-
OSOBNOST
Opravdu VELICE mile prekvapeni me cekalo pri nasteve teto stranky a prave teto OSOBNOSTI kolik priznivcu jsem zde nasel a jak mile a uprimne krome par vyjimek o p.Jirine Svorcove pisete Tak jak me hreje na dusi tato OSOBNOST ze zustala OSOBNOSTI a jeji nezapomenutelna role ZENA ZA PULTEM tak me zahrali i Vase prispevky o tomto CLOVEKU Dekuji Vam -
-
Re: OSOBNOST
Milý,vítáme vás mezi námi fanoušky paní Švorcové.Jsme rádi,že nás stále přibývá.Budete-li se chtít sejít s námi,budeme jenom rádi.zdravím *3* -
-
Re: Re: OSOBNOST
Těšímn se na květnové setkání...doufám,že se všichni zase setkámeZdraví Vladka
-
-
-
Priatelia, pozdravujem vsetkych. Pozeram Zenu za pultem a spominam na p.umelkynu Jiřinku Švorcovú.
-
Zdravím Vás všechny, poslouchám CD " Jiřina Švorcová OSOBNĚ ",
její nádherný hlas jí zůstal až do konce života! Můžeme se vzájemně podporovat: " VELKÁ HEREČKA JIŘINA ŠVORCOVÁ JE STÁLE S NÁMI! "
Krásné letní dny Vám přeje Dana Sv. *14* -
-
Dobrý den, zdravím všechny příznivce paní Švorcové.
Nyní o ní dopisuji druhou knihu, která vyjde před Vánoci. Kdo z Vás má s paní Švorcovou kvalitní společné foto např. ze setkání fanklubu a chtěl by jej do knihy zdarma poskytnout k uveřejnění (a je i autorem snímku, nebo mu autor dá souhlas s uverejněním fotky v knize), budu rád, když se mi ozve a foto posle na mejl: m.graclik@seznam.cz
Pokud někdo máte titulní strany starých časopisů s paní Švorcovou, budu Vám vděčný, když mi pošlete jejich kvalitní a velké scany. Sbírám je do knihy. Na oplátku mohu mejlem zaslat scany titulních stran, které již mám, případně fotografie z archivu paní Švorcové, které jsme dali do naší první knihy... Ze společných autogramiád s paní Švorcovou mi zůstalo asi deset od ní podepsaných našich společných podpiskaret, které jsme s paní Švorcovou a s kolegou Vaškem Nekvapilem rozdávali, tak kdo by ji chtěl a nemá podpis paní Švorcové, ať mi napíše mejlem svou adresu a pošlu mu ji. Jak dojdou ty podepsané od paní Švorcové, mohu zaslat nepodepsané, těch mám dostatek - mají rozměr záložky do knihy... Mějte se hezky, ať se Vám daří a dál se těšíte z hereckého umění paní Švorcové.
Miroslav Graclík, www.graclik.cz -
-
Dobrý de,pane Graclíku.Vaše kniha Jiřina Švorcová osobně je pohlazení po duši.Přiznám se ale,že ji čtu se slzami v očích.Závist je ošklivá,ale Vám já závidím,že jste s paní Švorcovou trávil tolik času při psaní knih.Co bychom za to my,kteří ji máme stále rádi,dali.Jste jistě obohacen.Těším se na pokračování.To bude dárek pod stromeček.
Mějte se hezky.Liana Jíchová. -
Dobrý den pane Graclíku, Vaše kniha: " Jiřina Švorcová OSOBNĚ " se čte jedním dechem, CD - Audiovzpomínky, to byl také šťastný nápad! Na další knihu budu čekat před Vánoci! Gratuluji k úspěšně provedeným knihám, spolupráci na CD! Děkuji za to, že jste dokázal prosadit a měl skvělý nápad obdarovat příznivce Jiřiny Švorcové jejím životopisem, ONA i MY co ji máme moc rádi si to zasloužíme! Na mail jsem Vám napsala! Srdečně zdraví a mnoho dalších úspěchů přeje Dana Svobodová
-
Dobrý den pane Graclíku,
jsem ráda, že se moje tušení potvrdilo a vyjde další kniha. Měla jsem tu čest poznat paní Jiřinu Švorcovou osobně a velmi si toho vážím. Zůstala navždy v mém srdci. Chybí mi! Vlaďka Š.
-
-
Milá Dano,tak to bych si také ráda poslechla.Věřím,že je to krásné.Takový hlas je ojedinělý.Liana.
-
-
Ahoj Liano, určitě není problém CD "Jiřina Švorcová osobně" koupit v knihkupectví. Já jsem ho například koupila v Luxoru v Praze. Hezký den, Vlaďka
-
-
Ahoj Vlaďko,děkuji za informaci.Pořídím si jej.Měj se hezky.Liana.
-
-
-
-
Zdravím fanklubáky a posílám odkaz na článek o nové knize a několik fotografií paní Jiřiny Švorcové.Vl. http://www.zenazapultem.webzdarma.cz/index-media-87.htm
-
Ten její poslední proslov je tak zarputilý!Komár musel mít pocit,když to video viděl,že se vrátil v čase!Už nikdy žádní komáři proboha!
-
Opravdu
Kdo není ve dvaceti komunistou, nemá srdce. Kdo je ve třiceti komunistou, nemá mozek. *7* -
Zcela nahodou jsem se dostala na tyto stranky a diky za to. Mam pani Jirinku Svorcovou moc rada a to, co ji provedla Jirina Jiraskova je velice nehorazne, pouzila sve moci reditelky a ovlivnovala herce z Vinohr. divadla k puci proti JS a jen tak doslo k vylouceni z divadla. Vyrovnavala si soukrome zalezitosti pres svou reditelskou moc. Hanba ji!!!A s temi ceskymi herci je to jak rikate - kam vitr, tam plast- bohuzel. Jsem vsemi deseti pro, aby se vysilalo vice programu s J. Svorcovou.
-
-
Trochu zvláštní životopis
Může zde prosím autor životopisu podat důkazy o tom, že Jiřina Švorcová "...schvalovala a prosazovala tvrdou cenzuru a profesní likvidaci a věznění umělců, které shledala nedostatečně uvědomělými..."? Mnozí umělci (Zdeněk Svěrák nebo Jiří Suchý) naopak v rozhovorech přiznali, že právě její zásah jim pomohl od hrozící perzekuce. -
Žena za pultem
Myslím si,že paní Jiřina Švorcová patří bezesporu k naším vynikajícím herečkám.Tak skvělých seriálů je u nás velice málo,měli bychom si všichni vzít příklad z tehdejší doby jak byli lidé ohleduplní a dokázali si pomoct,dneska se to jen velmi často vidí.Přeju paní Švorcové pevné zdraví a hodně lásky *3* *3* *3* *3* -
herečka
nádherná herečka máme ji moc rádi.upřimná a skvělá pani.věřím ji. -
-
Re: herečka
NEZAJIMA MNE JEJI ZIVOT..JAKO HERECKA VYNIKAJICI... -
Re: herečka
Taky Vás jako herečku mám ráda.Sledovala jsem ohlasy v rozkv.konvalinkách.Kdo Vás vymazal.Proboha kdo se Vás bojí?To už není ani možné co se děje?Nebo jste si to přála.To pochybuji,ohlasy byly dobré.
*13* -
-
Re: Re: herečka
odpovídám ráda protože jsem taky faninka paní Švorcové na Rozkvetlé konvalinky klikněte na archiv tam to je.zdraví a přeju hezký denhttp://img.osobnosti.cz/smiles/3 .gif
-
-