-
nádherná,
ta její pusinečka a zpívá taky hezky *14* -
Všechno nej!
Všechno nejlepší. *3* -
Vše nejlepší!
K Tvým dnešním narozkám Ti přeji vše nejlepší! Ať se Ti daří ve všem, co budeš dělat! *4* *3* -
Vše nejlepší
Dneska slaví narozeniny! Všechno nejlepší -
...
mám ráda písničku too little too late a obdivuju jak to vyzpívá a ted sem ještě koukla na video kde to zpívá naživo a fakt to vyzpívá.... -
-
Re: ...
jj taky ji miluju tu pisnicku!! *14*
-
-
...
mám ráda písničku too little too late a obdivuju jak to vyzpívá a ted sem ještě koukla na video kde to zpívá naživo a fakt to vyzpívá.... -
sUPER
JoJo je ta nej zpěvačka,jenže ji moc lidí nezná,chci jí dotat trochu víš,protože si to zasloužíí.moc mocinky moc. *3* *3* *3* *3* *3* -
JoJo
JoJo je skvělá,má nádhernej hlas,je hezká a ještě umí hrát *5* ... dobrej je film Opravdový příběh Hollywoodské hvězdičky,puste si to,fakt je pěknej *4* -
-
Re: JoJo
mně se hrozně líbí písnička o tom fotbalistovi,ted nevím název!!little too late nebo něco takovýho!!mám to v telefonu..je to nádherný ploužáček!! *14*
-
-
forum
čau fanouši JoJo , podte na forum na serveru lide.cz , na forum se dostanete pomocí odkazu
http://forum.lide.cz/forum.fc gi?akce=forum_data&forum_ID=83198&a uth=
nebo do diskuze napište
Joanna 'JoJo' Levesque -
-
Re: forum
na ten příspěvek jsem šla a stejně je to nějaká restaurace takže tam nikdo nechoďte je to zbytečný
-
-
pisnička
a nebo jestli ji chcete poslat na icq moje je 380137656 tak čusky