Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Švorcová

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kekeska

přátelé

ahoj,mám takový pocit,že vás už moc nebaví psát na tyto stránky.Nebo,že by to počasí?
    Napište své dojmy a pocity. *14*
    • vladka65

Re: přátelé

Ahoj Majo,baví,ale čas je náš nepřítel.Dnes jsem byla v Praze a projížděla okolo hotelu,kde jsme měli setkání s paní Jiřinou Švorcovou.Tak jsem si na vás všechny vzpoměla. *4* Vladka
  • jaromirfarnik

narozeniny

jéjéj , honem se také připojuji s přáním všeho nejlepšího *8* stálého zdraví a ať se vše daří *4*
  • Zdravím všechny příznivce Jiřinky Švorcové.
    Velmi pěkná a zajímavá je červenorůžová stránka Žena za pultem.Objeví se po otevření stránky Fanklub Jiřiny Švorcové.Nyní tam je rozhovor s autorem knihy Jiřina Švorcová osobně Miroslavem Graclíkem.Má rozepsané pokračování,které dopisuje již bez přítomnosti paní Švorcové.Měla by prý vyjít před Vánoci.
    Pan Graclík byl s paní Švorcovou v častém kontaktu a byl přítomný i na autogramiádách.
    Hezké sluníčkové dny.Liana.
    • Jenom malá oprava autor se jmenuje Miroslav GRACLÍK nikoli Gerclík
      ahoj
  • dasvobodova
    Cílem fanklubu není propagovat žádnou ideologii jakékoliv politické strany! Našim záměrem je vyjadřovat svoji láskyplnou náklonnost k Jiřině Švorcové, kterou jako herečku obdivujeme a oceňujeme, ale i jako člověka vysokých morálních hodnot. Svoji životní cestou šla čestně a rovně!
    Pokud někdo žije v nenávisti a zlobě a nedokáže se vyrovnat s dobou dávno minulou, ať raději nevstupuje do našeho fanklubu.
    Jen slušný člověk neobtěžuje a pochopí, že my máme právo milovat herečku Jiřinu Švorcovou ať se mu to líbí, či nikoliv!

Žádáme pana Andre011, aby zanechal těch výrazů, osočování, protože zachází již za hranice...Nepište mi na můj mail, nenecháme si to líbit a podáme na vás trestní oznámení za vaše útočná gesta, važte slova...!
  • dasvobodova
    Vážení příznivci herečky paní Jiřiny Švorcové,
    na webu: "Žena za pultem" bude vzpomínkové připomenutí 1. výročí úmrtí této skvělé herečky.
    Pokud někdo s příznivců paní Švorcové, který je registrovaný a byl obdarován setkáním, které mu paní Švorcová umožnila, by se měl podepsat svým jménem, je to slušné a férové vůči paní Švorcové, která čestnost zasluhuje, vůči fanklubu je to neetické. Každý příznivec má možnost psát své vlastní myšlenky, cítění k paní Švorcové, nikdo nemá právo za to kohokoliv kritizovat! Tím více je smutné, když se takový člověk najde ve vlastních řadách fanklubu a jako anonym se schovává za své projevy jako je mk - paní Maja s přezdívkou kekeska.
    Tento fanklub není oficiální, nemá svoji vážnost a důležitost, ten teprve vznikne a bude plnit svoji funkci, mnoho fanoušků herečky Jiřiny Švorcové na něj čeká. Nebude anonymní, všichni k sobě budeme upřímní, tolerantní... My nezůstaneme jenom u vzpomínek a dívání se na filmová a divadelní díla, my chceme jít s Jiřinou Švorcovou dál, šířit její dobré jméno a dojít ke kýženému cíli... k její úplné rehabilitaci! Budeme se stýkat s přáteli Jiřiny Švorcové, kteří byli vždy a stále jsou čestní, tak jako byla ONA sama Jiřina ŠVORCOVÁ! Jsme v kontaktu a těšíme se z jednoty s láskou jít dál s hvězdnou herečkou! Tak jako dosud budu lidem vysvětlovat, že bláto naházené na její osobu není její vlastní, jsou to výmysly a lživá obvinění jejich některých hereckých kolegyň a kolegů, které se tím zavděčují politické mocnosti od r. 1989!
    Přeji všem příznivcům herečky Jiřiny Švorcové hodně vzájemné lásky, pochopení, zákeřnost nepatří mezi fanoušky Jiřiny Švorcové!
    Srdečně Dana Sv.
    *4*
    • Zdravím všechny příznivce osobnosti paní Jiřiny Švorcové.
      Děkuji za tento příspěvek a obsáhlá a pravdivá slova,kterým paní Dana mnohé vysvětluje - ano,půjdeme s paní Švorcovou dál.Nikdy nezapomeneme.

Přeji krásné letní dny.L.Jíchová.
  • kekeska

fanklubáci

ahoj,už dlouho nikdo nic nenapsal a já vás chci upozornit na stránky"čert na koze"v podpisech slavných u naší Jiřinky má velice pěkný článeček pan Gracík.Přečtěte si ho.Moc se mi líbí.Je fakt dobrý.My kteří máme paní Jiřinku rádi tak jenom kvitujeme za každá krásná slova.A proto navrhuju na příští setkání pozvat i pana Gracíka.Moc vás všechny zdravím a přeju hezký den.Maja *3*
    • vladka65

Re: fanklubáci

Ahoj fanklubáci.Článek jsem si před chvilkou přečetla.To je dobře,že je někdo,kdo má stejné pocity jako fanklubáci a umí o tom napsat hezký článek.Na knihu se těším a stále na paní Jiřinu Švorcovou i ostatní vzpomínám.Zdravím všechny Vladka
  • dasvobodova
    16-17. srpna jsme s Lianou prožily hezké vzpomínkové chvíle v Praze s hereckými přáteli vážené a nezapomenutelné herečky Jiřiny Švorcové. Nechyběl bratr zasloužilý umělec Václav Švorc, který se proslavil jako herec na prknech Národního divadla, několik roků byl i jeho šéfem. Také účinkoval v mnoha filmech a seriálech.
    Uctily jsme památku u hrobu národní umělkyně Jiřiny Švorcové.
    "Čest Vaší památce vážená a ctěná herečko Jiřinko Švorcová!"
    Srdečně zdravím všechny její příznivce Dana Sv. *4*
  • kekeska

omluva

Ahoj,chtěla jsem se omluvit,že jsem špatně napsala jméno pana Graclíka.Ještě jednou velká omluva.Zdravím všechny mk *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit