-
Vždyť je demokracie
Proti paní Švorcové nic nemám. Stojí si za svým přesvědčením, ač je zesměšňována, kde to jenom jde. Byla krásná, a jak o ní hovořili její kolegové i hodná žena. Hrála ve filmech a serálech minulého režimu jako všichni osatní. Všeobecně panuje v současně době neúcta ke stáří. Přeju paní Švorcové zdraví a ať jí už dají všichni pokoj. Posmívat se mohou jen pitomci. -
-
Re: Vždyť je demokracie
Ďakujem Ti za krásne slová a som rada ,že zas sa objavila jedna osoba,ktorá uzná herecké zdatnosti a osobné hodnoty p.Švorcovej.Ano,p.Jiřinka Švorcová je veľmi dobrá a srdečná žena.A nech sa hambia tý,ktorý nevedia čo je to umenie a neuznajú tých ludí,ktorý už v živote niečo dokázali.
-
-
všem
ahoj.Zdravím všechny příznivce naší paní Švorcové.Pokud čtete příspěvky,které se objevují na některých stránkách podivných novin tak víte co se tam píše.My kteří známe paní Švorcovou víme jaká to je paní a jaká byla skvělá herečka.V mládí to byla krásná žena a dnes je to milá starší dáma,která zůstala svou přes všechno osočování a pomlouvání.Velice si ji proto vážím a myslím,že každý kdo zná její role a krásný hlas ví své.Nedáme na řeči nějakých pisálků.Přeji paní Švorcové hodně zdraví a naše přátelství a podporu.
Budtě všichny nad věcí!Ahoj -
V sobotu 1.10.2011 stanice NOVA vysílá ve 12.25 Krále Šumavy.
-
Přání k svátku
Vážená paní Jiřino Švorcová přeji Vám k zítřejšímu svátku vše nejlepší,hodně zdraví,radosti a spokojenosti. -
-
Re: Přání k svátku
Milá p.Jiřinka Švorcová!
Prajem Vám k Vaším meninám veľa zdravíčka,spokojnosti,lásky a všetko-opravdu -to všetko najlepšie,čo život môže Vám dať.So srdca S.L.
-
-
příznivci
ahoj,zdravím všechny příznivce paní Švorcové.Mám dobrou zprávu a to že v květnu 15.5.2010 ve 14 hodin se setkáme s naší milou paní a to v hotelu Pod Hvězdou v Malém Břevnově.Všichni jste srdečně zvání.Všichni kdo máte rádi naši paní Švorcovou.Věřím,že tohle čtou jenom její příznivci.Velice se těším,že zase uvidím Vás všechny,kteří jste tam byly v loni.A určitě to bude ještě příjemnější a to proto,že nás tam bude vic.Těšíme se Maja a Sylva.
PS.Kdo má nějaký dotaz ať se ozve,rádi vše upřesníme.http://img.osobnosti.cz /smiles/11.gif -
-
Re: příznivci
Moc vsechny zdravim,s internetem jako takovym se teprve seznamuji a jsem moc rada, ze jsem nasla tyto stranky a soucasne lidi, kteri maji tuto PANI herecku take moc radi. Zatim jsem mela pouze jednoho kamarada,se kterym koukame na Zenu za pultem porad dokola... Bylo by mozne, abychom na Vase setkani prisli take? -
-
Re: Re: příznivci
Ahoj,přivítáme všechny příznivce paníJiřiny Švorcové.Každý kdo přijde v dobrém úmyslu může přijít na naše setkání.Těšíme se na dobré přátele. *14*
-
-
Taky se na všechny těším *4* a třesu se, aby mi to vyšlo, doufám, že nebude vadit, když se mi podaří zastavit se třeba jen na chvilku.
Jo a děkuju organizátorkám
*3* -
Ahoj,už se nemohu dočkat.Těším se na setkání s paní Švorcovou i lidmi,kteří ji mají rádi.vladka
-
-
Vážení příznivci herečky Jiřiny Švorcové, je potřeba, aby fanklub fungoval a byl smysluplný! My všichni co milujeme Jiřinu Švorcovou, jsme si vědomi, že již není mezi námi! My máme možnost i právo žít s myšlenkou, že Jiřina Švorcová nesmí zapadnout do zapomnění v dějinách české kultury. Současná i další generace lidí se musí dozvědět, že tato hvězdná herečka byla milovaná, obdivovaná národem! Všichni musí znát pravdu, že pro politickou aktivitu byla zničena její další herecká kariéra. Žijeme 22 r. v demokracii ( prý ), ale Jiřina Švorcová je uvězněna v trezoru ČT! Díky spisovateli Miroslavu Graclíkovi, který ji pomohl vystoupit na výsluní, jsme se směli dozvědět pravdu, jaká Jiřina Švorcová opravdu byla prostřednictvím knihy, nyní vyjde další. M. Graclík ji vrátil úsměv, radost, naději...Každý z nás objevil fanklub v jiném časovém období, někdo měl štěstí poznat tuto skvělou ženu a hvězdnou herečku osobně, někdo ke své lítosti ( jako já ) jsme příšli pozdě, neměli jsme tu čest ji podat ruku, obejmout...Jiřina Švorcová pomáhala kolegyním v divadle, některé ji zašlapaly v době jiné politické mocnosti, jen aby mohly hrát a vynikat dál! My máme právo i možnost žádat ČT, aby nám vrátili herečku Jiřinu Švorcovou na obrazovku na: http://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/kontakty/ Pod vyobrazeným telefonem pište do připraveného kontaktu váš požadavek, vyplňte vaše jméno, váš e-mail, zaškrtněte políčko: požaduji odpověď, musí vám odpovědět na mail. Také prosím, žádejte Český rozhlas, který Jiřina Švorcová obohatila svým nádherně zabarveným hlasem a příjemným přednesem v pohádkách, rozhlasových hrách, povídkách i recitacích. Její hlas velmi postrádáme i tam. Učiňte prosím, všichni registrovaní i neregistrovaní příznivci i vy co jenom nahlížíte do naší diskuze a není vám lhostejný osud národní umělkyně Jiřiny Švorcové, která vám také chybí. Napište do diskuze, kdo pomáháte Jiřině Švorcové nezapadnout v zapomnění! Je to práce, která nikoho nestojí peníze, ale hřejivý pocit u srdíčka, že činíme dobro pro velkou hereckou legendu, která si úctu a obdiv zaslouží! Budu ráda pokud se zaregistrují další příznivci Jiřiny Švorcové, je nás aktivních málo! Mějte se hezky, těším se na vaší iniciativu i možné setkávání... Dana Sv. *4*
-
Vážení příznivci hvězdné herečky Jiřiny Švorcové,
právě jsem obdržela radostnou zprávu od pana Miroslava Graclíka.
Jiřina Švorcová byla po 20. letech oceněna!!!
Porota Klubu autorů literatury faktu ( KALF ) ocenila její biografii!!!
Kniha " JIŘINA ŠVORCOVÁ osobně " autorů Miroslava Graclíka a Václava Nekvapila se podle členů této odborné poroty stala významným literárním dílem a právem jí tak byla udělena mezinárodní literární cena Egona Erwina Kische pro rok 2010!Prestižní ocenění bylo předáno autorům knihy: Miroslavu Graclíkovi a Václavu Nekvapilovi v zámku Letohrad, jemuž se říká město literatury faktu.
ZA TENTO NÁDHERNÝ " FAKT " SRDEČNĚ GRATULUJE FANKLUB JIŘINY ŠVORCOVÉ AUTORŮM MIROSLAVU GRACLÍKOVI A VÁCLAVU NEKVAPILOVI ZA VELMI ZDAŘILÉ DÍLO V PODOBĚ KNIHY I DVD " JIŘINA ŠVORCOVÁ OSOBNĚ "
Tato kniha je napsána zcela netradičně formou otázek a odpovědí, čte se jedním dechem velice poutavě, čtenář má pocit důvěrnosti autora a herečky s naprostou věrohodností, k tomu pochopitelně náleží upřímnost, otevřenost, jakou Jiřina Švorcová oplývala! Škoda, že se toho nedožila, nemohla prožít tuto významnou událost, která by jí jistě potěšila! Věřme, že k tomuto ocenění přihlédnou společnosti: ČT, Nova, Prima, Český rozhlas! Proč bychom platili programový filmový kanál, platíme koncesionářské poplatky! Bojujte, burcujte ČT, Český rozhlas k navrácení Jiřiny Švorcové...! Podrobně na: TOP VIP.cz
" Radujme se přátelé ... Jiřina Švorcová je na výsluní !!! *4*
Zdravím všechny příznivce s hřejivým pocitem a těším se na další knihu " TAJEMSTVÍ "! Dana Svobodová -
-
Zdravím všechny příznivce paní Jiřinky Švorcové!
Tak z této zprávy mám velikou radost.
Autorům přeji mnoho dalších úspěchů a i já oběma děkuji.Liana.
-
-
http://www.xyz-knihy.cz/jirina-svorcova-posledni-role-zivota.html
-
Dnes 11.9.2O11 ve 22.00 hodin bude vysílat CS FILM Krále Šumavy