-
Milý přátelé,už je v prodeji kniha Poslední role života.Zdravím všechny příznivce paní Švorcové.
-
-
Nemoc
Ach,ach právě jsem se dočetla,že paní Jiřinka leží v nemocnici s bolestí zad.Držme jí všichni palce ať se brzy uzdraví.vladka -
-
Re: Nemoc
http://www.topvip.cz/nezarazene/jir ina-svorcova-%c2%bboslavi%c2%ab-1-m aj-v-nemocnici
http://www.blesk. cz/clanek/system-tisteny-blesk/1524 51/blesk-29-4-2011.html
http://w ww.blesk.cz/clanek/celebrity-domaci -celebrity/152460/zena-za-pultem-sv orcova-hrozi-ji-ochrnuti.html
*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Nemoc
Vážená paní Švorcová,
k Vašim dnešním narozeninám přejeme hodně zdraví, štěstí a stálých setkávání
s Vámi v médiích.
Zdraví Eva Richterová a Vladimír Relich
-
-
-
Hodně ubohé
jsou (díkybohu jen některé) zdejší příspěvky, ale nejubožejší je ten její životopis. Ano, je to fanatická komunistka, čemuž se divím. Ale zase si vážím toho, že nepřevlékla kabát, jako mnoho jiných, dnes obdivovaných. Nicméně životopis by měl být o faktech (kurňa, teď mluvím jak Tachecí...). Proč není zmíněna jediná její divadelní role? Nebylo jich na Vinohradech málo a zahrála je skvěle (a ne-li, tak alespoň velice dobře). A taky moc dobře vím, že hodně lidem od divadla z titulu své funkce v ÚV KSČ pomohla. Včetně divadelních souborů, amatérských - vlastní zkušenost. A nebyla to na tu dobu zrovna košer záležitost. Ale ona byla jediná v komisi - ale díky její funkci rozhodující - kdo se zasadil za to, aby se "Hostinec U zeleného papouška" mohl hrát. A byla to prča. To jen jedna vlastní zkušenost. Z doslechu vím, že toho bylo víc. -
Zdravím všechny příznivce paní Jiřinky Švorcové.
Jsem potěšena každou zprávou o vysílání filmu s Jiřinkou.Věřím,že se dočkáme i častějšího setkání s tvorbou,kde paní Švorcová hraje.Zatím se zdá,že nejvíce vysílá CS film a televize Barrandov.
Mějte se všichni moc hezky.Přeji všem pěkné podzimní dny.Vzpomínejte na paní Švorcovou alespoň pomocí vysílání v televizi.
Veliká škoda,že není již mezi námi.Byli bychom všichni o dost bohatší,včetně samozřejmě i paní Švorcové.
Srdečně zdraví Liana Jíchová. -
zdraví
ahoj,všichni pevně věříme,že paní Jiřina Švorcová se uzdraví a zase bude v pořádku.Já pevně věřím,že když ji všichni přejeme jenom to zdraví tak se to podaří.Neustále na ni myslím a posílám na dálku hodně síly.Přejeme si určitě pro ni všichni jenom to zdraví.Když si to budeme všichni hodně přát tak se to určitě podaří a paní se uzdraví.Moc a moc si to přeju.Maja -
Děkujeme ( akram ) za upozornění vysílání filmu "SMYK" s naší milou herečkou paní Jiřinou Švorcovou a Jiřím Valou v sobotu 22.10.na CS Film.
Věřím, že se v budoucnu dočkáme filmů, divadelních her a inscenací s paní Švorcovou na běžných kanálech TV. Liana a já stále nabádáme ČT o záznamy, ale je nás prý málo, kteří máme zájem o Jiřinu Švorcovou. Vím, že nás je hodně příznivců paní Švorcové, budu ráda, pokud pocítíte také potřebu bojovat o velkou herečku Jiřinu Švorcovou. To je projev opravdové lásky, úcty a cti k tak vzácné ženě - herečce, která si to zaslouží! Děkuji Lianě za dopisy do ČT, kterou žádá o vysílání filmů, inscenací, seriálů. Vinohradské divadlo žádala opakovaně o odpověď, proč se nepřišel nikdo z vedení poklonit herečce, která reprezentovala divadlo 41 r.?! Odpověď jí nepřišla. Bohužel politika vítězí nad úctou a slušností, takové je vedení divadla i mnoho jejich herců! Pište prosím do diskuze, kdo bojujete za Jiřinu Švorcovou. Děkuji Dana Sv. *4* -
Dakovanie
Milá p.Svorcová!
Dakujeme Vám ,že ste priala naše pozvanie,a pre nás,členom fanklubu ste urobili nezabudnutelnu sobotu na celý život.Sme radi,že sme sa mohli s vami stretnuť,a spoznať Vás.Prajeme Vám veľa šťastia,úspechov k novému CD-Naše sny,a hlavne to najdôležitejšie:veľa-veľa zdravička,lebo ked človek má zdravie,tak má všetko.So srdca Vás pozdravujú členovia z fanklubu:Jaromirfarnik,Maja-kekeska ,Tanja,Olga a Sylvia-sylviky. -
víra
ahoj,i já stále čekám na nějakou příznivou zprávu.Zatím nic nového nevím jenom to co se objeví v novinách.Věřím že se stav paní Švorcové zlepší a budeme s radostí čekat na zprávy,které budou jenom lepší a lepší.Držím palce a přeju paní Jiřince sílu aby to zvládla.Já vím že to zvládne,teda pevně věřím.všechny vás srdečně zdraví maja -
V sobotu 22.října bude vysílat CS Film ve 22 hodin film s Jiřinou Švorcovou a Jiřím Valou SMYK.
-
-
CS Film nemám...škoda *9*
-
-
Zdravím srdečně všechny příznivce paní Švorcové.
Nová kniha - to je nádherné čtení.Vřele doporučuji všem.
Mějte se všichni krásně a prožívejte dny se svými milými v zápalu samého štěstí a radosti.L.Jíchová.