Přejít na výpis diskuzí

Jitka Smutná

OSOBNOST 25.2.2008 
28 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martinaproch
    Dobry den pani Jitko,
    preji Vam (stejne jako vsem inteligentnim a milujicim lidem) hodne stesti a radosti.
    studentka Martina z Brna
  • herečka

• herečka.

• Dobrý den, paní Jitko, včera jsem shlédla v divadle ABC pana Kaplana. Představení dobré, jen se do něj nevejde vše z knihy. Věděla jsem, že pan Vízner jako Kaplan bude skvělý, ale Vaše role černošské uklizečky, zpěv a všechno co s tím souvisí - to bylo neuvěřitelně krásné. V seriálu cesty domů je Vaše role jako pohlazení od maminky, ale v Kaplanovi jste JEDNIČKA. Díky moc. Jitka
  • Narozeniny

Milá Jitko
    Všechno nejlepší k narozeninám
    hlavně zdraví ať slouží a i to
    nějaké štěstíčko. *4* *4* *4*
    Jsme stejný ročník.
  • Hledám - dúležité

Dobrý den,
    nevím jestli je to ta nejlepší cesta, jak najít paní Jitku Smutnou, ale potřebovala bych na Vás kontakt, je to opravdu důležité.(Prosím napište mi na e-amil).
    Moc děkuji Cigánková H.
  • Jitka Smutná

Paní Jitko,
    moc ráda bych Vám složila poklonu, jak Vám to teď sluší, jak jste krásná.Viděla jsem Vaše fotky a ještě před tím, než jsem si přečetla o tom, že jste zhubla,a že to je vlastně tím,tak jsem si říkala jakou jste prošla proměnou.Úžasná změna. Mohu se zeptat,jestli byste mi poradila,jak jste to dokázala?Děkuji a fandím./Mohu Vás poprosit, jestli byste mi napsala na e-mail?/Jitka
  • jinak orientovaná herečka(lesbicky).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit