Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Švorcová

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kekeska

setkání

ahoj,všichni příznivci naší Jiřinky!Už se nám blíží termín setkání.Nevím,ale nikdo se už neozývá,ale věřím,že se nás tam sejde zase dost.Moc se na Vás všechny těším a nemůžu se už dočkat.Ahojte maja.
    Sylvi,ty taky nic nepíšeš!Napiš něco. *3*
    • vladka65

Re: setkání

Ahoj,těším se a doufám,že se v sobotu setkání vydaří.Platí tedy 15.5. hotel U Hvězdy ve 14.00.Doufám,že to najdu. *3* Vladka
  • dasvobodova
    Vážení příznivci herečky Jiřiny Švorcové,
    dnešní den 8. srpna uplynul 1 rok od odchodu do hvězdného - hereckého nebe námi milovaná a vážená paní Jiřina Švorcová.
    Uctěme vzpomínku a památku ženě, pro kterou jsme tady!
    Žijme s láskou v srdci ...
    Žijme v míru s úctou a s vzájemnou tolerancí bez intrik tak,
    jak si zaslouží "OSOBNOST"
    "Čest Vaší památce vážená paní Jiřino Švorcová!"
    S láskou jsem stále s Vámi Dana Sv.
  • Ticha spomienka na pani Jirinku.
  • sraz

Já se bohužel v sobotu nedostanu ani na chvíli, moc mě to mrzí, taky jsem se těšila. Vy šťastnější, pozdravujte, a hlavně si TO užijte. Přeju vám krásnou sobotu a budu na vás závistivě *9* vzpomínat.
  • DISKUZE VE FANKLUBU JIŽ FUNGUJE! Můžete psát,diskutovat vzpomínat
    na námi milovanou herečku paní Jiřinu Švorcovou! Dana Sv.
    • Pro Danu Sv,,,,,,Omlouvam se ze jsem odpovidal lidem kteri nemaji radi spravedlnost ale urcite chapete ze slova ktere jsem zde cetl me vytocili a nenechali me v klidu bez toho abych na ne neodpovedel,,Urazi cloveka kteremu nesahaji ani po paty;;;;; Cloveku ktery se zaslouzil o to aby dneska meli mir Anre011 porad dela jako ze nechape ze tato Stranka ,,,,,,www.osobnosti.cz(Jirina SVORCOVA) je urcena prave ji a vstoupil sem pouze za ucelem provokace.....
  • kekeska

setkání

Ahoj příznivci tak naše setkání už je zase minulostí a budeme se těšit na další.Mně se to moc líbilo a velice dobře jsem se tam cítila.Jsem moc ráda za nové příznive.Jste všichni moc fajn.Budu zase na to celý rok spomínat.Naše Jiřinka je moc fajn jak jste se všichni mohly přesvědčit.Napište nám svoje dojmy.těšíme se na to.Zdraví maja *14*
    • sylviky

Ahojte kamaráti!Veru,naše stretnutie s p.Jiřinkou je už minulosť,ale nám,ktorý sme tam boli ostali krásne spomienky a radosť z toho,že naša p.Švorcová zas priala naše pozvanie a trávila s nami pár hodín v sobotu poobede.Bolo nám fajn s nou a mohli sme od nej vypočuť krásne recitovanie,na čo nikdy nezabudneme.S otvorenymi ústami sme ju počúvali a pre nás všetkých,ktorý sme tam boli ostanú tieto zážitky na vždy v pamäti.Dakujeme Vám p.Jiřinka Švorcová!Máme Vás radi!!!!!! *14*
    • vladka65

Děkuji Maje a Sylvii za to,že setkání zorganizovaly a bezprostředně nás přijaly mezi sebe.Bylo to velmi příjemné posezení s milými lidmi.Jen škoda ,že to tak rychle uteklo.Pozdravuji všechny Vladka a Adéla
  • Dobrý den.Zdravím všechny příznivce paní Švorcové.Byla to bezvadná herečka,čestná žena a komunistka.Ovšem všem leží v žaludku,že byla v UV.....a to je špatně,že? Její životopis je úplně mimo....byla to žena,která mnohým svým kolegům pomohla.Fandím a zdravím paní Svobodovou,paní Lianu a všechny Švorcovky :)
    • dasvobodova
      Děkuji mnohokrát paní Týno, potěšila jste mě a pohladila po duši.
      Je pro mne důležité cítit a vědět, že moje úsilí má smysl. Pokud máte chuť, napište mi do schránky, ráda se s Vámi spojím. Lianu také potěšíte, je to moc hodná žena, našla jsem v ní dobrou kamarádku a také jak píšete Švorcovku jako jsem já se srdcem na dlani a pomáhat smysluplně!
      Srdečně Vás zdraví Dana Sv. *3*
      • Dobrý večer.Jsem ráda,že jsem Vás potěšila!Paní Švorcovou jsem měla ráda a byla mi vzorem,když jsem recitovala na soutěžích.Jinak obdivuji takovou přímou ženu jako byla ona.Nedaří se mi s Vámi spojit přes Vaší schránku.Musíme se spojit tedy jinak..nebo to ještě vyzkouším:)Jinak jít světem se srdcem na dlani je dnes dost ryskantní věc :)....ale to až přes schránku!Přeji krásné dny!
  • přání

Vážená paní Švorcová
    Přání k Vaším narozeninám hlavně
    přání dobrému zdraví,štěstí a
    dobré pohody.
    Uznávám Vás jako dobrou herečku.
    Král Šumavy,Žena za pultem. *4*
  • dasvobodova
    Moc jste mě potěšily, že jste přispěly vzpomínkou do diskuze na herečku Jiřinu Švorcovou v tomto čase dušičkovém. Jedu se poklonit k hrobečku, poděkovat velké herečce za její herectví, kterým mě okouzluje od mého dětství a za její čestnost v každé době... Srdečně zdraví Dana Sv. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit