformace, nazvali ji zločincem. Stále mnoho lidí nemá pravdivé informace o skutečné podobě jejího charakteru a věří, že JIŘINA ŠVORCOVÁ byla taková, jak ji pomluvili a věří lžím! Proto je nutné, abychom pomohli JIŘINĚ ŠVORCOVÉ s očistou jejího jména a dávali lidem na vědomí, že nálepku, kterou jí poskvrnili její jméno, jí nenáleží! JIŘINA ŠVORCOVÁ zaslouží úctu, proto bojujme za pravdu, za tu "ONA" také bojovala... Mnoho lidí žije v nenávisti, kterou v sobě vypěstovali, nechme je v tom žít, když nechtějí naslouchat, znát pravdu, tito lidé jsou k politování! Naše cesty s nimi spojeny nejsou...
Uctěme v našich myslích důstojnou památku, jděme dál v lásce s hájením cti a dobrého jména vzácného člověka, kterým byla NÁRODNÍ UMĚLKYNĚ HEREČKA JIŘINA ŠVORCOVÁ...
"Spěte v pokoji moje milovaná paní Jiřinko, jsem s Vámi a s Vámi zůstanu..." Vaše oddaná Dana Sv. *4* -